facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autoverhuur Limburg

Autoverhuur Limburg

Info

De autoverhuurder van Hasselt en omstreken voor personenwagen, minibusjes en bestelwagens.

Geschiedenis

Autoverhuur Limburg is een echt begrip in Hasselt en omstreken!

Even geen eigen wagen?
Een kleine of grote verhuis?
Een leuke vakantie met vrienden & familie?
Nood aan een extra bedrijfswagen, bestelwagen of minibus?

Wij beschikken over een uitgebreid gamma aan jonge & betrouwbare (Renault) huurwagens en dit steeds aan zeer scherpe prijzen.

Particulier of professioneel, wij hebben voor jou de oplossing op maat!

[email protected]
011/240980

Autoverhuur Limburg is een onderdeel van Paesmans Autogroep



"Autoverhuur Limburg is een echt begrip in Hasselt en omstreken!Even geen eigen wagen?Een kleine of grote verhuis?Een leuke vakantie met vrienden & familie?Nood aan een extra bedrijfswagen, bestelwagen of minibus?Wij beschikken over een uitgebreid gamma aan jonge & betrouwbare Renault huurwagens en dit steeds aan zeer scherpe prijzen.Particulier of professioneel, wij hebben voor jou de oplossing op maat!"
Adres: Gouv Roppesingel 6, 3500 Hasselt
Telefoonnummer: 011/240980
Stad: Hasselt
Route: Gouv Roppesingel 6
Postcode: 3500


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Goedkoop auto huren Hasselt, Auto huren Maasmechelen, Autohuur Limburg, Autoverhuur Peer, Cabrio huren Limburg, Auto huren Limburg Hasselt, Bruno autoverhuur, Goedkoop auto huren Limburg
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Autoverhuur Limburg Autoverhuur Limburg 13 meter Goede service en de Renault Traffic VIP was de ideale reiswagen voor onze skitrip naa...
Recensies
Huur hier geen auto! Vanaf de moment dat we onze huur auto hebben terug gebracht werden we in het zak gezet. Eerst hadden we Zogezegd te veel kilometers gereden dus moesten we hiervoor 300 euro betalen pas nadat we bewijs stuurden dat dit niet zo was hadden ze het opeens verkeerd op geschreven zogezegd. Hierna volgde dat er opeens een kras was op de auto waarvoor we ook 300 euro moesten betalen. Deze kras hebben we nooit te zien gekregen want de auto was zogezegd altijd verhuurd. Maffieuze prijkten. Enige doel van deze zaak mensen in het zak zetten en zoveel mogelijk geld uit de zakken krijgen.
Snelle service Vriendelijk, altijd met de glimlach Denken mee met jou als klant.
De plaats om een auto te huren. Ruim aanbod van hedendaagse wagens, correcte medewerkers die je graag helpen met eventuele vragen.
Goede service en de Renault Traffic VIP was de ideale reiswagen voor onze skitrip naar Oostenrijk.
Steeds een vlotte en perfecte service en een uitgebreid en quasi nieuw wagenpark.
Je moet echt wel opletten dat je de bestelde wagen voor de juiste prijs krijgt. De bestelde wagen was een VIP busje, maar er werd zonder verdere uitleg een busje van de categorie lager aan de prijs van de VIP mee gegeven. Ik heb me zelfs nog even boos moeten maken... Excuses waren minstens op zijn plaats geweest! Ik heb ondertussen wel een telefoontje gehad van een attente medewerker die zich alsnog excuseerde voor de vergissing. Hiervoor en omdat de wagen toch in orde was, 2,5 sterren.
Ik had een zeer slechte ervaring. Auto was defect en werd niet tegoei geholpen of tewoord gestaan. Bij het terug leven melde ik mijn klacht nogmaals en dit werd niet goed ontvangen. Ik stond op het punt hier dan ook goed mijn gedacht te schrijven. Toen kreeg mijn vrouw telefoon van het bedrijf met 10X verontschuldigingen en een extra korting. Deze korting maakte mij niks uit maar eindelijk werd onze frustratie begrepen. Fouten kunnen gebeuren en problemen vallen voor maar service telt. Deze man heeft ons toen ook terug een goed gevoel gegeven en hebben nu zelf een auto bij hun gekocht en nog steeds tevreden. Daarom wil ik ook geen slecht review schrijven. Want toen onze klacht bij de juiste persoon kwam zijn we nog nooit zo goed geholpen geweest en zou ik hier meteen opnieuw huren.
Goede service, klantvriendelijk
Prijs autoverhuur zit goed, maar dan breng je hem terug na 7uren en amper 200km, moet je 15eur meer betalen voor carwash omdat er wat vliegjes op de motorkap hangen. Een doosje kleenex meenemen is dus de boodschap.
Fijne en verzorgde wagen voor een eerlijke prijs. Een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid