facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autobedrijf Fbr

Info

FBR is een jong en dynamisch autobedrijf, die zich specialiseert in het aan en verkopen van kwalitatieve tweedehandswagens.

Een perfecte service en een goede selectie van de wagens is onze sterkte. Open op afspraak ook in het weekend / feestdagen.



"Life is too short to drive boring cars..."
Adres: Moerputstraat, 9100 Sint-Niklaas
Telefoonnummer: +32486640951
Stad: Sint-Niklaas
Route: Moerputstraat
Postcode: 9100


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Moneycars Moneycars 933 meter Alles ok, verkoop vlot geregeld en heel snel opgehaald.
Zeni-Cars Zeni-Cars 1 km
R&R CARS R&R CARS 2 km
MNA Service MNA Service 3 km Heel tevreden , vriendelijk mensen
Adocars Adocars 3 km Auto te koop? Meld uw auto, volledig vrijblijvend, gratis en risicovrij aan. Geen ure...
KIA Waaslandmobiel KIA Waaslandmobiel 4 km Vriendelijke verkoper met een heel duidelijke uitleg. Aangenaam bezoek
Recensies
ik zal nooit een BMW kopen buiten een BMW concessie houder ! ik zal zeggen den auto is prima, de prijs was ook correct, maar ik heb een probleem gehad met de navigatie systeem, ik heb de probleem vanaf de eerste dag al gemerkt en gemeld ook, maar de niko zelf heeft al bevestigt dat navigatie marcheert, en ik heb hem geloven natuurlijk positieve reviews = vertrouw Gelukkige dat de auto zit nog onder fabrieksgarantie, ik ben bij BMW geweest en na 2 weken probleem is eindelijk opgelost. De service kwaliteit bij BMW Jorssen was ver boven van die nvd niko. Als een klant ik verwacht bij de aankoop van nieuwe wagen dat ik direct kan mee rijden zonder enkel probleem natuurlijk problemen kunnen altijd gebeuren maar voor niko, 2 weken !! 2 weeken !! kwijt van mijn privé en professioneel tijd was geen probleem. Geen excuses, geen enkele commercieel aandacht natuurlijk geld zit al lang op zijn rekening compensatie en commercieel geste zitten niet in zijn cultuur het gaat niet over het waarde maar over de geste zelf. Om te kort te maken, die gast is gewon degoutant en onvriendelijk, en moest dringend een marketing cursus gaan volgen. En tenslotte, moet ik melden dat na de betaling moet ik 4 weken wachten om mijn auto te kunnen krijgen !!! Nooit een BMW kopen buiten een BMW concessie houder ze zijn ook goedkoper van prijs en nvd met de begeleiding van niko heeft geen 1 ster waard.
Bij afhaling van de wagen Plug-in-hybride kreeg ik te horen dat er geen laadkabel werd bijgeleverd. Beetje teleurstellend bij een wagen van + € 60.000 en al helemaal om pas bij aflevering te communiceren aan de koper. Verder wel tevreden van de afhandeling.
Nico en z’n team weten de wagens erg zorgvuldig uit te kiezen. Eén voor één voertuigen met net dat tikkeltje meer, sportieve looks en een uitgebreide optielijst. Vorige week voor de tweede maal een nieuwe bolide gaan afhalen. Steeds professionele begeleiding, advies en hulp.
Goede service, mooie betaalbare wagens. Alles verliep vlot en correct. Komen afspraken na.
Top service van begin tot einde. Geen opdringerige verkoper maar een persoon die u iets meer behandeld als gewoon maar een klant. Nam voldoende de tijd om ons te begeleiden en kon alles perfect in detail uitleggen. De eigenaar is een verkoper met een passie voor auto's. Dus bij deze zeker 5 sterren. Wij zijn alvast super tevreden met onze aangekochte wagen. Het was het ritje van Geel naar St Niklaas dubbel en dik waard. Zeker op de terugweg
Dikke aanrader super vriendelijk , correcte prijzen ! Ondanks covid tijden snelle levering van de wagen. Schoonouders ook wagen gekocht bij Nico en super tevreden ! Hier kunnen nog heel veel grote garages iets van leren.
Super goede ervaring met Nico gehad. Eerlijke en correcte overnameprijs, snelle dossieropvolging,... Hier kunnen vele grote garages nog wat van leren.
Top ervaring !! Zeer correct en heel persoonlijke aanpak. Wagen werd perfect afgeleverd!
Mooie merken in een prachtige, nieuwe toonzaal.
Vertaald door Google Het leven is te kort om saaie auto's te besturen! Origineel Life is too short to drive boring cars!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid