facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autocenter De Rudder

Autocenter   De Rudder

Info

Autocenter De Rudder: De Bandenspecialist en Thule Shop.

Geschiedenis

Bandenspecialist aangesloten bij Ceva-tyrenetwork. Thule shop met accessoires voor de wagen.



"Autocenter De Rudder; Bandencentrale & Thule-Shop is gelegen nabij het centrum van Hoeilaart, nabij de op en afrit Groenendaal.Autocenter De Rudder is opgericht door Marc De Rudder 1986.Het familiebedrijf beschikt over een uitgebreide keuze en voorraad van banden, velgen, batterijen, fietsendragers, dakkoffers, fietskarren, rugzakken en kwalitatieve onderhoudsproducten. Ons team bestaat uit specialisten en monteurs met ervaring in de auto en fiets sector."
Adres: J.B. Charlierlaan 74, 1560 Hoeilaart
Telefoonnummer: 02/6577760
Stad: Hoeilaart
Route: J.B. Charlierlaan 74
Postcode: 1560


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: De Rudder Hoeilaart aanhangwagens, De Rudder aanhangwagens, De Rudder transport
Recensies
Goede self service carwash. Slechts 2 plaatsen maar ruime plaatsen. Tijd voor 1 euro is OK. Aanbevolen.
Alles ok. Maar wel redelijk prijzig. En ik ben wel klant bij uw bandencentrale alsook bij de aanhangeagens. Deze review gaat over de banden vervangen op mijn pick-up en deze was prijziger dan die van mijn collega bij een andere centrale.
Eerste ervaring was zeer aangenaam. Vroeger veel last gehad van trillingen ondanks balanceren van de wielen. Met het toestel van De Rudder balanceren met belasting is dit volledig verholpen. Personeel was vriendelijk en de techniekers hebben oog voor detail. Al bij al een aanrader!
Ik had in de ochtend de band van mijn auto lek gereden en moest in de avond richting Nederland rijden. Ondanks de drukte bij het autocenter werd ik meteen geholpen. Voor een goede prijs zijn ze de auto komen halen om een band op de wagen te zetten. Voor het plaatsen van de tweede band ben ik zelf naar het autocenter gereden. Daar moest ik max. een halfuurtje wachten. De dame achter de balie is onwijs vriendelijk en stond mij goed te woord. Ik raad iedereen aan om hier langs te gaan! Complimenten aan het hele team.
Top bandencentrale, excellente service, correcte prijzen. Ik kom hier al jaren en steeds erg tevreden. Naast banden ook veel toebehoren, is ook Thule verdeler, er is een self car-wash en ook nog een volledige aanhangwagen service en verkoop...
Als je nog eens medebestuurders in gevaar brengt, doe het dan in een wagen zonder merknaam! Als zijn zaakjes zijn rijstijl evenaren, dan is dit een gevaar voor de samenleving!! Het gaat wel degelijk over dit bedrijf met hetzelfde logo. Ik doe mijn onderzoek! En aangezien er een remorque aan de bestelwagen bevestigd was, leek het er wel zeker op dat het om de zaakvoerder ging en geen verhuur. En het was in Diegem. Helaas had ik geen dashcam meer. Schandalig!!!!
Ik kwam hier vlak voor sluitingstijd aan met een lekker band. Zonder afspraak geholpen tegen een nette prijs top zaak met top service
Zoals steeds weer schitterend geholpen perfecte opvolging van bestelling en kennisgeving bij beschikbaarheid en uitstekende service bij plaatsen van fietsdrager toebehoren Thule. Dezelfde kwaliteiten en sympathieke service die Inge en ik eveneens al jaren appreciëren voor onze winter- en zomerbanden!
De gemaakte afspraak op de gewenste datum herleidt de nodige wachttijd tot een minimum. Zowel voor zomer- als winterbanden staan ze er klaar met vele handen. Het vriendelijk en beleefd onthaal maakt de perfecte afwerking geniaal. Het is fijn om geholpen te worden in dit modern bedrijf daarom voor mij onvoorwaardelijk een fantastische vijf op vijf!!!!
Wekelijks bezoek aan de car wash
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid