facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autobedrijf Cornelis Debaeke

Autobedrijf Cornelis Debaeke
Adres: Staatsbaan 88, 8610 Handzame
Telefoonnummer: +3251700751
Stad: Handzame
Route: Staatsbaan 88
Postcode: 8610


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Auto Debaeke, Auto Kortemark, Audi Q7 Handzame Te koop, Garage Zarren, Garage Cornelis, Garage acd, Garage Boysen Handzame, Autohandel West-Vlaanderen
Recensies
Ik heb hier een auto gekocht, die helemaal in orde zou worden gezet, aangezien er zaken gerepareerd moesten worden. Helaas hebben ze hem meegegeven terwijl de stukken niet gemaakt waren. Na veel onvriendelijke mails, hebben ze er drie weken!!!! over gedaan om het te maken. Ik ben nog nooit zo onvriendelijk behandeld geweest toen ik de auto ben gaan halen... ik weet ook niet Als je auto's verkoopt, en je belooft ze in orde te zetten voor de verkoop, houdt ge u hieraan. En begin je uw klanten niet onvriendelijk te behandelen. Hou u aan de beloofde service.
Op aanbeveling daar auto binnen gedaan om trekhaak laten monteren. Terwijl in aan het werk was, kreeg ik bericht, door mijn tracker in auto, dat ze 141km/h aan het rijden waren met mijn auto. Bij het meedelen later hadden ze er gewoon nog lol mee. Dus gn respect voor andermans materiaal. Zoiets doe je niet.
Heel vriendelijke zaakvoerder met kennis van zaken en goede service naverkoop of garantie. 10 op 10 voor klantvriendelijkheid!
Goede service, maken tijd voor je.
Snelle service
Mijn contacten met deze monteur zijn elke keer weer een succes!!!! Zeer respectvol, hij neemt de tijd om ons de auto te laten zien, uitleg te geven etc. Heel begrijpelijk en serieus. Ik raad het iedereen aan!!!
Serieuze, eerlijke, snelle en efficiënte service, zeer goede communicatie.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid