facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autokeuring Antwerpen-Noorderlaan

Autokeuring Antwerpen-Noorderlaan
Adres: Noorderlaan 36, 2060 Antwerpen, België
Staat: Vlaams Gewest
District: Antwerpen
Stad: Antwerpen
Route: Noorderlaan
Huisnummer: 36
Postcode: 2060


Openingstijden

maandag: 07:00–19:00
dinsdag: 07:00–17:00
woensdag: 07:00–17:00
donderdag: 07:00–17:00
vrijdag: 07:00–17:00
zaterdag: Gesloten
zondag: Gesloten

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
BodyConstruct BodyConstruct 10 km Prima service en correcte opvolging van de lopende bestellingen
Vortex Repair Vortex Repair 10 km Ze hebben me meteen goed geholpen bij Vortex Repair. Ik heb me nergens zorgen over mo...
Recensies
Indien je een afspraak hebt en op tijd komt verloopt de hele keuring netjes binnen een aanvaardbare termijn.nHet resultaat van de keuring is uiteraard erg afhankelijk van de goede en veilige toestand van je voertuig.nVoor zover ik kon zien was er vriendelijk personeel bezig met goede kennis van zaken.
Altijd een positieve ervaring als ik naar deze autokeuring kom tegenover andere. Waar deze in verschilt tegenover andere is dat bij deze meerdere momenten zijn waarbij het minder druk is. Waardoor men niet zo een belachelijke wachttijden heeft van 3 tot 4uur. Het personeel is ook zeer behulpzaam in de zin dat als men uitleg wenst de technieker dit ook zeker zal verschaffen.
Heeft me 150€ boete gekost omdat nu blijkt dat het keuringsstation in een lage emissie zone ligt. Wat een beslissing om een plaats waar je verplicht naartoe moet gaan in zulk een zone te steken.
Communicatie is soms voor sommige werknemers zo zwaar en moeilijk. Doen ze hun werk niet graag of ligt de werkdruk zo hoog dat ze niet kunnen praten?.
Zeer vriendelijk, behulpzaam en professioneel personeel inclusief de dame aan de kassa. Ik had een afspraak gemaakt = correcte en snelle afhandeling.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid