facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autoruitenoostende

Autoruitenoostende

Info

heeft u een voorruitschade? Bij garage tom menu bent u aan het goede adres.

Bel en hoor wat voor scherpe prijs wij u ruit vervangen of herstellen



"Carglass® is de specialist in het herstellen en vervangen van autoruiten in Oostende! Elk type glas 24/7 Service doorheen België Levenslange garantie"
Adres: eendrachtstraat 34, 8400 Oostende, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: +32477699138
Stad: Oostende
Route: eendrachtstraat 34
Postcode: 8400


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Carglass Carrosserie, Carglass Brugge, Carglass Roeselare
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Peugeot Oostende - Groep Linden Peugeot Oostende - Groep Linden 2 km Onlangs hier een Peugeot 3008 GTI gekocht zeer tevreden over service na verkoop.
Jaguar Land Rover Ter Steene Jaguar Land Rover Ter Steene 2 km Wanneer je 20 min in de showroom loopt en men je zelf niet aanspreekt. Het gaat dus t...
ATB Autobanden Oostende ATB Autobanden Oostende 3 km Super en supersnelle bediening, heel vriendelijke mensen. Aanrader!
Garage en takeldienst Schoutteet en zoon Garage en takeldienst Schoutteet en zoon 5 km Snel geholpen geweest, dag nadien al opgelost. Warm en vriendelijk ontvangst Heel te...
Recensies
Heel vriendelijke ontvangst, je kan koffie krijgen, tijdschrift lezen, gewoon gaan shoppen, fiets gebruiken , keuze genoeg tijdens wachttijd herstelling. Super tevreden !!
Topservice, zaterdagochtend opstaan met een gepofte ruit. De jongeman die alleen de garage bemande beloofde me zo spoedig mogelijk te helpen en dat gebeurde ook. 1.5u later waren we verholpen met een voorlopig plexi. Niets moeten betalen alles was al geregeld met de verzekering! Wat een zorg minder! Binnenkort de originele erin..... Iets aan de hand met je glas can de auto? Dan moet je echt wel bij autoglas zijn!
Ik heb op zondag het noodnummer gebeld. Zeer vriendelijke mevrouw, heeft alle opties met mij doorlopen. De volgende dag kon ik langsgaan in Oostende voor een plexi ruit. Ik kon er een fiets gebruiken, op een uur en half was het klaar. Zeer vriendelijk geholpen geweest bij carglass Oostende. Alles was automatisch geregeld met de verzekering, geen gedoe.
Afspraak was heel snel geregeld. Heel goede opvolging van van de afspraak. Heel vriendelijk en warm onthaal. Was sneller hersteld dan verwacht, rustig de tijd om van een goede koffie te genieten. Zeker een aanrader!Service: Autoruitreparatie
super vriendelijke medewerkers en top serviceService: Autoruitreparatie
Prima service. Fijn onthaal, directe hulp.
Vriendelijk personeel. Uitleg gekregen wat er ging gebeuren Tijdens het wachten verwend met koffie. Wachtzone gezellig ingericht. En gratis WiFi om verder te werken op laptop.
900 euro vragen voor voorruit dat 300 euro bij andere garage was
Klantvriendelijk en die mensen doen goed hun werk.
Zeer goede service
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid