facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Aux Merveilleux de Fred

Aux Merveilleux de Fred
"Pâtisserie artisanale spécialisée dans la fabrication de merveilleux, de cramiques et de gaufres.Maison fondée par Frédéric Vaucamps en 1982."
Adres: 3A Eiermarkt, 8000 Brugge
Telefoonnummer: +32(0)50613905
Stad: Brugge
Route: 3A Eiermarkt
Postcode: 8000



op zoek naar gerelateerd: Merveilleux bigarreau, Merveilleux gebak, Aux Merveilleux de Fred Lille, Aux Merveilleux de Fred paris, Aux Merveilleux brussel, Merveilleux maken, Merveilleux meringue, Aux Merveilleux de Fred prijs
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hemelse Taartjes Hemelse Taartjes 750 meter De passievrucht kaastaart is echt wel een hemels taartje + goede airco
Recensies
Het lekkerste suikerbrood ooit gegeten warm! Ook de kleurige schuimgebakjes zijn heerlijk. En wat een prachtige kroonluchter! De grootste ooit gezien..
Verschikkelijk! Puur toeristisch, voor één keer en nooit meer terug zien. Personeel is erg onvriendelijk, zucht en draait met hun ogen bij vraag om een zakje... Collega's maken ruzie voor de ogen van klanten... Er worden oude belegde broodjes verkocht... Aanvaarden geen cash, ook al staat er een toestel. Gewoon slecht beleid en geen respect naar de klanten noch elkaar.
Patisserie met huisgemaakte traditionele Vlaamse specialiteiten. Lekkere koffie met heerlijke minitaartjes. Ook om mee te nemen. Bediening kon wat vriendelijker en we stoorden ons aan de achtergrondmuziek. Paste niet bij de sfeer.
Was vroeger the place to be, met vriendelijke bediening en service. De merveilleux zijn nog altijd uitmuntend, maar de service is gelijk in de lunchgarden... Misschien wil men van de zittende verbruikers af, maar smijt dan de tafels en stoelen misschien buiten... En we zullen nooit meer speciaal voor Aux Merveilleux naar Brugge komen...
Als je een keer speciaal wilt ontbijten zou ik hier zeker naartoe gaan. Vooral de gebakjes zijn ontzettend lekker. Ook erg leuk dat je mee kunt kijken hoe de gebakjes gemaakt worden. Voor ons een leuke toevoeging aan ons weekend door de speciale ervaring.
Uniek gebakje, ontzettend lekker en echt een aanrader als je van merengue en room houd! Een hele leuke plek om koffie te gaan drinken. Vanaf boven kon je goed meekijken in de bakkerij hoe alle zoetigheden worden gemaakt!
Zeer mooie inrichting, maar ook prima voor iets to go mee te nemen. Aanrader is het melkbroodje met chocolade.
Wij hebben heerlijk ontbeten bij Aux Merveilleux. We werden uiterst vriendelijk bedient door een dame. Ontbijt was niet erg veel maar wel heel smakelijk. Enige min puntje was dat we wel bestek kregen maar geen bordje op ons croisantje of broodje op te smeren. Ondanks dat kom ik graag nog eens terug.
Kan hier toch moeilijk voorbij lopen, zeer lekker en vooral vers gemaakt gebak, ook het suikerbrood is super lekker
Wat een teleurstelling voor zo een zaak. Een Water chocomelk dat niets trok. ....geen bordje voor de taartjes.....Een klant die je kwijt bent.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid