facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Auto-école 66

Auto-école 66

Info

Auto-école installée dans le Tournaisis, aux prix les plus bas

Geschiedenis

Vous désirez apprendre la conduite dans une ambiance professionnelle et décontractée avec un instructeur motivé, investi dans votre apprentissage, expérimenté et breveté par l'état. Votre réussite sera la notre.
Notre auto-école est agréée par le Service Public.
Le tout à des prix attractifs, et sans frais caché.
Plus d'informations sur notre site.



"Auto-école familiale située à Tournai à prix attractif.Nous vous aidons pour obtenir votre permis de conduire.Nos cours théoriques de code de la route, nos leçons de conduite pratiques et de tests de perception des risques vous aiderons à comprendre les points essentiels pour améliorer vos connaissances et vos compétences.Vous pouvez aussi commander du matériel concernant le code de la route : livre, CD, Questionnaire de code de la route pour le permis Online."
Adres: Rue Saint Martin, 111, 7500 Doornik
Stad: Tournai
Route: Rue Saint Martin, 111
Postcode: 7500



op zoek naar gerelateerd: Auto-école Tournai, permis théorique tournai rendez-vous, Auto école 66 tarif, Pack Auto-école, AUTO-ROUTE 66, 20h auto-école, Auto-école Libramont, Livre auto-école
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Auto Ecole Cathedrale Auto Ecole Cathedrale 729 meter Vertaald door Google Hallo, ik heb vanmorgen mijn praktijkexamen afgelegd, ik ben ges...
Auto-Ecole Bara Auto-Ecole Bara 862 meter Zeer slechte rijschool Ik raad het sterk af je kunt je voorstellen dat ik 7 instructe...
Recensies
Ik heb mijn praktijkexamen bij Rijschool 66 gehaald tijdens het eerste examen, bijna 2 weken geleden. Instructeurs in het bijzonder mijn dank aan Morgane D., bij wie ik bijna mijn hele opleiding heb gevolgd bemoedigend, geduldig en pedagogisch. Zeer aan te bevelen!
Ik heb vandaag voor het eerst mijn rijbewijs gehaald en ik raad deze rijschool ten zeerste aan! Je leert snel, het is zeer compleet. De instructeurs staan ​​bovenaan, echt altijd rustig, attent, vriendelijk en pedagogisch. Je kunt ervoor gaan met je ogen dicht :
Zeer goede rijschool! Ik adviseer sterk. Vriendelijke, attente instructeurs en vooral hele goede docenten. Een luisterende manager die zijn studenten ook na het examen volgt!
Ik kan rijschool 66 van Dimitri ten zeerste aanbevelen. Hij heeft een formidabel, gemotiveerd en open team opgebouwd. Elke instructeur is professioneel en bekwaam. Ik heb persoonlijk een uitstekende ervaring gehad, omdat ik niet de enige was die met mijn moeilijkheden werd geconfronteerd. Ik wil in het bijzonder Morgane L. bedanken, dankzij wie ik mijn licentie heb verkregen. Ze is positief, rustig en zeer bekwaam en ondersteunt en inspireert nieuwe chauffeurs. Ik raad je ook aan om met Dimitri te chatten, omdat hij je zaak vanuit verschillende invalshoeken bekijkt en je kan vertellen aan welke zaken je moet werken.
Praktijkvergunning in 1 keer geslaagd! Ik raad deze rijschool ten zeerste aan : De instructeurs tonen geduld en pedagogie. Speciale dank aan Joel en Giancarlo voor hun hulp. En ook dank aan Dimitri voor zijn professionaliteit Beste wensen !
Een rijschool aan de top Het pakket van 30 uur is een heel praktisch pakket en aan een zeer aantrekkelijke prijs vooral voor studenten. Dimitri is altijd zorgzaam en beschikbaar om onze vragen te beantwoorden en onze twijfels weg te nemen. Wat mij betreft heb ik 3/4 van mijn uren met Adil gedaan. Niets te zeggen een instructeur die altijd een glimlach heeft die attent is en die super pedagoog is, ik raad deze instructeur 100% aan ?? Dimitrie en Adil, nogmaals bedankt voor al je advies en goed humeur.
Ik vind de rijschool super! De instructeurs zijn geweldig en heel erg bedankt, vooral aan Giancarlo die erg begripvol was en de tijd nam om me dingen te leren, raad ik aan!
Mijn rijlessen zijn begin januari bij jullie begonnen. Aanvankelijk was ik enorm gestrest omdat ik er geen kennis van had. Voor mij leek het een onmogelijke missie, haha! Het team was echter ongelooflijk geruststellend en gaf me het beste advies. Ik had Giancarlo en Joel als instructeurs en ze zijn allebei uitzonderlijk. Giancarlo is erg vriendelijk en serieus in zijn werk. Hij geeft me het beste advies om mezelf te verbeteren en hij kan zelfs zonder problemen grappen maken. In ruil daarvoor verwacht hij echter dat ik hem laat zien dat ik mijn best doe, haha! Dan is Joel ook een prima instructeur. Hij aarzelt niet om de tijd te nemen om dingen goed te begrijpen. Hij probeert altijd te begrijpen waarom ik fouten maak om ze te corrigeren. Ik zou niet vergeten Dimitri te noemen, die echt ultraprofessioneel is. Hij is er om te helpen in geval van stress, problemen met het schema of iets anders. Ik heb niets dan lof voor dit team. Echt, heel erg bedankt aan jullie allemaal!
Geweldig etablissement. Succesvolle afronding van mijn rijbewijs in 1 keer bij Giancarlo. Geweldige lessen en geweldige instructeurs. Ik raad aan
Geen opvolging van de studenten, instructeur zonder pedagogiek, we zetten je vanaf de 2e dag op de snelweg, om de snelweg met 120 km / u te doen terwijl we de auto niet besturen en dan vragen we je bij aankomst lachend: "Dus je waren bang?" ... raad ik af
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid