facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autoparts Van De Velde

Info

Autoparts Van De Velde, DE referentie voor al uw Mercedes-Benz onderdelen.

Adres: Dijkstraat 8, 9160 Lokeren
Telefoonnummer: 093405353
Stad: Lokeren
Route: Dijkstraat 8
Postcode: 9160


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Mercedes afbraak, Mercedes onderdelen Antwerpen, Mercedes onderdelen tweedehands, Wisselstukken Mercedes, Auto-onderdelen Mercedes, Mercedes onderdelen Limburg, Mercedes Lokeren Openingsuren, Mercedes afbraak Gavere
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
AC Cars Lokeren AC Cars Lokeren 3 km Altijd tevreden van de wagens en top service !
Recensies
Dit is mijn verhaal. Ik was op zoek naar een nieuwe motor voor mijn Benz. Het is een zeer zeldzaam en speciaal model. Voor de Merco liefhebbers: E240 klasse benzine handgeschakeld V6 Ik kon het niet vinden in België, maar ik ging naar Garage Van De Velde. Na een paar telefoontjes en een bezoek ter plaatse, hebben ze de juiste motor. De manager is zeer behulpzaam en heeft veel humor, dus verwar humor niet met persoonlijke opmerkingen aub . Ik las in de commentaren dat mensen klagen over racisme = niet waar Ik ben zelf van Noord-Afrikaanse afkomst en ik heb echt geen racisme van hen gevoeld . Integendeel, gedurende de 20 minuten dat ik er was, waren er veel buitenlanders die in een goede sfeer zaken met hen deden. Wie op zoek is naar een Mercedes specialist, is hier aan het juiste adres. Nogmaals hartelijk dank aan Garage Van De Velde voor hun hulp.
Gebeld voor een okkazie onderdeel..maar nog nooit zo’n onbeschofte onbeleefde mensen in mn leven aan de lijn had.volk van het laagste niveau.kgeef nog liever paar honderd € meer om ergens anders te kopen!.aub mensen blijf er weg.
Blijkbaar hebben ze geen tijd voor de klanten. Goed bezig!
Onbeschoft - onbeleefd - zelfs 1 ster is te veel.. als je geen zin hebt.. waarom werk je dan? Blijf ver uit de buurt van deze mensen. Occassie onderdelen voor gekke prijzen. Dieven nr 1. Schandalig!!!!!!!
Zeer vakkundige mensen mooi bedrijf kom er wel af en toe mensen schij aub uit om negatieve reacties te geven velen bellen en bellen om een hoop info en kopen niks ben duidelijk vraag wat je moet en ga het halen en koop zo werkt het en dan werkt het top bij hun die mensen hebben het ook druk zit ze niet lastig te vallen met onnozele vragen
Als je wil ervaren wat onvriendelijk zaken doen is moet je hen zeker eens bellen. Als je chance hebt nemen ze de telefoon op en als je pech hebt ook. Dan zeggen ze gewoon niets. Misschien denk je dan ze zijn druk bezig met hun job maar, ook dat trek ik in twijfel. Misschien verdient afbraak goed en zijn ze in gedachten dat er nog miljoenen op hun afbraakveld staat voor hun oude dag. Maar op de duur is dat ook allemaal verroest.
Als jij daar bent communicatie is ok maar telefonisch onbeleefd. E-mail wordt niet beantwoord. Dus 2.5ster is meer dan genoeg.
De beste én complete 2de hands Mercedes-Benz onderdelen specialist!
Ongezien dat dit nog kan bestaan, onbeschofte mensen die sociaal incapabel zijn, snauwen je af, laten je voor niets langskomen, houden je voor de gek en je krijgt nog eens een verwijt op de koop toe, ook nog eens na een slechte review , kijk maar:
Ze antwoorden geen mails, terwijl ze zeggen dat ik moet mailen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid