facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Auto Shopping Wijnegem

Auto Shopping Wijnegem

Info

Service op maat van de klant sinds 1999!



"Peugeot Wijnegem"
Adres: Turnhoutsebaan 92, 2110 Wijnegem
Telefoonnummer: 032366787
Stad: Wijnegem
Route: Turnhoutsebaan 92
Postcode: 2110



op zoek naar gerelateerd: BYD Wijnegem, peugeot wijnegem, turnhoutsebaan 92, 2110 wijnegem, Peugeot garage Deurne, Peugeot garage Antwerpen, Peugeot shopping, Garage Wijnegem, Peugeot garage Zandhoven, Peugeot garage Kempen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
JP Automotive JP Automotive 1 km Bijzonder aardige uitbaters.
Classic Car Service Restorations Classic Car Service Restorations 1 km Wilde graag naar binnen maar was zaterdag gesloten jammer
Recensies
1. Zeer onvriendelijk, 2. Ik bel en neem een afspraak voor een brandende oranje motorlamp + Onderhoud. Onderhoud is gebeurtt om geld binne te krijgen maar oranje motorlamp niet gedaan. Zo zielig zijn ze daar. Beter naar PEUGOT LEUGENBERG OF BOOMSESTEENWEG DAAR ZIJN ZE EERLIJK EN ZETTEN MENSEN NIET IN ZAK.
Peugeot 2008 hier aangekocht in 2016 met contract van 96 maanden "Opti Maintenance Part", die alle kosten van onderhoud en reparaties dekt. Nu er problemen zijn met de wagen, wil men in deze garage onder die voorwaarden niet meer onderhouden en/of herstellen en verwijzen ze me naar een andere Peugeotgarage. Noemt men dat klantvriendelijk?
Super tevreden Goed ontvangen prachtig bediend door mekanieker en correcte rekening
Dit is een garage met een persoonlijke aanpak. Toen ik de 2e keer mijn wagen binnenbracht kenden ze me nog bij naam! Goed en snel geholpen.
Zeer tevreden. Altijd correct, vriendelijk en met de glimlach ontvangen geweest. Nooit de indruk gehad dat ik een vraag te veel stelde. Top begleiding van A tot Z. Special thanks aan Ad! Supersympathieke man die steeds zijn tijd voor ons nam!
Al 35 jaar klant bij de zaakvoerder … 35 jaar geweldige service … 35 jaar vertrouwen … dat moet je verdienen!
He ,meer dan 45 min wachten voor een moerslot dat ik besteld heb en lag 3 meter verder van de receptie!!!
Op zoek naar een garage nam ik telefonisch contact. Het was een aangename , positieve ervaring. Toen ik de wagen binnenbracht ook zeer vriendelijke ontvangst. Na deze eerste keer dus alleen maar lof. Ik denk dat jullie een nieuwe klant hebben.
Super goed ontvangen! Betaalbare service!
Top garage! Super vriendelijk en professioneel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid