facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Auto-technic Peruwelz - Magnier

Auto-technic Peruwelz - Magnier

Info

Depuis 1985 nous vendons , réparons votre Mercedes

Adres: Rue de la Buissière 34, 7600 Péruwelz
Telefoonnummer: +32475276474
Stad: Péruwelz
Route: Rue de la Buissière 34
Postcode: 7600


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Saga Waterloo sa, Mercedes Drogenbos, Mercedes Nivelles
Recensies
Zeer goede service, een serieuze en topgarage
Voertuig gerepareerd met originele onderdelen. Goed uitgeruste garage. Gedetailleerde en correcte factuur offerte van een andere Mercedes-garage in Quievrain viervoudig Ik adviseer voor uw nieuwe of oudere voertuigen.
Ik raad ten zeerste aan ! Garage bovenaan, luisteren, gegarandeerde efficiëntie. De baas nam meteen mijn 350 CLS over, ook al was ik niet een van zijn klanten. In tegenstelling tot Mercedes Valenciennes, waar ik al meer dan 20 jaar klant was, die totaal incompetent zijn. Ik heb mijn voertuig afgezet voor een trilling in achteruit. Ze diagnosticeerden me met een transmissie-as die me 2000e kostte, reparatie gedaan, de trilling was er nog steeds, ze maakten een tweede schatting die 4800e bedroeg voor de tussenbak die ik weigerde. Ik ben dus naar péruwelz gegaan en de diagnose was in zeer korte tijd gesteld, het waren alleen de motorsteunen die me maar 600e hebben gekost. Wetende dat de Valenciennes-saga me vroeg om een ​​factuur van bijna 7000ste en een niet-gerepareerd voertuig. Met dank aan AUTO TECHNIC BVBA PÉRUWELZ voor hun professionaliteit.
Kwaliteitsservice, zeer attente en efficiënte verkoper. Zeer snelle tijd om te kopen. We voelen de familiekant en tegelijkertijd de professionaliteit die het merk waardig is met de ster.
Super service van de baas Sébastien die mij direct uit de brand hielp toen ik onverwachts bij de garage aankwam met een dringend probleem op te lossen. Hartelijk dank Sebastiaan!
Hallo, afgezien van een kleine tegenvaller ben ik erg blij dat ik zaken heb gedaan naar deze garage en vooral blij met het voertuig dat ik bij hen heb gekocht en ik hoop dat ik ze later kan behandelen leuke onderhandeling mooi voertuig leuke verkoper
Smaak voor goed werk, voor mooie mechanica. Familie welkom, heel belangrijk voor mij. Aanbevelen
Geweldig welkom, snelle en serieuze service. Correcte prijs Bedankt. ik raad aan
Erg blij met de ontvangst, kleine familiegarage, zeer professionele verkoper. Ik raad aan.
Een garage op mensenmaat met technische service en prijzen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid