facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Auto's Kris

Info

Auto's kris is gespecialiseerd in jonge tweedehandswagens

Geschiedenis

Auto's Kris is gespecialiseerd in jonge tweedehandswagens én ook in nieuwe wagens!

Door een constante zoektocht naar tweedehandswagens, en overstockwagens uit het buitenland, zorgt ervoor dat wij steeds meer dan 120 wagens in voorraad hebben.

Bij ons vindt u een gamma van wagens, dat selectief is aangekocht, en tot in de puntjes gecontroleerd wordt!
Wij staan garant dat de wagens ongevalvrij zijn, en elke wagen wordt geleverd met 1 jaar waarborg in onze werkplaats.

U kan bij ons ook terecht om uw huidige wagen te verkopen! Wij bieden u een correcte prijs, en een zeer snelle en professionele afhandeling qua betaling.

Wij zijn een team van 6 personen, met als één doel => U als klant tevreden stellen en houden!!

Adres: Leuvensesteenweg 343, 3190 Boortmeerbeek
Telefoonnummer: +32 15520686
Stad: Boortmeerbeek
Route: Leuvensesteenweg 343
Postcode: 3190


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:30
Dinsdag: 09:00 - 18:30
Woensdag: 09:00 - 18:30
Donderdag: 09:00 - 18:30
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 16:30


op zoek naar gerelateerd: 2dehands auto Boortmeerbeek, Auto's Kris bestelwagens, Tweedehands auto Kampenhout Sas, Auto's Verschueren, Auto's Huygen, Autoscout, Auto's Fabre, Auto's Kurt
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Mercedes Vertommen Rudi NV Mercedes Vertommen Rudi NV 997 meter Dag iedereen Kwas zolang op zoek naar een geschikte wagen. Kwas bij Mercedes mechele...
Mercedes Hedin Automotive Mercedes Hedin Automotive 1 km Goede service, zeer vriendelijk. Gewoon een aanrader!!
KP Motors KP Motors 1 km Wagen opkoper,wat een bedriegers zijn dat,je bied wagen aan geven een mooie prijs,als...
BMW Ottevaere BMW Ottevaere 2 km Prachtige BMW showroom en garage. Hard werken wordt beloond.
MINI Ottevaere MINI Ottevaere 2 km Zeer goede service. Men neemt tijd om alles grondig uit te leggen. Zeer professionele...
Recensies
Koen is een topper, super klantvriendelijk en zet net dat stapje extra voor de klant. Geen gladde sales praatjes maar service gericht de klant helpen. Hele nette inruilprijs, nam alles uit handen, waardoor ik geen gedoe meer heb gehad met mijn vorige wagen verkopen. Super blij met mij Skoda Octavia RS, als je op zoek bent naar een auto, is dit the place to be .
Auto verkocht aan een eerlijke prijs. Geld meteen op de rekening. Alles snel geregeld zoals afgesproken. Bedankt Koen voor de vlotte samenwerking.
Heel tevreden van mijn aankoop. Mooie overnameprijs gekregen voor mijn auto en een eerlijke prijs voor mijn nieuwe aankoop. Verkoper Koen is een toonbeeld van klantvriendelijkheid, niet opdringerig en altijd klaar om vragen te beantwoorden. Frederik heeft mij een klaar en duidelijke uitleg gegeven over mijn nieuwe wagen. Iedereen is er gewoon vriendelijk. Een heel superteam bij Auto's Kris dus. We raden jullie zeker aan bij familie en vrienden.
Met zoveel zeer goede reviews op diverse site's was ik wat terughoudend. Leek me te mooi om waar te zijn. Afspraak gemaakt en ja hoor! Van het eerste contact tot het regelen van de nodige documenten, afhalen van de wagen, etc.... in één woord... TOP! Professioneel, duidelijke communicatie, behulpzaam, ... Als je in de garage binnen stapt kan je niet geloven dat je tweedehandswagens ziet. Wij kochten een Nissan Qashqai J11 2018 met 42.500kms. Een showroomstaat om "U" tegen te zeggen. Het spreekwoord, 'je kan van de vloer eten', kon men in onze wagen letterlijk nemen. Wagen ruikt na 1 maand nog naar nieuw! Vrienden en familie kunnen niet geloven dat deze wagen tweedehands is :- Bij afhalen nam de verkoper nog rustig al zijn tijd om met ons nog de instellingen enz te overlopen. Ik heb al een tiental tweedehandswagens gekocht in mijn leven maar zo een topservice heb ik nog nooit gezien. Deze mensen voeren hun job met heel veel passie uit.
Pas hier een auto gekocht. Prima dienstverlening, vlotte communicatie en vlekkeloze oplevering. Ook prima prijs gekregen voor de inruilwagen, ondanks dat ik daar pas op het laatste moment mee afkwam. Zeer tevreden en blij met de aankoop.
Heb daar mijn eerste auto gekocht, een 114d bmw 1 serie. Heb hem helemaal bewerkt, ze hebben hem mij verkocht aan een beetje te dure prijs. Maar had dringend een auto nodig.
Vandaag een Auto gekocht bij Auto's Kris . Zeer tevreden , heel vriendelijk personeel , met de nodige kennis. Mooi aanbod aan mooie jonge tweedehands wagen, zeer mooie en nette toonzaal , garage . Bij de overname van mijn huidige wagen en correcte prijs gekregen. Zeker een aanrader. Top om zaken te doen met deze verkoper. Grtz
Heel content al moet je wat geluk hebben in aankoop 2e hands auto. Vriendelijk eerlijke prijs, goede afhandeling bij verkoop oude auto en inkoop andere. Dus voor mij top.
Topzaak! Correct en klantgericht. Verkoper Koen is een vb van klantvriedelijkheid en hulp op maat. Steeds correct
2e auto daar aangekocht. Nu klein probleempje gehad met zetelverwarming kan gebeuren.... maar dit viel ook onder de garantie! Tijdens de herstelling had ik recht op vervangwagen.... SUPER tevreden en de volgende auto zal ook daar aangekocht worden...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid