facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor AVA

AVA
"Iedere mijlpaal verdient een feestje: dat is het motto van AVA. Kom langs bij AVA Schoten voor oa. feestelijke tafeldecoratie, ballonnen, doopsuiker, inktpatronen en papierwaren.Een geboorte, lentefeest, huwelijk of jubileum: met het assortiment geef je elk feest een vleugje magie. Boek jouw GRATIS personal shopping assistent voor advies.Op zoek naar kantoorartikelen als goedkope, inktpatronen o.a. HP cartridges of papier voor je printer? Of een piñata voor je verjaardagsfeest? AVA heeft alles om het te maken.Je vindt AVA op de Bredabaan 1257 in Schoten. Bel voor vragen naar 03 336 96 59 of kom langs in de winkel."
Adres: Bredabaan 1257 , Schoten 2900, BE
Telefoonnummer: 03 336 96 59
Stad: Schoten
Route: Bredabaan 1257
Postcode: 2900


Openingstijden

Maandag: 09:00-18:00
Dinsdag: 09:00-18:00
Woensdag: 09:00-18:00
Donderdag: 09:00-18:00
Vrijdag: 09:00-18:00
Zaterdag: 09:00-18:00

Recensies
Kwalitatief materiaal haal ik steeds hier. Je betaald dan ook wat meer. Steeds propere winkel en momenteel ook steeds vriendelijk verder geholpen aan de kassa. De blonde dame in de winkel was vandaag niet echt blij om mij verder te helpen tijdens haar bestelling en dat liet ze merken. Jammer
De AVA zaak is onlangs verhuisd van zijn locatie op Bredabaan 992 naar de overkant . Het goede van de nieuwe ligging is dat er zich achteraan een grote parking bevindt en die via de Mediamarkt en andere grote handelszaken op de Bredabaan uitkomt richting Brasschaat. De nieuwe zaak is anders ingedeeld,veel moderner en met nog een groter assortiment . Ik kwam langs kerstbomen ,- kaarten en - versiering en vond snel wat ik zocht. Ook zag ik het klassieke assortiment met inpakpapier , doopsuiker , kinderkledij , inktpatronen , papierwaren , afvalzakken , bureau- artikelen enz. Het totaal oogt zeer goed en het is er aangenaam winkelen.
Ik heb vandaag de beste service ooit gekregen! Bedankt aan de vrouw die mij zo goed heeft geholpen voor de versiering van mijn dochter haar communie!
Overzichtelijk winkel waar je alles snel vind. Vriendelijke personeel.
Vandaag super goed geholpen met mijn doopsuiker door Sarah. Ik wil haar dan ook uitdrukkelijk nogmaals bedanken voor al haar geduld en tijd die ze gestoken heeft om voor mij een prachtige verzameling te kiezen + klaar te maken. Ze is heel sympathiek en gewoonweg een hele toffe persoon! Je hebt mij hier super gelukkig mee gemaakt. Grtjs, S.Z
Ruim en gevarieerd assortiment, altijd prachtig gedecoreerd. Niet de goedkoopste uiteraard.
Grote, propere winkel met enorm veel keuze. Ik was er voor decoratie materiaal vr Valentijn.
Bij Ava vind je alles wat je nodig hebt. Van schoolgerief tot feestwaren. Ava heeft alles voor iemand die graag schrijft, tekent, of knutselt! Alleen de prijzen zijn hoger dan in normale winkels, maar hier is de kwaliteit ook veel beter :
Onvriendelijk personeel aan de kassa
Gezellige, vernieuwde winkel. Leuk overzicht en mooi ingericht. Alleen kan het personeel de drukte van de eindejaarsdagen niet echt aan. Dit maakt de winkel rommelig en het personeel nokkig. Een extraatje voelt al snel teveel gevraagd. Niet waar de kerstdagen omdraaien.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor AVA.

Schoten hobbywi̇nkels

openingstijden, locatie, vervoer. Bredabaan 1257 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. AVA adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met AVA. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over AVA delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid