facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autogrill

Autogrill
Adres: Monnikenstr. 62/Z , Slijpe 8433, BE
Telefoonnummer: 058 24 12 20
Stad: Slijpe
Route: Monnikenstr. 62/Z
Postcode: 8433



op zoek naar gerelateerd: autogrill belgie, autogrill belgië nv, autogrill italie, autogrill jobs, autogrill brussels airport, autogrill belux nv, autogrill nederland, autogrill ranst
Recensies
Onderweg vanuit Frankrijk naar Nederland even hier gestopt op iets te eten. Prima snelle hap, prijs en kwaliteit verhouding ook goed.Eten: 5/5
Zelfs voor een wegrestaurant zeer slecht, €49,- voor drie simpele menu's inclusief drinken. Schnitzel doordrenkt van het frituurvet en zeer smakeloos, de frikadel was het lekkerst van alledrie de gekozen menu's, als kinderen zelfs de friet laten liggen dan zegt dat toch wel iets over de smaak. Ik ben niet snel negatief maar dit was echt slecht. Toiletten waren al dagen niet schoonmaakt, nog nooit zo blij geweest met het verplicht dragen van het mondmasker, wat een smerige stinkboel, bah bah bah.
Ze vragen 0,80 cent voor de toiletten en er is geen zeep. Ook heel vuil.
Alleen gebruik gemaakt van het toilet en hier 70 cent voor betaald. Dat is prima wanneer de toiletten dan ook schoon zijn. Dat waren ze zeker niet. Dit vriendelijk gemeld aan een personeelslid, zij reageerde niet en gaf dus ook geen excuus oid. Ze draaide haar rug naar ons toe en zei vervolgens niets.
Een kleine verrassing langs de Belgische autosnelweg. Erg vriendelijke en behulpzaam personeel. Wij hebben hier erg lekker gegeten en de chocolademoes is een aanrader maar eet niet te veel voor je aan de moes begint. Deze kan nogal zwaar op de maag liggen maar is zeker de moeite waard. Tip: in plaats van alles los te bestellen, neem een menu.
De balletjes in de tomatensaus waren koud. Toilet is betalend, zelfs voor klanten. Wisselgeld is er niet voor handen: "ga dan maar aan de overkant naar toilet"... Bovendien werd ons 1 euro meer aangerekend dan geafficheerd... Ons zien ze hier niet meer!
Waardeloze zaak met nog waardelozere bediening. Te veel aanrekenen voor balletjes en balletjes xxl. En bij navraag kon mevrouw er niets aan doen en mocht ik morgen terug komen als de baas er zou zijn. Hoe veel klanten zouden me al voor zijn gegaan... toilet mag je ook gewoon betalen na een bestelling van meer dan 50 euro en geld wisselen kon niet.
Slecht eten, betalen voor vuile wc's, vieze tafel die je zelf moet afgeven, frieten niet lekker en spaghetti was op ook al hebben ze een heel beperkte keuze. Hier zien ze ons niet meer terug.
Te vies voor woorden de wc's betaal je ook nog voor! Na melding wordt t wc papier aan de kant geschopt en een keer doorgetrokken en vervolgens ZONDER HANDEN WASSEN weer achter het buffet plaatsgenomen voor t bereiden van de volgende heerlijke maaltijd
Eerlijk lekker eten voor een eerlijke prijs. Vriendelijke staf en goede koffie.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid