facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autotechnologie Thomas More

Autotechnologie Thomas More

Info

Welkom op de officiële pagina van deze opleiding op Thomas More, de hogeschool voor wie meer verwacht van de toekomst. Check www.thomasmore.be!

Geschiedenis

Met deze pagina willen we iedereen die van dicht of van ver betrokken is bij de opleiding Autotechnologie van Thomas More op de hoogte houden van het reilen en zeilen binnen de opleiding. Wat houdt onze studenten dagelijks bezig, welke projecten lopen er, welke uitstappen doen ze, bij welke bedrijven lopen ze stage, ...

Of je nu scholier, student, alumnus, iemand uit het werkveld, (groot)ouder/broer/zus/... van bent of gewoon een toevallige bezoeker, wij kijken uit naar jouw feedback.

Heb je vragen of suggesties? Laat het ons dan zeker weten, op ons prikbord of via privébericht.

Staat je foto ergens in een album en wil je die liever verwijderd zien? Stuur ons een privébericht en wij doen het nodige!

Adres: Jan De Nayerlaan 5, 2860 Sint-Katelijne-Waver
Stad: Sint-Katelijne-Waver
Route: Jan De Nayerlaan 5
Postcode: 2860



op zoek naar gerelateerd: thomas more opleidingen, uurrooster thomas more, thomas more antwerpen, thomas more contact, bachelor autotechnologie loon, thomas more brochures, intranet thomas more, thomas more university college
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Makerspace Campus De Nayer Makerspace Campus De Nayer 135 meter De Makerspace is een splinternieuw maak- en werkatelier met: 3D-printers, CNC-freesma...
EM-Kring EM-Kring 216 meter De facebook pagina van de EM-Kring, faculteitskring voor alle studenten in de richtin...
Dijkstein Dijkstein 3 km Heb echt de beste tijden hier gehad en mis deze school eigenlijk een beetje sterke aa...
Recensies
Een hoge school waar elke technische persoon zich thuis voelt. Docenten die weten waar over ze spreken en buiten de les extra hulp bieden. Veel parkeerplaats op de groene campus en op 400m van het treinstation. De broodjes in de refter worden sterk aangeraden!
Goed voorzien, beter dan andere campussen die ik heb bezocht. Paar profs met een hoek af maar er zijn er ook die echt wel weten waarover ze het hebben, met de nodige ervaring en passie.
Toffe hogeschool met leerkrachten die er wat van kennen, zeker aangeraden voor een professionele bachelor hier te komen behalen dankzij een persoonlijke aanpak en veen hands-on lessen.
Top campus van de KU Leuven groep. Gezellige sfeer. Top studenten.
Een rondleiding over de campus met goede uitleg in coronatijd. Voor ICT app ontwikkelaar
Heel goed, kreeg wat gratis biertjes van de studenten <3
Ik hou van deze plek.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid