facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autodroom

Autodroom
Adres: Zeedijk 260, 8370 Blankenberge
Telefoonnummer: +32495505330
Stad: Blankenberge
Route: Zeedijk 260
Postcode: 8370



op zoek naar gerelateerd: Pretpark Blankenberge, Karting Blankenberge, Kidplay Blankenberge, Poolen Blankenberge, Leopoldplein Blankenberge, Minigolf Blankenberge zeedijk, Parking Leopoldpark Blankenberge, Trampoline park Blankenberge
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tattoodesinger jims tattoo belgium Tattoodesinger jims tattoo belgium 264 meter Tattoodesinger maakt alle tekeningen op bestelling .heeft ook tekeningen in map
Coco Loco Beach Coco Loco Beach 779 meter Gezellig, goeie muziek en goede drank.
Goolfy Blacklight Minigolf Goolfy Blacklight Minigolf 967 meter Niet de moeite waard om te gaan! Waarom? Omdat er teveel mensen aanwezig waren en we ...
Academie Blankenberge Academie Blankenberge 1 km Topschool met gedreven lerarenteam
Intake Intake 1 km Bringing you fresh music and new talent to the underground scene! Day | Night | Indo...
STICK events & entertainment STICK events & entertainment 1 km STICK events & entertainment. Uw partner voor belevingen die blijven hangen.
A R T Studio Ann van Belle A R T Studio Ann van Belle 1 km Is heel erg goed en gespecialiseerd in portretten zetten
Blankenberge de Pier Blankenberge de Pier 86 km Dit is een echte super lokatie om eens goed uit te waaien. Er is horecagelegenheid op...
Recensies
Kinderen hebben zo een verbeterde gezondheid.Oma&opa eventjes verpozen ook natuurlijk
Top voor de kids en de ouders kunnen relaxen op een bankje.
Heel onvriendelijke bediening door personeel/eigenaars ?. Mijn zoon wou na enkele toeren van go-cart wisselen wegens een te zware go-cart. Men had hem inderdaad eerst een andere go-cart voorgesteld maar hoe zijn kinderen, deze zag er blits uit. Ik begrijp als het heel druk is, dit niet mogelijk is, maar dit was zeker niet het geval. Ik kreeg een onvriendelijke snauw en het verwijt dat dit uithing. Maar als je toe komt met een enthousiast kind heb je dit allemaal niet gelezen. Staat trouwens niet op de website vermeld. Mijnheer had dit even vriendelijk kunnen vermelden bij aanvang, maar leek mij een verzuurd iemand waar geen glimlach van af kon en dat temidden van kinderen. Niets om terug naartoe te gaan en 4,5 euro makkelijk verdiend voor 30min, waarvan nog geen 5 gereden. Zeer onaangename ervaring.
Zoon had een te grote gocart, mocht niet gewisseld worden. Het personeel was heel onvriendelijk tegen hem. Voor kleine kinderen, mijn zoon vier jaar, nog niet gepast. Zeer onvriendelijk, niet gedienstig personeel. Ze werken liever op hun smartphone dan de kinderen in het oog te houden, waarvoor we uiteindelijk toch betalen om het een beetje veilig te laten verlopen. Heel spijtig!
De mannen die daar werkten deden heel onvriendelijk , toen mijn zoon aangaf dat er andere kinderen wel degelijk hem en mijn dochter aanreden toen deden deze zelfde mannen niets mijn dochter is wenend uit het karretje gekomen ik vind dit hélémaal niet kunnen ik hoop dat hier ooit verandering in komt en anders kom ik hier nóóit meer. Als u een kleine dochter of zoon heeft vraag dan eerst voor een degelijke kar en let goed op anders zou ik u afraden om hier te komen.
Mijn 2 zoontjes hebben zich super geamuseerd! Heel vriendelijk personeel die de juiste gocart aanbevelen naargelang de grootte. Achteraf krijgen de kindjes nog een lolly. Zeker een aanrader om hier te komen!
Altijd super voor kinderen
Wagentjes zijn goed in orde, lekke band werd meteen vervangen. Leuke ervaring voor zoon van 6 jaar. 4,5 euro voor een half uurtje lijkt me best ok.
Heel leuk voor kinderen.terwijl zij op de gocards zitten kunnen de ouders genieten van een drank of hapje.tevens ook mooi minigolfplein voor jong en oud.speeltuin .tennisveld en petang baan.
Leuk tussendoortje tijdens een wandeling in blankenberge. Wij als ouders hebben wat kunnen uitrusten op de banken terwijl de kinderen zich amuseerden. De kinderen waren ook zeer blij met de lolly nadien. Ik maakte een mopje en kreeg van de uitbater ook een lolly!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid