facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Auvago BVBA "Cars&More"

Auvago BVBA

Info

AUVAGO BVBA "Cars & More"

WWW.AUVAGO.BE

[email protected]

Geschiedenis

WWW.AUVAGO.BE



"Reeds 30 jaar actief in de aan- en verkoop van jonge occasiewagens! Kom vrijblijvend langs in onze nieuwe showroom, gelegen op de Taunusweg 18 , 3740 BilzenVoor meer info of contact bel Tom : 0477/219282of via mail : [email protected]"
Adres: Taunusweg 18, 3740 Bilzen
Telefoonnummer: 0477/21.92.82
Stad: Bilzen
Route: Taunusweg 18
Postcode: 3740



op zoek naar gerelateerd: Tweedehands auto Bilzen, Stars for cars, Auvago 2dehands, Auvago Facebook, EK Cars Munsterbilzen, Y&a cars Bilzen beverst, Jocars
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Mynt Automotive & Detailing Mynt Automotive & Detailing 893 meter Mynt Automotive & Detailing is een one-stop shop waar u onder andere terecht kan voor...
www.autohansen.be www.autohansen.be 4 km Fijne baas goeie service top top
autoslimburg autoslimburg 8 km Wij waren op zoek naar een kleine, jonge gezinswagen, en via onze online zoektocht kw...
Recensies
Een leuke fiat 500 gekocht bij Peter. Zeer vriendelijke man die een snelle service biedt. Vrijdag mijn keuze aan hem bevestigd en de woensdag erop reed ik in mijn auto. Dit verkooppunt beveel ik zeker aan!
Zonet een wagen bij hun aangekocht, ze hebben toch wel een heel aantal mooie wagens staan. Kwamen bij ons tot zo ver hun afspraken zeer goed na. Zeer gemotiveerd!
Over verkoop en aankoop totaal geen negativiteit maar als het op service aankomt is dit zeer onder 0 te schatten. Wij hadden een probleem met het kentekenverlichting en hier is nooit reactie op gekomen en bij het wisselen van zomer/winterbanden werd er geconstateerd dat er 2 van de 4 bouten van 1 wiel stuk waren, der zaten achter afdekplaatvzodat dit niet te zien was vooraf. Dus dit wiel hong maar met 2 bouten vast. Na gesprek hierover kwam het volgende uit de bus. "Meneer dit is net over de eerste 6 maand garantie" en dit word ook niet gedekt. Officieel is een verkoop onder 1 jaar garantie en ik ga echt niet in de zomer mijn winterbanden leggen om te checken of alle bouten goed zijn. Daarom deze minwaarde aan review .
Tijdig gebeld dat we iets later zijn door de fille. Ik kreeg een boertig antwoord dat we er anders ook niet op tijd hadden geweest en de afspraak werd geannuleerd.
Correcte verkoper, eerlijk en komt zijn afspraken na.
Zeer correcte handelaar!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid