facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Auto Salon GT

Auto Salon GT

Info

Actif depuis plus de 20 ans chez Jet Set Car Center, nous avons choisi d'accorder une attention toute particulière aux voitures hauts de gamme avec notre nouveau département : Auto Salon GT, votre spécialiste en véhicules d'exception.

Geschiedenis

Bienvenue chez AutoSalon GT, votre spécialiste en véhicules d'exception.
Vous trouverez certainement sur ce site votre rêve automobile.
Votre préférence ne se trouve pas dans mon stock ?
Aucun soucis, je me charge de trouver pour vous la perle rare.
Je serai votre intermédiaire de confiance.

Adres: 26 rue Frumhy, 4671 Barchon, Liege, Belgium
Telefoonnummer: +32495381674
Stad: Barchon
Route: 26 rue Frumhy
Postcode: 4671


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: JetSetCar be Barchon
Recensies
Al verschillende keren met deze verkoper gehandeld,…ik ben steeds zeer correct en goed geholpen.Topverkoper en prettig om mee te handelen ! Hier durf ik met een gerust geweten opnieuw een auto kopen… Johan Paenhuysen
Waouhhhh Waouhhhh Waouhhhh !!! Wat een professionaliteit, wat een beschikbaarheid op elk moment, op feestdagen, in het weekend of op feestdagen om beschikbaar te zijn voor hun klanten... Ze hebben me geen auto verkocht, maar deelden hun passie en maakten mijn dochter gelukkig. Uitzonderlijke voertuigen aan zeer schappelijke prijzen van liefhebbers die ze enkel met zoveel mogelijk mensen willen delen. Bedankt, bedankt en nogmaals bedankt.
Ik heb onlangs een auto gekocht bij Jet Set Car. Het pand was onberispelijk en kwam heel goed overeen met de aankondiging. Ik werd heel goed ontvangen en dat elke keer als ik kwam. Volledige en snelle service voor de levering van het voertuig. Verkopers zeer meegaand en dit ondanks de bekende ongelukken met mijn verzekering en mijn bank. Ik raad ten zeerste aan.
Schitterende ervaring bij Jet Set Car waar ik een zeer mooie Mazda MX5 ND kocht... waar ik veel plezier aan beleef! De plek en de verantwoordelijke mensen stralen passie uit... erg aardig en "menselijk" steeds zeldzamere kwaliteit... nooit enige druk om te kopen. Kortom, je kunt er met je ogen dicht naartoe, toch met één oog op de weg
Super pro, aardig en beschikbaar... wat wil je nog meer, Ik raad ten zeerste aan.
Vreselijk teleurgesteld, geen woorden voor. Nadat hij woensdag de prijs van een auto is overeengekomen en zaterdag wil komen om de transactie af te ronden, zegt de baas me dat hij zaterdag niet aanwezig kan zijn en hem maandag terugbelt om een ​​afspraak te maken. Ongeduldig wachtend, bel ik maandag terug om de afspraak vast te leggen. De baas vertelde me toen dat hij het voertuig tot dinsdag telefonisch had gereserveerd voor een andere persoon die haar zou komen opzoeken. Wetende dat hij een koper had voor dit voertuig, maakte hij zeker van de gelegenheid gebruik om wat meer geld te verdienen door de prijs te verhogen, waarbij de nieuwe klant noodzakelijkerwijs meer op tafel moest leggen dan de met mij overeengekomen prijs? Geen respect voor de klant, geen woorden, sommige kritieken van deze garage begrijp ik nu beter.
Ik kan het niet waarderen met 0 sterren. We hebben net een Porsche Cayman gekocht Nadat we de plaats hadden verlaten, begonnen we aan onze roadtrip naar Spanje, we zijn er nog steeds, in Frankrijk. We hebben kleine schade ontdekt waar we niet van op de hoogte waren. Gebrek aan eerlijkheid. Raam afgelegen bodem breekt toen we het aanraakten. Het water van de voorruit spuit het helemaal niet goed. De bestuurdersportier heeft een enorme beschadiging aan de onderkant De bestuurdersportier zuigt niet goed en maakt veel geluid tijdens het rijden op hoge snelheid. Deze auto heeft zeker een ongeluk gehad. Ze hebben het oliepeil niet gecontroleerd. 100 km na vertrek moesten we stoppen om hem bij te vullen. ZO ZO ZO TELEURGESTELD. Wanneer u zo'n enorm bedrag uitgeeft, verwacht u een product te ontvangen in overeenstemming met waarvoor u hebt betaald.
Ik ben vanmorgen weer naar deze prachtige garage geweest om mijn xenon-kit uit mijn auto te halen, daar is hij ook 2 jaar geleden, op dit punt wil ik erop wijzen dat ik het was die de xenon-kit wilde verwijderen. Het is een garage die er altijd op gericht is de klant te verwelkomen en tevreden te stellen. De baas is gewoon geweldig. Ze hebben ook een ervaring die in heel België bekend is. Garage bovenop bovenop
Niet altijd erg welkom en ook niet met respect voor de prijs en data bij het bestellen, we vertellen je een datum maar niet erg serieuze follow-up, en de prijs hetzelfde.. We vertellen je een aantrekkelijke prijs en de dag van betaling c is het drievoudige van de prijs we hebben het je verteld! We vertellen je dat we je waarschuwen voor de levering, maar dat doen ze niet! En de dame is helemaal niet aardig! Het is beter om te vragen om bediend te worden door een van de verkopers, die veel vriendelijker, gastvrijer en commerciëler is dan zij!
De verkoper denkt alles te weten terwijl hij mij veracht en probeert mij extra verzendkosten in rekening te brengen voor een artikel dat ik niet eens heb ontvangen! Deze kok denkt dat hij alles weet en verspilt kostbare tijd! Vermijden !!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid