facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Auto's Verschueren

Auto's Verschueren

Info

Koop uw wagen in een vertrouwde/familiale sfeer. Wij hebben voor iedereen wel een geschikte wagen.

Geschiedenis

Waarom zou u nog twijfelen. Neem zeker eens een kijkje op onze site voor het ruime aanbod te bekijken, of kom gewoon eens langs.



"AUTO’S VERSCHUEREN: UW BETROUWBARE PARTNER IN MOBILITEITWelkom, wij zijn Auto’s Verschueren: uw partner als het gaat om mobiliteit en kwaliteit. Bij AV draait het om auto’s, maar nog meer om klanttevredenheid! Passie voor zowel mens als machine geldt hier als belangrijkste drive om iedere dag de beste service te verlenen tegen een eerlijke prijs. Onze missie: autorijden leuk maken én leuk houden, want dat is waar een goede deal over gaat."
Adres: Mechelsesteenweg 521, 2830 Willebroek
Telefoonnummer: 038664316
Stad: Willebroek
Route: Mechelsesteenweg 521
Postcode: 2830


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:30
Dinsdag: 09:00 - 18:30
Woensdag: 09:00 - 18:30
Donderdag: 09:00 - 18:30
Vrijdag: 09:00 - 18:30
Zaterdag: 09:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Verschueren auto blaasveld, Tweedehands auto, Garage Verschueren meer, Auto's Kris, Auto garage Antwerpen, Auto Kurt, AB Auto, Garage Auto
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Garage Sinonquel BVBA Garage Sinonquel BVBA 2 km Hier wordt uwe wagen zeer goed verzorgd voor de onderhoud er van de prijs is oké
Aston Martin Antwerp Service & Heritage Centre Aston Martin Antwerp Service & Heritage Cent... 3 km Aston Martin Antwerp is an authorised and official Aston Martin dealership dedicated ...
Themar Trucks nv Themar Trucks nv 5 km Vriendelijke verkopers !
Recensies
Twee weken geleden toevallig via de website van Auto's Verschueren een wagen gezien en twee weken later vandaag rijd ik met deze wagen. Ik ben de verkoper Gil enorm dankbaar voor de goede service. Mijn vragen werden telefonisch en via mail altijd snel beantwoord. Mijn ervaring met Auto's verschuren is zo goed en vlot verlopen, dat ik nog altijd in schok ben. Ik raad jullie zeker aan om een kijkje te nemen op hun website voor een eventuele aankoop! Nogmaals Dankuwel voor de goede service. Ik ben een heel tevreden klant
Net een Mercedes A klasse gekocht daar. Super tevreden. Gil is een uitstekende topverkoper. Gaf duidelijke en correcte info. Ben zeer zeer tevreden met de service die ik heb gekregen. Een aanrader!
Week geleden auto gekocht bij jullie alles is heel vlot gegaan ben goed geholpen heel klantvriendelijk en heel tevreden over de aankoop!
Zeer professioneel team. Steeds vriendelijke en correcte ontvangst en communicatie. Alles is zeer vlot verlopen en daarboven nog eens 2 jaar garantie in de plaats van de wettelijk verplichte 1 jaar zonder hiervoor meer te hoeven betalen! Mijn volgende tweedehandswagen zal zeker weer van deze garage komen.
Dat hangt eigenlijk af welke verkoper dat je voor u hebt. We kochten daar een auto en we leverden onze auto in. De verkoper heeft zo liggen afkeuren dat ik er niet veel voor gekregen heb. Op de dag die wij afgesproken hadden onze nieuwe wagen kwamen ophalen kregen we echt niet veel uitleg , maar dat hij al op voorhand gezegd dat hij niet veel tijd had hij vroeg om op een andere datum te komen. Maar we konden dan niet .Ik vind nog altijd klant is koning. Ik koop of verkoop daar nooit geen auto meer. En ze geven een credit maatschappij dat niet zo'n goede reputatie geeft.
Bij een eerste bezoekje zonder afspraak kreeg ik rustig de tijd om de wagens te bekijken, men stond klaar met info en vooral 'zonder druk te zetten' wat ik zeer waardeer. De verkoopafspraak zelf de dag nadien verliep vlot, met de nodige info, op alle vragen kwam een degelijk antwoord. Keuring, poetsen, klein onderhoud en papierwerk van de auto verliep zeer vlot zodat ik snel in bezit was van mijn dreamcar.
Onlangs mijn Audi gekocht bij Auto’s Verschueren, zeer tevreden van professionele en snelle aanpak. Zelfs wanneer na een aantal weken een mankement naar boven is gekomen, meteen onder garantie opgelost, topservice!
Afspraak gemaakt voor de verkoop van mijn wagen. Ik werd ontvangen door een blonde kerel die het woord "arrogant" zeker niet vreemd was. Na taxatie werd door jullie een mondeling bod gedaan en dit zou worden bevestigd via e-mail: Na 2 weken had ik nog geen mail gezien, dus ZELF een herinnering gestuurd. Nooit geen reply hierop gezien. Ondertussen is mijn wagen elders zeer correct en volgens afspraak verkocht.
Recent een nieuwe wagen bij Auto’s Verschueren gekocht. Twee keer langs geweest alvorens de knoop door te hakken. Beide keren zeer vriendelijk onthaald geweest en telkens namen de verkopers tijd om al onze vragen te beantwoorden. Administratieve afhandeling ging ook super vlot. Bij afhaling van de wagen zeer grondige uitleg door Pieter. Kort samengevat. Niets dan positief. Zeker een aanrader voor iedereen die een nieuwe wagen zoekt.
Zeer tevreden! Betrouwbaarheid, uitstekende dienstverlening en persoonlijke aangename aanpak zorgen ervoor dat ik een tevreden klant ben en volgende keer sowieso eerst ga kijken bij Auto's Verschueren. Aanrader dus!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid