facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Auto Finance Quiévrain

Auto Finance Quiévrain

Info

A votre service depuis 2000.

Le service aprés vente est disponible dans
l'établissement du lundi au samedi.

Adres: Route de Mons, 170, 7380 Quiévrain
Telefoonnummer: +3265465133
Stad: Quiévrain
Route: Route de Mons, 170
Postcode: 7380


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:30
Dinsdag: 09:00 - 18:30
Woensdag: 09:00 - 18:30
Donderdag: 09:00 - 18:30
Vrijdag: 09:00 - 18:30
Zaterdag: 09:00 - 18:30


op zoek naar gerelateerd: Sprl Siyam Cars, Autoscout Karabelen Car, Salaz tertre
Recensies
Correcte afspraken, correct afgehandeld door vriendelijke, eerlijke uitbater. Accords corrects, correctement gérés par une personne sympathique et honnette
Ik beveel deze garage 100% aan. We hebben net mijn auto gekocht. Het zijn zeer respectvolle mensen. De voertuigen die daar worden verkocht zijn zeer schoon en goed onderhouden. Bedankt voor mijn aankoop.
Wij hebben een Opel Astra gekocht. Superverkopers, zeer vriendelijk en attent voor de klant. Nogmaals bedankt.
Ik heb net een voertuig gekocht en eerlijk gezegd ondanks mijn angst en een klein probleem dat in de loop van de tijd zichtbaar gemakkelijk op te lossen is, en mijn aandringen omdat ik graag heb dat mijn voertuig in orde is en ondanks mijn vastberaden karakter. Ik kwam terug van mijn bezoek aan de garage met een positief gevoel en een bedankje aan Monsieur voor het geruststellen en zijn vriendelijkheid! Zijn professionaliteit stelt je gerust.
Ik heb een Opel Meriva gekocht, ik ben er zeer tevreden mee en het voertuig werkt erg goed, de verkoper luistert naar zijn klanten, zeer goede garage, ik raad het 100% aan
Hallo Wat betreft mijn ervaring bij A. Mae auto finance, een echte professional die blijk gaf van vaardigheid, eerlijkheid en veel aandacht voor detail tijdens het aankoopproces van mijn auto. Wat betreft de auto, hij is echt goed onderhouden.
Ik ben erg blij met de auto die ik bij deze garage heb gekocht. Een hele goede relatie, en heel transparant. Ik beveel deze garage aan voor de kwaliteit van hun professionele diensten.
Zeer goede klantenservice en een mooie selectie voertuigen. Dit is al mijn tweede auto die ik bij hen heb gekocht en ik ben helemaal tevreden!
Eigenaars van de zeer aangename garage, zeer goed opgeleid door hun vader dat zijn zijn woorden attent op de verschillende vragen en onze behoeften. Hij blijft altijd op de hoogte van de voortgang van het dossier, volledig transparant. Een betrouwbaar en eerlijk persoon, je kunt halsoverkop naar zijn dealer gaan, je zult niet teleurgesteld zijn, dat kan ik je garanderen. Onze Land Rover Range Rover Evoque is goed verzorgd voor aankoop... revisie, distributieriem, binnen- en buitenreiniging, alle papieren in orde en aanwezig. Nogmaals hartelijk dank aan jou en je broer voor onze auto en je investering in de verkoop ervan. We hadden zelfs het genoegen Madame en de kleine te ontmoeten Tot binnenkort voor een volgende aankoop!
Erg blij met de auto die ik 3 dagen geleden heb gekocht! Ik werd heel goed ontvangen en ze luisterden naar me, ik raad het aan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid