facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autobedrijf Van Der Linden

Info

Onderhoud & herstelling van personen- en bestelwagens; verkoop nieuwe en 2°hands wagens; IVECO-dealer; bandenservice; aircoservice; diagnose

Geschiedenis

Autobedrijf Van Der Linden bvba, oorspronkelijk garage Van Der Linden, werd zo'n 40 jaar geleden door Roland Van Der Linden opgericht en in 2006 overgenomen door zijn zoon, Benoit Van Der Linden. De garage is een onafhankelijke multi-merken garage waar klantvriendelijkheid, persoonlijke service en betaalbaarheid centraal staan.

Adres: Hogeweg 199, 9040 Sint-Amandsberg
Telefoonnummer: 09 251 19 89
Stad: Sint-Amandsberg
Route: Hogeweg 199
Postcode: 9040


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:30
Dinsdag: 08:00 - 18:30
Woensdag: 08:00 - 18:30
Donderdag: 08:00 - 18:30
Vrijdag: 08:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Van Der Linden Benoit, Garage alle merken Gent, Tweedehands auto garage Gent
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
R & M Cars Bvba R & M Cars Bvba 845 meter Aankoop en verkoop van tweedehands- of nieuwewagens. Herstellingen van alle merken.
HC Motors HC Motors 1 km HC Motors is meer dan 10 jaar actief in het verkopen van nieuwe -en occasiewagens. W...
CIAC Toyota Gent CIAC Toyota Gent 2 km Altijd een prettige ontvangts Door Chris en lekkere koffie tydens het wachten . En de...
Autoplus Gent+ Autoplus Gent+ 2 km Snelle bediening
Recensies
20 dagen wachten om de wagen binnen te doen voor een herstelling.. dat is ok. Toen hebben ze enkel diagnose gedaan omdat het stuk te bestellen is duurt enkele dagen De technieker zei me dat ze het de komende week zouden kunnen aanpakken. Ik wou eerst een prijs vragen. Een offerte van wat het mij zou kosten zou die avond worden opgestuurd; niet toegekregen. Ik bel de volgende dag: we sturen het je deze namiddag op. Nog niets toegekregen. Heb het pas de dag erachter ontvangen. TOen ik dan een afspraak wou maken voor de uiteindelijke herstelling : nog eens 20 dagen wachten. Dat ligt me toch wat moeilijk.
Héél klantvriendelijk, ik werd direct geholpen en kon mijn auto achterlaten om te herstellen. Goede uitleg gekregen over wat het probleem bij mijn wagen was en ook een prijs gekregen op hoeveel het ongeveer zou komen. Héél veel info gekregen en telefonisch op de hoogte gebracht als mijn wagen klaar was. Top service en perfecte prijs-kwaliteit!! Aanrader!!
Heel eerlijk en goedService: Algemene reparaties en onderhoud
top garage!!! altijd vriendelijk en goede vlotte service en voor een correcte prijs!!!zowel voor onderhoud of de aankoop van een nieuwe of tweedehands wagen, kortom een garage waar ik altijd kan op rekenen!!! onze auto's2 en wij zelf zijn dan ook tevreden klanten bij deze tot het volgende onderhoud !!! autocrew van der linden een aanrader voor iedereen !!!!
Super goede service Binnen voor een bezorgdheid en me vlug verder geholpen. Bedankt
Goede en professionele service en uitleg. Vriendelijke ontvangst. Een aanrader
Super service. Heel vriendelijk. Professionele aanpak.
Eerlijke, vriendelijke en algemeen beste garage die ik ooit gehad heb!
Goede service en super vriendelijke uitbaters!!! Toppers!! Heel eerlijk
Degelijke garage. Prima service en redelijke prijzen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid