facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Avenature

Avenature

Info

Recreatieve activiteiten voor particulieren, bedrijven en scholen.
Activités ludiques pour Particuliers, Entreprises et Etablissements Scolaires.



"Sportieve en recreatieve activiteiten voor particulieren, bedrijven en scholen.Activiteitenaanbod op alle dagen van de week, het gehele jaar open.Telefonisch en per mail bereikbaar om te reserveren en/of te bezoeken.Op maandag telefonisch en per mail niet bereikbaar.Activités sportives et recreatives pour Particuliers, Entreprises et Ecoles.Activités proposées tous les jours de la semaine, ouvert toute l'année.Vous pouvez nous joindre par téléphone et par e-mail pour des réservations ou des visites.Les lundi's non joignable par téléphone ou par e-mail.."
Adres: Bêche, 40, 6690 Vielsalm
Telefoonnummer: +32498466812
Stad: Vielsalm
Route: Bêche, 40
Postcode: 6690


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00
Zaterdag: 08:00 - 18:00
Zondag: 08:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Touwenparcours Ardennen, Adventure Ardennen, Adventure activiteiten, Adventure parken Ardennen, Hoogte parcour, Hoogteparcours Chimay, Weekend Vielsalm, Salmchâteau Vielsalm
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
JUNA Foot JUNA Foot 2 km La Jeunesse Unie Nord Ardennes est une école de jeunes footballeurs issus des clubs d...
SFC - Sport Fun Culture SFC - Sport Fun Culture 2 km Goede opbouw voor kinderen
Le foot au féminin du R.C.S de la Salm Le foot au féminin du R.C.S de la Salm 2 km Vertaald door Google Perfect voor een jeugdkamp! Zwembad amper 5 minuten lopen en gro...
Recensies
Gisteren Hoogte parcour gedaan bij Adventure te Vielsalm...2volw en 2kids 9jaar en 11jaar Liedy en Heidy hebben ons met veel enthousiasme verwelkomt, we kregen een zeer duidelijke uitleg.. Het was een zeer leuke ervaring en we komen zeker weer terug!! Je waant je echt als een aap tussen de bomen.. Heidy moedigde ons ook echt aan onze grenzen te verleggen, we deden alle 4 de deadride zonder handen, de voldoening was bij ons alle groot!
Met een groep vrienden hebben wij het hoogteparcours gedaan. Erg leuke begeleiding! Een paar ons vonden het heel spannend, maar hebben ook dankzij de begeleiding het hele pacours kunnen voltooien. In de middag hebben we ook nog discgolf gedaan. Fijn om de dag wat rustiger te eindigen. In totaal een hele leuke dag gehad!!
Het was een heel fijne ervaring met zeer professionele en aangename begeleiding, dankjewel Lydie en Heidi voor de aanmoediging Het kleine parcours zorgde voor ons voor voldoende uitdaging en zorgde er ook voor dat er geen wachttijd was. Een aanrader
We hadden gisteren een zeer leuke namiddag bij Avenatura. Samen met de familie deden we de Fun games, het was fantastisch! Zowel bij de afspraken van tevoren als de namiddag zelf was de organisatie top! Met veel dank aan de enthousiaste Lydie die ons geweldig goed begeleid heeft!
Wij hebben gisteren 2x het touwenparcours mogen doen en we waren allemaal even enthousiast. Lidia en Heidi zijn allebei toppers die alles goed en rustig uitleggen en van beneden nog allerlei aanwijzingen geven! Het is geen massabedrijf maar kleinschalig en dat maakt denk ik wel het verschil. Zo hebben ze ook echt oog voor de klimmers. Wij komen zeker nog eens terug
Super leuke klim ervaring gehad met z’n alle. Lidie en Heidi hebben de kinderen en volwassenen goed door alle obstakels geleid en veilig weer naar beneden laten komen. Zeker een aanrader voor het hele gezin!
Heel leuke escaperoom gehad. Je wordt op een aparte manier mee genomen door het spel.
In Jan 23 hebben wij een teambuilding gedaan met een 50-tal personen uit binnenland en buitenland. Yves heeft ons geholpen om de ideale locatie te vinden, met succes. Vooraf werden de voorbereidingen heel duidelijk door Avenature gecommuniceerd. De dag zelf kwam Yves met het Avenature team alles tijdig klaar zetten. Het professionele team was perfect drietalig. De activiteit die wij besteld hadden was “Zwaard van Xivry”. Een gevarieerd spel dat ervoor zorgde dat mensen die elkaar nog nooit gesproken en gezien hadden toch snel een connectie maakten. Kortom, het was een zeer geslaagde dag met alleen maar positieve commentaren achteraf! Dank aan Avenature!
Wat kan ik nog meer zeggen : absolute aanrader met drie uiterst sympathieke mensen : Heide, Lydie en Yves. Hoogteparcours gedaan zelfs met hoogtevrees ;-D en escape-game : uitstekend voor gezinnen met jonge kinderen als adolescenten en voor teambuilding in groepen : DOE ZO VERDER !!!
Ontzettend leuke middag gehad op het hoogteparcours. Hele leuke begeleiding waarbij veiligheid en plezier goed samen gingen! Zeker een aanrader voor een gezellig uitje!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid