facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Auto's Van Dessel

Auto's Van Dessel

Info

Sinds meer dan 40 jaar gespecialiseerd in de mooiere tweedehandswagens!



"Van harte welkom bij Auto's Van Dessel te MortselVanaf heden kunnen de wagens enkel bezichtigd na afspraak per telefoon 03 440 32 36 of email [email protected] 1972 ervaring in de autosector-Het merendeel van onze wagens wordt controlevrij geleverd en met 12 maanden wettelijke waarborg volgens contract. Bij jonge wagens loopt de fabriekswaarborg dikwijls nog verder-Supplementair kan een bijkomende waarborgverzekering afgesloten worden-Ruime keuze: Monovolume, 4x4, Middenklasse, Break, Coupe, Stadswagen, Bestelwagens, ...-Overname van uw huidige wagenU kan onze volledige stocklijst met gedetailleerde info en foto's ook raadplegen op onze websiteAdres: Krijgsbaan 51, 2640 MortselBezichtiging op afspraak"
Adres: Krijgsbaan 51, 2640 Mortsel
Telefoonnummer: +32(0)34440572
Stad: Mortsel
Route: Krijgsbaan 51
Postcode: 2640


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Garage Mortsel, Auto Dessel, Auto Brandt Mortsel, Autoscout, Auto handel, Tweedehands auto Kapellen, Auto dealer, Tweedehands auto garage Antwerpen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Autobrandt Autobrandt 134 meter Twee jaar geleden bij Autobrandt een Ford Fiesta gekocht. Tijdens de zoektocht werd i...
Autohandel Lista Autohandel Lista 453 meter Autohandel Lista. Wij staan garant voor de betere tweedehandswagens en Service na-ver...
Recensies
Vriendelijke man met een service die top word behandeld en een aanrading waar de bespreking qua prijzen nog kan besproken worden!!!
Met veel interesse en enthousiasme kwam ik samen met mijn 2 zoontjes langs om een VW T1 busje te bekijken. Ter plaatse aangekomen stonden de busjes mooi naast elkaar uitgestald dus bekeken we ze uitgebreid. Na ongeveer een uur zijn we naar huis vertrokken daar er niemand de moeite deed om ons te woord te staan. Ondanks dat, was ik nog steeds geïnteresseerd in een specifiek busje. Later zocht ik contact via tweedehands om een bod te doen/prijs af te spreken. Daarop werd vermeld dat het vaste exportprijzen zijn die niet bespreekbaar zijn. Aangezien ik erg veel interesse had, vroeg ik of er een tegenvoorstel mogelijk was. Daarop werd geantwoord ‘indien de wagen voor u te duur is’ ze me nog veel succes wensen met de zoektocht. Erg jammer, de verkoop was voor mijn part in orde. Maar als er zelfs geen minuut uitleg kan worden gegeven worden wanneer we langskomen en er dan alsnog geen enkel tegenvoorstel mogelijk is, dan is de kous af. Nog veel succes met jullie verdere verkoop. Gelukkig zijn er amper T1 busjes op de markt en is vriendelijk zijn daardoor niet nodig.
Mijn slechtste auto in mijn autoverleden heb ik daar gekocht
Heel vriendelijke en betrouwbare man. Correct en vlug. Goede plaats voor 2de hands auto te kopen. Echt een aanrader.
Wij kochten hier ooit een mini clubman als tweedehands die ongeval vrij zou zijn geweest , wat bleek na 30000 km boite , diff, koppeling , ... kapot6000€kosten. Bij herstel bleek een niet originele versnellingsbak gemonteerd te zijn , een aanrijding rechtsvoor was niet gemeld op de carpass en zowat in de ganse neus van de auto waren bouten en tappen te kort ... de auto had 39000 km bij aankoop en was toen 2j oud . Ik zou hier nooit meer een auto kopen .
Zeer onvriendelijk. Juist daar geweest, geen verkoper te vinden. Andere persoon wist van niets. We vragen achter prijs die op auto staat, maar zou fout zijn. Plots 15000 euro duurder. SCHANDALIG. Hij was zelfs te lui om nazr de auto in kwestie mee te gaan.
Top service en kwaliteit. The place to Be ! Voor je Wagen Goeie service, snelle en super correcte manier van afhandelen . aandacht voor jou als klant op de 1ste plaats. Top Een van de nog weinige eerlijk handelaars!
Service moet je hier niet verwachten. Je aanwezigheid wordt misschien na een uurtje opgemerkt, uiteindelijk moet je toch zelf de verkopers aanspreken die blijkbaar een voorkeur hebben in ouder cliënteel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid