facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor AutoGids

Info

AutoGids heeft in de loop van zijn meer dan dertigjarige bestaan een ijzersterke reputatie van objectiviteit en neutraliteit opgebouwd. Het is dan ook geen toeval dat zeven op de tien kopers van een nieuwe auto AutoGids raadplegen vóór hun aankoop.

Geschiedenis

AutoGids heeft in de loop van zijn meer dan dertigjarige bestaan een ijzersterke reputatie van objectiviteit en neutraliteit opgebouwd. Op die manier heeft het magazine zich een bevoorrechte positie toegeëigend in de automobielpers en bij zijn lezers. Die vinden in AutoGids om de twee weken diepgaande gedetailleerde en vergelijkende wegtests, in alle objectiviteit uitgevoerd door ervaren journalisten, maar ook al het nieuws uit de autosector, economische duiding, juridisch advies, technische beschrijvingen in klare en duidelijke taal, en nog veel meer... Daarnaast is er ook plaats voor droom en passie. Kortom, alles wat direct of indirect met het fenomeen ‘auto’ te maken heeft, vindt u in AutoGids, dé referentie in België. Het is dan ook geen toeval dat zeven op de tien kopers van een nieuwe auto AutoGids raadplegen vóór hun aankoop.

Adres: Generaal Dumonceaulaan 56, 1190 Vorst, Brabant, Belgium
Stad: Vorst
Route: Generaal Dumonceaulaan 56
Postcode: 1190


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
AutoWereld AutoWereld 0 meter Maandelijks magazine over auto's en alles wat er van ver of dichtbij mee te maken hee...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid