facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Auto's Tom Mertens

Auto's Tom Mertens

Info

Tweedehands auto kopen? Dan ben je bij Auto's Tom Mertens in Massenhoven (Antwerpen) aan het juiste adres. Kom eens langs en ontdek jouw ideale auto.

Geschiedenis

Op zoek naar een tweedehands auto of een perfecte vervangwagen? Dan ben je bij Auto’s Tom Mertens in Massenhoven (Antwerpen) aan het juiste adres. Bij ATM verkopen we een uitgebreid assortiment aan kwaliteitsvolle tweedehands auto’s. Al onze auto’s zijn jong en perfect onderhouden, zodat het voelt alsof je met een splinternieuwe wagen naar huis rijdt. In ons aanbod vind je topmerken als Audi, BMW, en Volkswagen. Sportief of klassiek, automatisch of manueel, diesel of benzine? Die keuze is aan jou, want ons aanbod is groot. Heel groot. We passen ons wagenpark namelijk aan jouw wensen aan, zodat je altijd de beste keuze kan maken. Een schriftelijke waarborg van 12 maanden is standaard inbegrepen voor elke auto. Door onze jarenlange ervaring ben je bovendien altijd verzekerd van een uitstekende service.

Adres: Liersebaan 255, 2240 Massenhoven, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: +32 3 297 77 55
Stad: Massenhoven
Route: Liersebaan 255
Postcode: 2240


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Autoscout, Tom Mertens kine
Recensies
Heeft mooie auto's maar nog veel mooiere praatjes. Gladder dan een paling. Niet te vertrouwen die gast. Geld is het enigste dat hem interesseert. Probeert overal onderuit te komen. Mijden die gast
Vind ik een mooie auto handelaar, heeft altijd mooie audi's A6 break staan van de moment dat de covid voorbij is en alles draaid weer terug normaal dan zal ik hier waarschijnlijk een audi A6 break s-line kopen hier hebben ze altijd een mooi aanbod.
Even geleden een golf aangekocht, zeer tevreden van! Ook van de service & uitleg gegeven door Tom! Voor mijn volgende auto kom ik hier zeker terug!
Een top-uitleg gekregen bij de aankoop van mijn nieuwe wagen. Die overigens van geweldige kwaliteit is
Goed aanbod, snel wisselend, prijzen oke! Ik denk dat er ook op verzoek gezocht kan worden door Tom naar een auto naar wens
Mooie wagens & uitstekende service, bedankt Tom.
Vriendelijke ontvangst, eerlijke uitleg.
Top....zeer tevreden klant...
Op september een tweedehands auto gekocht die begon te lekken zodra het begon te regenen. Ze maakten de waterafvoerleidingen schoon, waarbij sommige delen van de binnenbekleding werden vernield. Het heeft niets opgelost en nu sta ik er alleen voor, omdat ze beweren dat ze er niets aan kunnen doen en dat het niet onder de garantie valt. Dus het regent in mijn auto die vochtigheid ruikt we stinken ook als we eruit stappen. Nog een probleem te behandelen bovenop familiezaken! Bedankt pinautomaat :
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid