facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor AVB Ventilatie/Zonnepanelen/Elektriciteit

"Bent u op zoek naar een vakkundig bedrijf voor het installeren van uw ventilatiesystemen, elektriciteitswerken en/of het plaatsen van uw zonnepanelen? Dan bent u bij ons van AVB Technieken aan uit Nevele aan het juiste adres! Wenst u ook flink te besparen op uw energie rekening? Dan is het opwekken van duurzame zonne-energie via zonnepanelen dé ideale oplossing! Wij van AVB Technieken zijn uw ideale partner voor de installatie van uw zonnepanelen en ventilatiesystemen. Met maar liefst meer dan 10 jaar ervaring kunt u altijd rekenen, bouwen en vertrouwen op ons bedrijf.Heeft u nog vragen, wenst u aanvullende informatie of wilt een afspraak maken? Neem dan vandaag nog contact met ons op!"
Adres: Veldbloemlaan 28, 9850 Nevele
Telefoonnummer: 0474905509
Stad: Nevele
Route: Veldbloemlaan 28
Postcode: 9850



op zoek naar gerelateerd: Zonnepanelen Nevele, Zelfconsumptie thuisbatterij
Recensies
Een snelle, perfecte en zeer propere plaatsing/afwerking tot in de puntjes. Een zeer bekwaam team. Een aanrader voor iedereen die een zonnepaneel installatie wil aanschaffen.
Super correct bedrijf. Timing van plaatsing werd perfect nageleefd ondanks de moeilijkheden op de markt van zonnepanelen en batterijen. Er werd zeer net en overzichtelijk geïnstalleerd 20 panelen, batterij en Home manager . Vriendelijke zaakvoerder en personeel, de werf werd achterlaten zoals hij gevonden werd, ik heb NIETS moeten opruimen ! De factuur is correct met de offerte. Een absolute aanbeveling is hier zeker op zijn plaats ***** !!
Heel goede ervaring, komt gemaakte afspraken stipt na . Beschikt over veel kennis en kunde. Correcte uitvoering van de werken samen met de enthousiaste medewerkers . Zonder meer een echte aanrader !
Snelle en vlotte communicatie. Schitterend vakwerk door plaatsers. Afspraken worden strikt nageleefd. Correcte service. Aangename zaakvoerder.
Opnieuw een zeer tevreden klant!!! We hadden onmiddellijk een goed gevoel, zelfs al na het eerste telefonisch contact. Zonder zich op te dringen kregen we reeds een heldere en professionele uitleg. Nadien tijdens een gesprek bij ons thuis werd alles nog eens haarfijn uit de doeken gedaan met alle nodige details en antwoorden op al onze vragen. Arno heeft hiervoor zijn tijd genomen en dat apprecieerden wij enorm! Tussen gesprek en effectieve installatie werden wij begeleid in ons contact met Fluvius voor het plaatsen van de digitale meter. Ook contact met een keuringsorganisme werd verzorgd door Arno. Ook de installatie zelf verliep zonder problemen: afspraken werden nagekomen, er werd zeer proper werk afgeleverd, zowel mbt het plaatsen van de panelen op ons dak als met de installatie van een extra zekeringskast, omvormers, batterij en bekabeling. AVB mag hier terecht trots op zijn. Wij zijn alvast uitermate tevreden en zullen zeker ons deel van de mondelinge reclame verzorgen :- Leen en Stefaan
Zeer tevreden van het AVB-team! Bij de eerste afspraak hebben we Arno gebombardeerd met zeer technische en moeilijkere vragen, die hij enthousiast beantwoorde. Zijn kennis op gebied van elektriciteit en zonnepanelen was een plezier om naar te luisteren. Hij neemt rustig de tijd om alles te overlopen tot het voor iedereen duidelijk is. Alle gemaakte afspraken zijn stipt nageleefd en opgevolgd. Ook de elektrische keuring had hij voor de effectieve plaatsing al vastgelegd voor een vlotte afhandeling te bekomen. AVB Technieken is dus een echte aanrader!
Heel tevreden! Arno houdt zich stipt aan de gemaakte afspraken, heel vlotte plaatsing van de zonnepanelen en aanmelding bij netbeheerder. Doe gerust een beroep op hem!
De samenwerking met AVB is zeer correct en professioneel verlopen. Van bij de start kregen wij een zeer correcte prijsopgave, gevolgd door een strakke planning, duidelijke communicatie en vlotte dienst na verkoop. Perfect samenwerking, een aanrader!
AVB - Technieken is een zeer betrouwbare partij die zijn afspraken zeer nauwkeurig en stipt nakomt! Zeer tevreden klanten!
Gisteren zonnepanelen laten plaatsen door AVB en ik ben zeer tevreden van Arno en zijn team! Proper werk, stipt en goede communicatie.Ze weten waarmee ze bezig zijn. Een aanrader!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar AVB Ventilatie/Zonnepanelen/Elektriciteit met het openbaar vervoer


Landegem Dorp 180 meter
86
Landegem Dorp 180 meter
125
Landegem Dorp 190 meter
86
Landegem Dorp 190 meter
125
Landegem Dorp 220 meter

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid