facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Aux deux eaux

Aux deux eaux
"Toffe camping aan de Rulles en deel van Domain de Chênefleur. Perfect om tot rust te komen en te vissen. Op 800 meter ligt het hoofddomein met uitstekend verwarmd zwembad en gastro bar."
Adres: 19 rue du monument, 6730 Ansart, Luxembourg, Belgium
Telefoonnummer: 063444696
Stad: Ansart
Route: 19 rue du monument
Postcode: 6730



op zoek naar gerelateerd: camping tro do way, camping les ochay
Recensies
Wat een armoedige camping!! Schandalig dat dit op de website staat vermeld als een 3 sterren plus camping. Wij hebben een plek besproken via de website van camping Chenefleur. Die op hun website adverteert met een mooi zwembad, goede WiFi en een restaurant. Iets wat het hele gezin met twee tieners enorm aansprak. Aangekomen werden we echter doorgestuurd naar camping Aux Deux Eaux, die wordt gebruikt als overflow camping. Wat een enorme teleurstelling. De voorzieningen zijn hopeloos verouderd en verwaarloosd. In de toiletgebouwen op het veldje is geen WC papier aanwezig, zijn de voorzieningen onhygiënisch en ontbreekt elk spoor van warm water. Het warme water ontbreekt helaas ook op de afwasplek waar er maar 1 van is die bovendien onverlicht is. In het hoofdgebouw zijn extra voorzieningen die iets beter zijn. Maar van de 3 douches die beschikbaar zijn voor de mannen is er maar 1 met een fatsoenlijke douchekop een ander werkt helemaal niet. Het terrein is ruim opgezet en rustig. De wegen zijn echter slecht onderhouden en er staan oude verlaten stacaravans op het voorterrein gestald. De speeltuin bestaat uit een schommel en een zandbak van 1,5m2. Tenslotte is er een compensatie zwembadje geplaatst. Het hoofdgebouw, waar een café in zit is zwaar verouderd en zeer rommelig en zou moeten fungeren als het WIFI punt. Dit alles hebben we geboekt voor astronomisch bedrag van bijna €54 euro per nacht bijna hetzelfde bedrag als voor een Huttopia camping, die we vooruit moesten betalen geen geld terug garantie. Voor een ieder die dit leest, snel doorzoeken en deze camping links laten liggen.
Voor ruim €53 per nacht 4p staan we aan het mooie riviertje. En dat is het enige positieve. We hadden bij de camping aan de overzijde geboekt. Ter plaatse moesten we eerst betalen en toen werden we naar deze camping gestuurd. Geen weg terug dus. We zouden volgens de website korting krijgen wanneer dit zou gebeuren, maar daar hebben we niets van teruggezien. We kregen een niet bestaande plek toegewezen en bij informeren, maakte het kennelijk niet uit waar we zouden gaan staan als we het zelf maar even op zouden oplossen. De mensen die vlakbij onze verworven plek stonden, hadden een soort gelijke ervaring. Een we spreken dagelijks meer mensen die zeggen bedrogen te zijn, maar helaas al voor bijvoorbeeld 2 weken betaald te hebben Sta je eenmaal met je kampeermiddel en bezoek je het toiletgebouw of de douches, dan snap je niet waar de + sterren vandaan komen. Geen prullenbak in de wc, sanitair vies en oud. Douches zijn niet geventileerd, dus de hele ruimte is een soort druipgrot met drijfnatte muren en vloer. Ook daar geen prullenbak. Bij de afwas plaats nb. er is maar één gootsteen is geen warm water! Overigens ook geen verlichting, vreselijk onhandig als het donker wordt. De prullenbak aldaar is overvol en vol met vliegen, al dagen niet geleegd. Ook de vuilcontainers vooraan zijn tjokvol en zijn tot op heden niet geleegd. Het beloofde WIFI punt is een grap. Het hoort bij het naastgelegen café en alleen als je op de stoel naast de deur gaat zitten, heb je stiekem wat internet. En dat allemaal voor een record-bedrag van bijna €54! Tip: boek snel ergens anders. Het kan niet méér tegenvallen als deze waardeloze camping. Speeltuin: Zo oud én gammel, dat ik er m'n kinderen niet op zou laten spelen. Toiletten: Te smerig om op te zitten.
Ongeveer een week geleden poste ik deze foto's. Dit zonder reactie. Ik volg de camping een beetje naar nieuwschierigheid. De reacties die ik nu lees vind ik persoonlijk zeer zwaar overdreven. Er is wel degelijke een schommel en een glijbaan, er is zelfs oké basis een intex opbouwzwembad met zelfs een spliksplinternieuwe filterpomp. Chenefleur verwijst correct dat alle perfecte accommodatie 500m maar correct is 800/900m van aux 2 eaux liggen. Een loslopende hond is als een spelend kind. Je vertrouwde op u hond maar ontsnapt u even, net als je vertrouwd op u kind maar het onstapt u en ga wat rond andere mensen hun tenten hangen tot zelfs aan de touwen trekken. Met een baby van enkel maanden ga je ook niet in een tent op camping. Want heeft deze hanger s'nachts is ook heel de camping wakker. Sanitair/ douchen op aux 2 eaux is inderdaad misschien een optie om nieuwe douchekoppen te plaatsen of goed te ontkalken. Maar waren wel proper en het toilette was ook proper. Personeel in de bar was zeker en vast vriendelijk. Ook dat ik wel kan zeggen dat inderdaad op een bepaalde dag de verantwoordelijke de bar verlaten had door een probleem op de camping en daar even een onbemanning was. Klein foutje. De wc hokjes op de camping zelf waren voorzien van alles wat er moest zijn wc papier tot handzeep juist geen papier om handen te drogen, maar camping is ook in huur/overname. Ik erger me aan dat je de rivier niet zag vanop de staanplaats door hooggras en brandnetels. Maar 2 dagen later was daar opeens de rivier. Camping onderhouden is niet als een hotel met tuin onderhouden. Dit heb ik met mijn jaren ervaring Noort oost zuid west thuis best dan moet je op hotel. Chenefleur doet er alles aan om camping aux 2 eaux weer op de kaart te krijgen maar alles vraag tijd geld en geduld. Mvg
Wat een teleurstelling. We hebben uitgekeken naar deze vakantie op de rustige camping waar drie keer per dag schoongemaakt zou worden volgens de reviews. De camping ligt aan de rivier welke leuk is, dat is dan ook het enige. Rustig is het soms maar niet als er feestjes zijn in de taverne welke tot 2:30 uur duren. Er is toiletpapier op de wc en zeep maar dat is alle service. Schoon zijn ze zeker niet. Hoe kan het ook met 6 toiletten welke door 30 plekken gebruikt moeten worden en dan tel ik de vaste stacaravans niet mee. Ook ligt er door urine / vocht opkrullend laminaat in met grote kieren. Tevens zijn er 6 douches. Een dames douche heeft geen douchekop en is al ruim 1,5 week afgesloten. De andere damesdouche heeft een kapotte douchekop waardoor er een harde golf uit komt. Dan blijft er een normaal werkende damesdouche over. Aan de heren kant zijn er ook drie waarvan er 1 werkt. Fijn dat het gratis is maar met 2 werkende douches is het echt armoe. Bovendien wisselend de temperatuur van koud naar warm en dat elke keer als je op de knop drukt. Er zijn geen prullenbakken in het toilet en er is op heel de camping geen plek waar je met warm water af kan wassen. Er is ene afwas plek zonder licht en met koud water. Ook de wegen zijn beroerd waardoor je door het slechte weer door de blubber en plassen naar de toiletten moet glibberen. Verlichting ontbreekt. Er zijn twee rest afvalcontainers vooraan de camping maar geen mogelijkheid om glas apart in te leveren. De camping heeft zeker potentie maar nu is die ver te zoeken en is het vooral vies en armoedig. Het is dat er al vooruit betaald is anders waren wij zeker vertrokken.
Wij hadden een rivierplek en dat was ook hey enige mooie aan deze camping. Wij hebben nog nooit op een camping gestaan waar het zo aftands was als op deze. Alles was stuk en niet onderhouden. Geen warm water en er staan heel veel lelijke groene oude sta caravans. Bij het restaurantje waren ze wel heel vriendelijk en kan je wat drinken. Hele rustige camping en geen toezicht dat is dan weer een voordeel. In de avond kampvuurtje maken voor je tent aam de rivier is magische. De omgeving is helemaal niks te bekennen en vlak. De camping chenefleur is ver lopen met kinderen niet 500 meter. En ook daar was het niet wat je verwacht na het zien van de website. Met kleine kinderen tm 8 is het misschien nog wel leuk die vermaken zich snel en het is niet groot. Toiletgebouwen heel vies en veel stank. Wij zijn na 2 nachten weg gegaan van de 7 die we geboekt hadden en ons beklag gedaan. We hadden met 2 volwassen en 3 kinderen 367 euro betaald en hebben na vragen en overleg met de baas 134 euro terug gekregen. Er staat dat je geen geld terug krijgt dus wij waren hier al blij mee maar het kan echt niet hoe ze adverteren en wat je krijgt voor je geld.
Inmiddels een week terug van deze camping. Helaas geen positief gevoel aan over gehouden. Sanitair was niet naar wens. Er was maar 1 douchehokje met een redelijke douchekop bij de heren maar door het ontbreken van een simpel haakje kon ik mijn spullen alleen op de vloer kwijt waardoor dit nat werd. Toiletten worden oppervlakkig gereinigd dus niet schoon. Tevens zijn er maar 2 toiletten op de gehele camping beschikbaar er kan wel gebruik woden gemaakt van de toiletten in de taverne maar dit voelt toch vreemd. Iedere boerencamping zou op deze punten beter scoren. Deze camping is duidelijk de melkkoe van de grotere camping op 900 meter afstand. Weet niet wat de betrokkenheid van de eigenaar daar is maar hier niemand gezien. In totaal €62,- per nacht voor 4 personen en 1 hond betaald x 14 dagen. Helaas was het voor ons na 12 dagen genoeg geweest en zijn we vertrokken. De jongeman van de taverne heeft ons wel goed geholpen en de taverne was voor mij wat je ervan mag verwachten.
We zijn hier toebedeeld door de camping la chene fleur, een camping waar we voor hadden gekozen vanwege de animatie en het zwembad, maar deze ligt 10 minuten lopen langs een drukke weg van de camping waar we geboekt hadden. De voorzieningen zijn erg beperkt. 1 douche bij de heren in gebruik en een krakkemikkig toilet hokje. Speeltuin: Was enorm beperkt en oogte niet veilig Toiletten: Schoon maar wel erg krakkemikkig. Terwijl op de camping die ons beloofd was stonden keurige gebouwen
Niet kindvriendelijk, toiletten worden niet schoongemaakt en zijn vaak ontstopt. Honden lopen los. Campingeigenaar doet er niks aan. Meerdere mensen hadden hier last van, veel geklaag. Speeltuin op de foto bestaat niet.
Slechte camping, er waren geen pingpongballen beschikbaar. Kindonvriendelijke lopen veel mensen in ondergoed. Iedereen plast in de rivier vanwege de vieze wc’s. Speeltuin kan je geen speeltuin noemen niet veilig!!!
Grimmige sfeer. Dure plek voor weinig voorzieningen. Honden lopen langs de tent, schreeuwende kinderen. Jeu de boules ballen zijn oud, speeltuin bestaat niet
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid