facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autopunt

Info

Autopunt is een bedrijf dat gespecialiseerd is in onderhoud en herstellingen aan Audi, Volkswagen en Volvo. Ook voor andere merken kan u bij ons terecht.

Geschiedenis

Autopunt is het enige onafhankelijke autobedrijf in de regio Oudenaarde-Deinze-Gavere dat gespecialiseerd is in onderhouden en herstellingen aan Audi, Volkswagen en Volvo. Ook met andere merken kan je bij ons terecht.
Eigen atelier en eigen carrosserieafdeling.



"Autopunt is gespecialiseerd in onderhoud en herstellingen aan Audi, Volkswagen en Volvo. Ook voor andere merken kan u bij ons terecht.Onze techniekers, die binnen het bedrijf reeds meer dan 25 jaar ervaring hebben, voeren vakmanschap en kwaliteit hoog in het vaandel. De compleet uitgeruste werkplaats biedt de mogelijkheid om alle werkzaamheden ook aan úw wagen uit te voeren.Ook carrosserieherstellingen kunnen wij voor u doen; onze professionele spuitcabine en ervaren carrossier leveren een onberispelijk resultaat. Ontdek bovendien ons kwalitatief hoogstaand aanbod van tweedehandswagens aan een correcte prijs. Elke wagen wordt geleverd met een complete onderhoudshistoriek en met 1 jaar waarborg."
Adres: Begoniastraat 36 , Eke 9810, BE
Telefoonnummer: 09 385 82 11
Stad: Eke
Route: Begoniastraat 36
Postcode: 9810



op zoek naar gerelateerd: autopunt wijchen ervaringen, autopunt van herpen ervaringen, autopunt van herpen b.v. berlicum, occasions berlicum, autopunt tilburg recensies
Recensies
Pieter, het is den Danny met zijn audi a4,bruin. Je bent echt een eerlijke persoon. Blij je te hebben leren kennen, nooit zo'n eerlijk persoon in deze branche gekend. Ik moet nog eens bij u zijn. Stuur me een berichtje als je terug bent. Groeten.Danny.
Een garage met mensen die hun vak grondig kennen. To the point en geen overbodige zaken. Een van de betere garages.
altijd met de glimlach goed geholpen. top service.
Top! Supervriendelijk en correct afgehandeld! Update 2021: nog steeds super tevreden van mijn A6! Nog niet het minste probleem heeft de kop opgestoken. Rijdt perfect en alles werkt zoals het moet. Mijn vorige wagen, Audi A4, kwam van MyWay, officiële tweedehands concern van VW, Audi, Skoda,... Daar werd de wagen zowel vanbinnen als buiten vuil afgeleverd. Hier waren er de laatste hand aan het leggen aan de auto als ik toekwam. Zowel vanbinnen en buiten kraaknet! Een plezier om zo te vertrekken
Vandaag men wagen opgehaald, de eigenaar legt met veel liefde voor zen vak alles nauwkeurig uit, eerlijk over zaken die je eventueel zelf niet gezien hebt sterretje in ruit achter ruitewisser bv, bedankt om deze ineens vervangen te hebben. Professioneel en aangenaam verkooppunt voor een correcte prijs. 9maand later: 1ste onderhoud achter de rug, geen enkele opmerking. Als deze wagen weggaat ga ik terug naar Autopunt!
Auto laten invoeren en onderhoud. Eigenaar staat altijd klaar. Ook laat in de middag. Perfect!
Pieter en zijn team zijn uitermate proffesioneel! Duidelijke en correcte afspraken. Zeer tevreden over Auto Punt!
Snelle service en vriendelijk, zeker aanrader en heel tevreden.
Zeer vriendelijk en behulpzaam, een aanrader, te overwegen om over te stappen bij hen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid