facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autoveiligheid nv

Autoveiligheid nv
Adres: Hoeikensstraat 1B , Willebroek 2830, BE
Telefoonnummer: 078 05 90 50
Stad: Willebroek
Route: Hoeikensstraat 1B
Postcode: 2830


Openingstijden

Maandag: 07:00-19:00
Dinsdag: 07:00-17:00
Woensdag: 07:00-17:00
Donderdag: 07:00-17:00
Vrijdag: 07:00-17:00


op zoek naar gerelateerd: autoveiligheid alken, autokeuring openingsuren, autoveiligheid geel, autokeuring as webcam, autokeuring afspraak, autokeuring diest, keuring as afspraak, extranet autoveiligheid
Recensies
Te lange wachttijden 7 uur aangeschoven niet normaal van 1o uur tot 17 uur, enkel mogelijkheid toiletbezoek geen water koffie.
Zeer onvriendelijk chef die het voorbeeld moet geven aan het team maar doet dat niet, geen flexibiliteit…..wij wonen op minder dan 1km van de keuring en waren het huisdocument vh inschrijvingsbewijs van de moto vergeten keuring moto is nieuw dus geef de mensen een kans om dit gewoon te worden …..hierdoor werd de moto afgekeurd…..10 min later was ik terug met dat bewijs en dit werd aanzien als een herkeuring….hopla 20€ extra in the pocket .
Ik kwam voor de keuring van mijn motor. Had een afspraak 2 weken op voorhand gemaakt om 13u. Om op tijd te zijn was ik daar om 12:30u, echter werd ik pas geholpen om 14 u.Als ik iemand van de werknemers aansprak zij die doodleuk dat ik maar moest wachten, wetende dat het 30graden was met een motorpak aan. Uiteindelijk kwam er iemand slenterend en tegen zijn zin naar mij toe en zij dat hij mij niet kon keuren omdat mijn nummerplaat niet dezelfde is als op het kentekenbewijs, dat klopt omdat de nummerplaat dat op de motor hangt van de nieuwe eigenaar was en daarop ging ingeschreven zou zijn. Hij zij dat ik dom was en dat dat niet kon.. terwijl dit wel prefect normaal is, je kan met elke nummerplaat een voertuig keuren als het daarop wordt ingeschreven. In Mechelen een week later werd ik wel vriendelijk geholpen en motor is wel gekeurd. Zeer slechte keuring in Willebroek onbeschofte werknemers.
Snel klaar. Niet lang moeten wachten. Had weliswaar een afspraak gemaakt en was daarmee na 25 minuten terug buiten en ook betaald. Je moet wel lang op voorhand een afspraak inplannen. In april reeds vastgelegd voor half juni te kunnen gaan. Dan is ook mijn vervaldatum.
Gaat zeer traag, lange wachttijden
5 uren aanschuiven om vervolgens te constateren dat er in de garage zelf slechts 1 persoon auto per auto keurde en dit terwijl er veel personeel rondliep , diegene die dan toch af en toe zichzelf lieten zien, waren dan nog op macht beluste arrogante personen . In één woord '' Degoutant ''
Ondanks wachtrij ging het snel vooruit. Vriendelijk
Met afspraak heeft de keuring dit jaar 30 minuten geduurd. Vorig jaar zonder afspraak was het 7 uren aanschuiven voor de jaarlijkse keuring. Maak dus altijd een afspraak.
Superlange wachtrij en geen plek meer om afspraken te maken, meer dan 5 weken volzet. 2 uur aanschiuven.Vriendelijk personeel wel maar structurele problemen als de herkeuring en na ongeval telkens voor mogen.
Gisteren met afspraak zeer snel geholpen. Amper andere auto's voor keuring. Als ik dat geweten had. Vriendelijk personeel en snel geholpen...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid