facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autolux

Adres: Rue du Maroquin 1 , Molenbeek-Saint-Jean 1080, BE
Telefoonnummer: 224114142
Stad: Molenbeek-Saint-Jean
Route: Rue du Maroquin 1
Postcode: 1080



op zoek naar gerelateerd: autolux taxi, autolux tournai, autolux band, contact autolux, autolux brussel, autolux openingsuren, autolux torhout, autolux job
Recensies
Rit vanaf de luchthaven van Zaventem. Vriendelijke chauffeur die geen Nederlands sprak en totaal de weg niet kende buiten Brussel. Had nog nooit gehoord van Sterrebeek. Hij reed bovendien gevaarlijk, sneed de bochten af en nam de verkeerde rijrichting bij het inslaan. Wij twijfelen eraan om nog een taxi te nemen die gestationeerd is aan de luchthaven.
Kwam niet opdagen. Na 15 min een Uber genomen. Jammer, anders nooit problemen mee.
De taxi was op tijd!
Ik vertrouw dit bedrijf niet meer, dat ons gewoon "in het ongewisse" liet op de dag dat we op vakantie vertrokken, ondanks een reservering die enkele dagen van tevoren was gemaakt. Op de dag van vertrek sloten we aan bij de centrale omdat we na tien minuten vertraging bang waren dat er niemand zou komen. Tijdens onze gesprekken werd ons systematisch beloofd dat de komst van onze chauffeur aanstaande was. Dus we wachtten... Maar na ruim een ​​half uur kwam er niemand opdagen terwijl de telefoon nu in de leegte aan de kant van Autolux rinkelde. Zonder enig nieuws van hen, moesten we uiteindelijk besluiten onze auto met spoed te nemen en deze voor de duur van ons verblijf op de parkeerplaats van de luchthaven te laten staan. Gelukkig waren we maar met z'n tweeën met onze koffers... Bovendien staat het incident niet op zichzelf: dezelfde dag zouden familieleden zich bij ons voegen op de luchthaven en ondervonden hetzelfde probleem.
Voor het vertrek geen probleem, vriendelijke en behulpzame chauffeur. Aan de andere kant voor het rendement onder alles. Ons vliegtuig landde rond 1 uur 's nachts, geen Autolux-taxi's op de luchthaven. We stonden met 5 stellen te wachten, we waren de laatste klanten, na verschillende telefoontjes arriveerde de taxi eindelijk, 1 uur en 40 minuten wachten. Gebruik Autolux nooit 's nachts.
Nadat ze waren gestrand in een klein stadje in de buurt van Werchter waar nergens bussen of taxi's beschikbaar waren, hebben ze ons leven gered door een taxi helemaal naar ons toe te sturen! We hebben 4 uur gewacht zonder positief antwoord van een andere taxiservice en Autolux stuurde ons binnen 35 minuten een taxi. Taxichauffeur was super aardig en meegaand. Bedankt
Dit bericht is voor de directeur Human Resources. Als u een nieuwe chauffeur aanwerft, zorgt u er dan niet voor dat hij de klanten kan evenaren? Mensen vervoeren is niet alleen hen van punt A naar punt B drijven zoals vee. Het is vooral weten hoe ze te verwelkomen, een beetje met ze te praten of achtergrondmuziek op te zetten, maar zeker niet de GPS-gids 30 minuten in de oren te stoppen. Maar soft skills zijn niet meer aan te leren als je volwassen bent. Het is helaas te laat. Goed onderwijs ontbreekt steeds meer en het zijn de cliënten die daar de dupe van zijn.
De taxichauffeur raakte van streek omdat mijn bestemming te dicht bij het vliegveld lag en stond erop dat ik een shuttle moest nemen. Ik vertelde hem dat ik zwanger en moe was en met verloren bagage, ik wilde alleen maar snel naar het hotel. Hij begon uiteindelijk te rijden, nog steeds mompelend en geïrriteerd, boos precies als een kind dat hij mij moest rijden. Hij zette me expres af bij het verkeerde hotel, zoals ik meerdere keren zei naar welk hotel ik moest gaan. Bijna een km afstand. Vreselijke manier om een ​​klant te behandelen, vooral een zwangere vrouw. Walgelijk gedrag, dit bedrijf zou kieskeuriger moeten zijn bij het aannemen van mensen.
Welkom, ik heb ter plekke mijn reservering gemaakt. Omdat ze door erg moeilijk te krijgen zijn, zijn ze best leuk. Nu hoop ik mijn om 3:00 uur te hebben voor dinsdag de 20e.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid