facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Auto's James

Auto's James
Adres: Meylandtlaan 150, 3550 Heusden, Limburg, Belgium
Telefoonnummer: +32 11 53 34 11
Stad: Heusden
Route: Meylandtlaan 150
Postcode: 3550


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: meylandtlaan 150 heusden-zolder
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kwanten Garage NV Kwanten Garage NV 2 km "Zeg maar Dominique" zei Meneer Kwanten, de patron zelf. Meteen voel je je ...
Garage & Carwash Temur Garage & Carwash Temur 3 km Verkoop en herstelling van tweedehands auto's Carwash
Auto's Martin Auto's Martin 3 km Heb daar een BMW gekocht.
Mustang Garage Mustang Garage 3 km Een prachtige garage en geweldig enthousiaste eigenaren met zeer veel kennis van zake...
Auto's Levent Auto's Levent 3 km Posten elke keer dezelfde wagen te koop en als je dan belt is hij verkocht. Zeer onvr...
Recensies
Een aantal maanden geleden een schakel module met storing van een Mercedes C Klasse binnen gebracht. Binnen een dag gerepareerd en werkt weer zonder problemen. Goede service. Garage James zeker een aanrader!
Will je een auto kopen 2dehands? Of moet er onderhoud gebeuren Voor je wagen ? Dan is auto's James een aanrader Echte Kenners werken er Of is het een nieuwe of een oude wagen bij Hun ga ik met volle vertrouwen Ze kennen de job, Er is ook airco hervulling mogelijk Voordelig en qualitatief Super vriendelijke mensen, Die ook kunnen lachen Zeker een aanrader, de moeite waard om te gaan
Reserve sleutels laten maken bij Garage James in Heusden. Nr1 in elektronica en allerlei onderhoud. Super content en snelle service.
Ontvangst was hartelijk,auto binnengebracht voor probleem met de remmen,kreeg telefoontje toen mijn wagen klaar was na een paar uurtjes,auto was terug in orde, aan een schappelijke prijs. Kreeg ook de nodige info wat er juist aan mankeerde. Topservice! Aanrader!
Vandaag gebeld voor mijn q5 , mocht deze vandaag nog binnen brengen zelf met hun volle agenda… was mijn huissleutels vergeten ze zijn speciaal in de avond mijn sleutels komen geven . Top service !!
Sleutel Bmw F11 laten bijmaken, top service afspraak gemaakt een paar uur op voorhand en ik mocht s'avonds nog komen, een half uurtje later reed ik buiten met een nieuwe sleutel, vriendelijk en correct, alles werd gedaan terwijl ik erbij stond, voor een derde van de prijs bij de dealer !!
Top garagist, heeft mij héél goed geholpen met het inleren van de SBC pomp van m’n mercedes en montage veren/ uitlijnen van het voertuig!!!!
Auto’s worden zeer proper afgeleverd Zeker een aanrader deze gasten weten precies hoe ze het moeten aanpakken!
Herstelling ecu... perfecte service..
Professionele service! Geen vraag is teveel gesteld
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Auto's James met het openbaar vervoer


Boekt Kruispunt 310 meter
34
52
Zolder Bieststraat 390 meter
34
51
Zolder Bieststraat 400 meter
34
51
Boekt Kruispunt 420 meter
34
51
Zolder Heikant 450 meter
52

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid