facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autovrancken

Autovrancken

Info

David, Bart & Karen heten jullie van harte welkom.
Nearly New Cars Mercedes-Benz.

Geschiedenis

Sterke merken tegen sterke prijzen :

In en rond de showroom van onze multimerkengarage staan diverse bolides in uitstekende staat te blinken. Nieuwe wagens en bijna nieuwe wagens die aan de strengste selectiecriteria werden onderworpen. David Vrancken is immers specialist in de aankoop en verkoop van zeer jonge voertuigen van 0 tot 2 jaar, van heel wat prestigieuze automerken. “90% van de verkochte wagens komen uit de Mercedes-stal, maar ook andere merkwagens vind je terug in onze ruime stock die meer dan 30 verschillende types en modellen telt. Is een bepaalde wagen niet voorradig, dan stellen we alles in het werk om je droomwagen toch te vinden tegen een veroorloofbare prijs. En dit met vergelijkbare garanties en diensten als bij een merkverdeler.”

Transparante communicatie :

“We zijn eigenlijk nog altijd een garage met familiale waarden, maar met de knowhow om moderne wagens aan te bieden en te onderhouden. Die kleinschaligheid maakt dat we onze klanten persoonlijk benaderen en een gedegen service kunnen verlenen. Hier is men niet het zoveelste nummer in de rij. Integendeel: wij houden van goede klantencontacten en transparante communicatie. En de klanten appreciëren die aanpak.”

Vrancken Classics:

In deze afdeling brengen we betaalbare kwaliteitsoldtimers aan de man. Mooi gereconditioneerd met respect voor de tand des tijds. We bieden jullie veel aan, leuke projectwagens, afgewerkte restauratieprojecten of prachtige originele young- & oldtimers.

Via deze pagina zitten jullie op de voorste rij betreffende het "Hot News" en verse aanbiedingen!

Stay tuned ;)

Adres: Groeningenweg 7, 3590 Diepenbeek
Telefoonnummer: 011/37.17.70
Stad: Diepenbeek
Route: Groeningenweg 7
Postcode: 3590


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 11:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: BC Cars autoscout
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Auto-Markt Diepenbeek Auto-Markt Diepenbeek 549 meter Ideaal voor je auto snel van de hand te doen. Hard zijn is verplicht want ze proberen...
Automarkt Diepenbeek Automarkt Diepenbeek 557 meter Uitsluitend autohandelaars
Garage Het Sas Garage Het Sas 4 km Prima service en niet duur. Vriendelijk personeel. Aan te raden.
BMW ///M Belgium BMW ///M Belgium 76 km Public Fanpage of Facebook group BMW ///M CLUB BELGIUM
Recensies
Autovrancken lukt er steeds in om jonge nearly new cars van Mercedes-Benz aan te bieden die dat tikkeltje meer hebben: sportief en chic. Voeg daarbij de persoonlijke aanpak van de zaakvoerders, de service nadien, ...Je kan dus gerust in volle vertrouwen jezelf een betaalbare premiumwagen aanschaffen. Ik kan hen sterk aanbevelen!
Topzaak ,eerlijke en correcte afhandeling. Ook dienst na verkoop een echte aanrader,.proficiat
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid