facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Aux Douceurs d'Alexandre

Aux Douceurs d'Alexandre

Info

Découvrez un large choix de pralines, gâteaux et montages en chocolat réalisés par notre artisan chocolatier & pâtissier, Alexandre.

Geschiedenis

chocolaterie pâtisserie artisanal sans oublier le salon de dégustation ,vous y trouverez des produits régionaux et artisanal

Adres: Rue Reine Elisabeth, 2, 5640 Mettet
Telefoonnummer: 071713729
Stad: Mettet
Route: Rue Reine Elisabeth, 2
Postcode: 5640


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Ik ontving een grote ballotin met paaseieren die een klant had gekocht bij Alexandre's Sweets in Mettet. Alle chocolaatjes in de ballotin waren heerlijk, er waren verschillende smaken, sommige waren romiger dan andere. Een genot, een echte aanrader!
Schitterende winkel! Welke keuze! Aanrader voor cadeaus en gastvrijheid bovenaan! Juich!
ver weg Van België tot Japan Gegeven aan mij door mijn neef Gevestigd in Mete, België Aux Douceurs d'Alexandre AMBACHTELIJKE CHOCOLATIER & PÂTISSIER Alle soorten chocolade Waanzinnig lekker Ik wil het kopen als souvenir als ik op reis ga naar België.
Uitstekend contact met de medewerkers die echt heel prettig zijn. De pralines zijn heerlijk en de verjaardagstaarten nog meer. Het is een waar genoegen om er heen te gaan!
Prachtig ambachtelijk bord. Je kunt er ijs eten, goede chocolade drinken of zelfs lokale biologische producten kopen. Een prachtig etablissement dat een omweg waard is. Gemakkelijk parkeren op het plein
Toppraline Chocolade- en alcoholparadijs lol ruime keuze ook voor cadeaus tot binnenkort
Eerlijk gezegd de beste chocolatier die ik ken ??
Zeer mooie chocoladefabriek. Iets om onze smaakpapillen te verwennen. De chocolaatjes zijn voortreffelijk, maar niet alleen... Er zijn ook sterke dranken gin, rum en een proeflokaal waar je heel goed een kopje koffie of een lekker ijsje kunt drinken. Duw één keer tegen de deur en je komt heel snel terug.
We hebben getest voor afternoontea: prettige service, zeer goede Weense chocolade, delicaat gebak. We konden het niet laten en kochten voor vertrek nog een doos bonbons: een traktatie!
De kwaliteit van de producten is uitzonderlijk. Een belangrijke keuze in chocolade, rum en koffie. De ideale plek om HET cadeau te vinden voor mannen, vrouwen en kinderen van 7 tot 77 jaar en ouder! Ik raad ten zeerste aan
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid