facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Auto-école Horizon

Adres: Ave Wielemans Ceupens 2 Rue Saint-Denis 1 , Vorst 1190, BE
Telefoonnummer: 02 539 42 23
Stad: Vorst
Route: Ave Wielemans Ceupens 2
Huisnummer: Rue Saint-Denis 1
Postcode: 1190


Openingstijden

Maandag: 10:00-13:00
Maandag: 14:00-19:00
Dinsdag: 10:00-13:00
Dinsdag: 14:00-19:00
Woensdag: 10:00-13:00
Woensdag: 14:00-19:00
Donderdag: 10:00-13:00


op zoek naar gerelateerd: Auto-école Anderlecht, Auto école Evere, Auto ecole Asse, Feu Vert Anderlecht, Rendez-vous Permis de conduire Anderlecht, Schaarbeek rijbewijs, Afspraak theorie examen Anderlecht, ACT rijbewijs
Recensies
Zeer goede leermethode. De instructeur zal er alles aan doen om ervoor te zorgen dat je slaagt en dat merk je! Ook allemaal in een goed humeur! Met dank aan Horizon en in het bijzonder Mustafa Sazak, mijn instructeur, dankzij wie ik heb kunnen slagen! Ik raad ze ten zeerste aan.
Instructeurs zijn erg vriendelijk en willen je graag leren autorijden. Echter extreem slechte ontvangstservice, wachttijd voor documenten of wachttijd om een ​​afspraak te maken voor een extreem lang examen en nooit de telefoon opnemen.
Heel erg bedankt aan mijn instructeur Mustafa Sazak die me in detail alles heeft uitgelegd wat ik moest weten om goed te kunnen rijden! Dankzij hem heb ik mijn rijbewijs gehaald!
Zeer leuke ervaring met horizon, geweldig team, dankzij aicha voor haar leren, haar geduld, dankzij mustapha voor de dag van het examen Ik ben geslaagd op 28.02.2023. Ik heb nergens spijt van . Ik heb de praktische en ook de theoretische vakken gedaan.
Neem bijna NOOIT de telefoon op, stuur geen mails of herinneringen voor af te leggen rijexamens, minimale service. Leraren zijn over het algemeen cool, maar sommige stressvol en willen je naast autorijden het leven leren.
Zeer goede rijschool, super prettig, meegaand en gezond verstand personeel. Ze hebben mijn leven in alle opzichten gemakkelijker gemaakt zowel op het gebied van autorijden als administratief en ook op de dag van het examen! De auto is gemakkelijk te besturen en klein, geen zorgen. Instructeur die dingen goed uitlegt en die kalm en welwillend is, wat erg geruststellend is als je ermee instemt om de licentie te nemen. De secretaresses waren ook erg aardig en zeer attent. Kortom prima service, telefoon opnemen en alles vlot laten verlopen. Ik kan deze rijschool van harte aanbevelen!
Rijschool aanbevolen! Ik had de kans om Yassine als instructeur te hebben die je vanaf het eerste lesuur vertrouwen geeft met de auto. Ik nam de 20H-formule en tartte alle concurrentie qua prijs, de prijs/kwaliteit-verhouding is 5 sterren. Een secretariaat dat luistert naar zijn klanten, een makkelijk te besturen auto om van te leren en instructeurs die net zo bekwaam zijn als elkaar. Bedankt rijschool Horizon in de rue Saint-denis.
Van harte welkom bij deze rijschool! Het team staat aan de top, welwillend, attent. Ik ben geslaagd voor mijn rijbewijs bij Mustafa en ik raad je ten zeerste aan. Hij is altijd motiverend, glimlachend en met relevante opmerkingen. Ik dank hem dat hij in me geloofde en me toestond mijn grenzen te overschrijden. Ik kan deze rijschool van harte aanbevelen!
Zeer tevreden heb ik daar mijn uurtje theoretische en praktijkles gedaan. Mijn leraar, Fouad Souria, was geweldig! heel rustig, heel attent, leerzaam en heel erg leuk :. Ik kan hem en deze rijschool van harte aanbevelen!
Ik heb 6 uur rijschool bij ze gedaan en daarvoor had ik - afgezien van 2-3 administratieve problemen - niets te klagen. Aan het einde van deze cursusperiode begin mei heb ik vervolgens gevraagd of het mogelijk was om me voor de vakantie in te schrijven om het examen met een instructeur af te leggen, en ik werd vriendelijk verzocht om vanaf 30 mei terug te komen. Ik vertrouwde ze en probeerde niet ergens anders te zoeken.Met mijn examensessie had ik geen tijd om daarheen te gaan en dus belde ik ze twintig keer om te zien of mijn moeder daar bij volmacht heen kon gaan. Geen reactie.. deze gaat er de volgende dag eerste uur en resultaat: alles is "compleet" .. Ik ben een maand wachten kwijt, de mogelijkheid om een ​​andere rijschool te vinden die mij zou kunnen accepteren en overigens de kans om mijn rijbewijs te halen aangezien mijn theorie in augustus afloopt de duizenden euro's niet meegerekend.. geweldig.. Organisatie moet worden herzien en zou meer transparantie vereisen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid