facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Auto Glas Center n.v.

Auto Glas Center n.v.

Info

Uw specialist in het herstellen en vervangen van uw autoruit.
Bezoek alvast onze website

Geschiedenis

Auto Glas Center is jouw specialist voor het herstellen en vervangen van uw autoruit. Met meer dan 20 jaar ervaring, garanderen wij u de beste service.
Bent u garagehouder, carrosseriebedrijf, fleetowner of particulier, bij ons kan u altijd terecht.
Bent u verzekerd? Als erkend hersteller voor alle verzekeringsmaatschappijen helpen wij u graag verder. Wij handelen voor u heel het dossier af, en u hoeft niets te betalen.
Niet verzekerd? Dan kan u bij ons terecht aan heel scherpe prijzen.
Komt er teveel zonlicht in de wagen voor de kinderen of ze mogen niet echt zien wat er in de kofferruimte ligt. Laat dan uw ruiten verdonkeren door ons. Wij bieden verschillende gradaties aan, voor ieder wat wils.
Heb je graag dat uw wagen straalt van binnen en van buiten, hier vindt u de oplossing. Meguiar's.
Wij bieden een ruim assortiment aan, van zeep, wax, polierproducten tot lederpoets en luchtverfrissers.



"Auto Glas Center in Kampenhout is al meer dan 25 jaar specialist in het herstellen en vervangen van autoruiten. Onze mobiele ploegen zorgen voor een snel herstel van sterretjes in uw voorruit, grote barsten of ingeslagen autoruiten. Dit kan bij u thuis of op een parking in de regio rond Mechelen, Leuven en Brussel. Vandaag gebeld is morgen hersteld! Voor een prijs die gemiddeld 30% goedkoper is dan de concurrentie krijgt u een ruit van originele kwaliteit met levenslange garantie op montagefouten of lekkages."
Adres: Haachtsesteenweg 327, 1910 Kampenhout
Telefoonnummer: 016650728
Stad: Kampenhout
Route: Haachtsesteenweg 327
Postcode: 1910


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 18:00
Dinsdag: 07:00 - 18:00
Woensdag: 07:00 - 18:00
Donderdag: 07:00 - 18:00
Vrijdag: 07:00 - 18:00
Zaterdag: 08:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Sterretje voorruit goedkoopste, Auto ruit, Autoglas, Autoglass Clinic, Autoruit vervangen, Autoglas repair, Voorruit vervangen Antwerpen, Herstellen autoruit
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Graces BVBA Graces BVBA 1 km Aanrader! Wij hebben onze auto gekocht bij Bjorn & na een paar jaar weer verkocht...
JDC Technics JDC Technics 3 km Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf en uw expert in herstellingen en onderhoud van...
Terrijn Classics Terrijn Classics 3 km Supervriendelijk en zeer gepassioneerd onthaald. Prima service.
Recensies
Een aanrader. Vlotte service aan telefoon en ter plaatse krijg ik koffie, zit ik relaxed, zie ik de specialisten werken, en een half uur later is mijn wagen weer tip top. Voor de afgesproken prijs. Ik betaal en ontvang correct ingevulde papieren, garantie, extra uitleg belangrijk: laat de lijm van de nieuwe ruit drogen en pas op met luchtdruk in de wagen. Echt een professionele service! NB: ik heb alternatieven nagegaan in een straal van 50 km rond Leuven, en dit is de beste optie. Veel anderen zijn duurder, soms iets 50 Euro goedkoper maar dan wel onbetrouwbaar en die ruit moet wel blijven staan. Bespaar jezelf een hoop gedoe. Of tijd. Of telefoontjes. Check na de service voor de zekerheid het resultaat. En als het goed is, is het goed. En anders kun je terug en aanspraak maken op de garantie. Rijden met een beschadigde auto is echt geen optie, soms zijn boetes duurder dan de herstelling. Eenmaal de auto in orde is, kun je verder met een gerust gevoel.Service: Achterruit van auto vervangen
Ben hier al twee keer geweest. Altijd topservice, goedkoop en supervriendelijk. Echt een aanrader. Plaatsen ook ruiten van topkwaliteit voor een eerlijke prijs.
Perfect geholpen bij het vervangen van mijn voorruit. Zeer vriendelijk en professioneel. Nu ter plaatse geweest, maar ze komen ook tot bij u.
Op weg naar een klant rij ik achter een voertuig, en hopla steenslag in mij voorruit. Een barst, wat nu telefoontje naar Auto Glas Center, een lieve dame aan de lijn, even merk doorgeven en verzekering en volgende dag al een afspraak, aankomen koffie en daar staat een nieuw voorruit in de wagen. Geen geld alles word geregelde via de verzekering. Super service, met een lach en met een warm onthaal .Service: Autoruitreparatie
na goed verschoten te zijn op de snelweg van een steenslag en bijhorende ster in mijn voorruit meteen naar Steve van AGC gebeld. Na het doorgeven van mijn VIN en een foto van de schade was doorgebarsten dus hele ruit werd vervangen kon ik simpel langsgaan op afspraak, kreeg ik een koffietje te drinken en werd mijn ruit keurig en snel vervangen. De nodige uitleg gekregen over de warmtewerende laag in de ruit, en de factuur werd door Auto Glas Center rechtstreeks naar mijn verzekeraar gestuurd. Top service, dank je wel Steve!Service: Autoruit vervangen
Heel onvriendelijke mannelijke uitbater. Je krijgt je auto beschadigt terug en er wordt niets van gemeld. Alle geluk ter plekke dit gezien en geld terug gekregen. Je vraagt iets van service en u krijgt niet wat er gevraagd was, maar past zijn eigen mening toe en houd zich niet aan de afspraak. Geen service en kwaliteit. Jammer!Service: Installatie
Zeer vriendelijke mensen. Autoruit kon niet hersteld worden gezien dat enkele jaartjes geleden ook al gebeurde. Toch kopje koffie gekregen.
Top service bedankt voor het petje Gr. Seppe Van Eyken
Bij Autoglascenter word je erg goed onthaald. Ze helpen je dadelijk verder en geven professioneel advies over je voorruit. Met passie wordt alles zo snel mogelijk hersteld en tegen de afgesproken prijs. Een ongelooflijke topservice en de beste plek voor alle herstellingen aan je voorruit!
Ongelooflijk vriendelijke en vlotte hulp hier. Supercorrect aan de telefoon en duidelijk. Het blijft een kostelijke zaak om je voorruit te vervangen, maar de prijs hier ligt wel lager dan bij Carglass en de officiële garage. :
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid