facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Authentic Wellnesshoeve

Authentic Wellnesshoeve

Info


Welkom bij B&B Authentic Wellnesshoeve.
Deze charmante B&B straalt een authentieke en gezellige sfeer uit.
Bij ons kunt u genieten met volle teugen en komen al uw zintuigen tot rust.

Adres: Hansbekedorp 43, 9850 Hansbeke, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 093/98 12 04
Stad: Hansbeke
Route: Hansbekedorp 43
Postcode: 9850



op zoek naar gerelateerd: Wellness met overnachting, Wellness hoeve tielt, Wellness Hoeve, Wellness Nevele, Hoeve La Cascina, hansbekedorp 43, 9850 hansbeke, Hamiora Healing Hands, Wellness Deinze
Recensies
T'was heel aangenaam, netjes en gezellig! We hadden de golden suite. We kregen van Nicole een snelle rondleiding met de nodige info. Meer was er voor ons niet nodig. Dank je hiervoor. Alles was bij ons heel net !! De jacuzzi was heel proper en het was gezellig warm in het welnessgedeelte. We hebben s'avonds onze warme maaltijd kunnen bereiden. Van materiaal vonden wij dat alles goed aanwezig was. Enkel miste ik een Mooi wijnglas . Nu waren het gewoon kleine klasieken bollekesmaar dat had ook zijn charme Alle bestek, borden & glazen waren netjes! Het was een heel goed bed om in te slapen, leuk met de tv boven. Zo konden we nog even zappen voor het slapen. Wij hebben heel goed geslapen, het was rustig! We hebben heel lekker genoten van het ontbijt. Voor ons 2 was dit meer dan genoeg. De yoghurt met granola & vers fruit waren heerlijk! Fijn dat er keuze was tussen zoet & hartig beleg. Ook was het eitje lekker er bij. Het is leuk dat wij de koffie zelf konden maken in ons keukentje. Om 9u komen ze kloppen op de deur, brengen ze het ontbijt en kan je terug verder genieten zonder gestoord te worden. Zalig! We hadden niets te kort. We hebben al aan onze vrienden & familie laten weten dat het enorm de moeite is om even tot rust te komen. Dank je wel. Grtjes!
Heel vriendelijk ontvangen,was een goed begin van een gezellige avond Hadden de wellness met overnachting Zeer mooi en verzorgd interieur Konden genieten in alle rust Alles was netjes , S morgens buiten nog genoten van de vele vogeltjes in de tuin zonder geluid van verkeer Ontbijt was top !! Komen zeker terug !
juist een boeking gedaan, samen met de uitbaatster,alles ok, toen ze hoorde dat we een waardebon hadden gekregen was ze ineens op de verkeerde maand aan het kijken en kon de reservering niet meer doorgaan, dag geld, geniet van julie extra zakcentje
Ik zou eerder 3.5 willen geven. We hebben zeker en vast genoten van de rust van het verblijf. Zeer leuke plaats om te overnachten. Vriendelijke gastvrouw want ze keek ook waar we konden eten. Top! Qua netheid ok.Toch enkele puntjes naar verbetering toe. Gordijnen aan de ramen in de keuken /kleine ramen badkamer zouden toch iets meer privacy geboden hebben. De jaccuzi was op bepaalde plaatsen niet glad. Kalk? Ging eraf als we erover wreven. De lade van bestek niet 100 procent proper. Enkele spatten op de stoelen die niet afgeveegd waren. Er werkte 1 lamp niet van de infraroodsauna, ze konden geen technieker bereiken wegens zondag. Ok begrijpen we wel. Maar ik lees hier net als reactie op dezelfde melding dat de eigenaars zeggen dat dit niet naar behoren kan werken als de jacuzzi ook aanstaat? Dus een gekend probleem? Nu voor ons geen domper op de feestvreugde. Het ontbijt mag wel net iets verser. In een b en b zijn wij vers fruitsap gewoon alsook verse confituur. Dit was er niet. Geen vers fruit behalve enkele stukjes in de yoghurt. Het glaasje yoghurt was wel zeer lekker. Enkel koffie die je zelf zet en fruitsap uit een fles. Onze dochter had wel graag wat chocomelk of gewone melk. Water uit de koelkast genomen voor haar. Bleek betalend te zijn. In de zwarte infomap stond nochtans water en thee en koffie gratis. De gastvrouw begreep dat het verwarrend was en liet het vallen. De map dus best even aanpassen. Zoals anderen zeiden ontbijt wat aan de late kant 9u... mss de mensen de keuze geven ipv te zeggen ontbijt om 9u en terwijl even hun voorkeur van drankjes vragen? Ik geef opbouwend kritiek. Hier kan u zeker mee aan de slag. Toen ze even naar de infraroodcabine keken zagen ze een glas cava staan van ons, bij de jacuzzi, er werd een blad gelegd waarop stond dat dit ten strengste verboden was. Oke, maar mss eerst communiceren bij aankomst of een bordje hangen met deze info. Kwam nogal belerend over. Succes verder nog!
Wij hadden een tijdje geleden 1-2jaar geleden een heel aangename ervaring met deze wellness. Ik verschiet zelfs van de toch wel een aantal negatieve reviews en van de reacties er op van de eigenaars. Omdat het zo goed was tijdens onze vorige keer hadden we in 2021 in december een nieuwe wellness sleep arrangement geboekt. Echter werden we die dag zelf gebeld om 10u smorgends dat we toch niet konden komen wegens dat de jacuzzi stuk was gegaan. Dit begrepen we uiteraard, ookal was dit enorm jammer omdat we speciaal verlof hadden genomen. Nu, via telefoon zeiden ze dat we wegens het laattijdige annuleren een korting gingen krijgen op een volgend bezoek. Een halfjaar later mail ik hen om dus een nieuwe boeking te plaatsen maar zeggen ze dat ik enkel korting krijg als ik in bezit ben van een cadeaubon. Dit was niet het geval, want dit was ons telefonisch beloofd en hebben dus geen cadeaubon ontvangen. Wij kunnen er niets aan doen dat zij ons deze niet hebben gegeven na de belofte tijdens het gesprek. Wij wisten ook niet dat we een cadeaubon moesten ontvangen, anders had ik er toen zeker naar gevraagd. Ons werd alleen gezegd 'korting'. Wij veronderstelde dat we hiervoor niets moesten ondernemen. Vinden we echt jammer, we hadden toch wel een compensatie verwacht. Spijtig want vonden dit echt een top verblijf en vriendelijk personeel ook toen. Ons eerste bezoek was dan ook meteen ons laatste bezoek.
Niet aan te raden. Bij aankomst superonvriendelijk.direct van de eerste seconde bij aankomst moeten betalen. En eigenaar weet waarschijnlijk wel waarom ... na betaling mochten we naar de kamer. Die niet proper was. Onaangename geur. Zelfs in het toilet waren nog remsporen van vorige verblijvers. Totaal niet kunnen vind ik. Het bed leek alsof het net beslapen was. De foto's online zijn totaal niet van wat het in realiteit is. Ontbijt is een plak kaas en ham en een koffie. Dan moet je daar wel 250euro voor betalen. Was zodanig erg dat we na 10min daar besloten om daar niet te blijven. En natuurlijk ons geld kwijt.. zoals ik in andere reviews gelezen heb. En zelf ook ondervonden heb. GELDZUCHTIGE mensen die niet correct zijn. Raad niemand maar dan ook niemand deze plaats aan. Ik ga nog liever in een kraakpand overnachten !!!
Aanrader! In 2019 ben ik hier de eerste keer te gast geweest voor een overnachting in de "welness suite" en we waren hier zo tevreden over dat we afgelopen vrijdag terug zijn gekeerd. Er zijn in mijn regio nog meerdere soortgelijke faciliteiten maar wij rijden lachend 1,5u naar Deinze. Na de hartelijke ontvangst van de gastvrouw hebben we weer genoten van de "welness suite". Hier is werkelijk aan alles gedacht, op en top verzorgd en schoon. Het haardvuur stond gezellig te branden en de hottub buiten was ook al fijn op temperatuur gebracht. Ook het ontbijt na afloop was weer tip-top in orde. Absolute aanrader voor een ontspannen en romantische overnachting. Wij gaan zeker nog terugkeren!
Het was een aangenaam verblijf. Ik ben hier helemaal tot rust gekomen samen met mijn vriend. We zaten in de golden suite met jacuzzi en infrarood sauna. Het appartement heeft alles te bieden wat nodig is en het was ook zeer gezellig ingericht. Het ontbijt was goed in orde, niets op aan te merken. Voor de rest zijn wij zeer vriendelijk ontvangen en goed geholpen geweest door de gastvrouw. Het is zeker een aanrader om hier een overnachting te boeken!
Een uiterst slechte ervaring gehad bij deze wellness. Had een wellness sleep arrangement gekocht ter waarde van 270 euro als cadeau voor mijn ouders. Bon was 1 jaar geldig. Mijn ouders belden voor reservatie binnen dit jaar maar alles was reeds volzet binnen de vervaltermijn van de bon. De eigenares wou hierop de bon niet verlengen of geen reservatie buiten geldigheid van de bon toelaten. Nochtans had ze mij beloofd bij aankoop dat omwille van Corona de vervaldatum wel verschoven kon worden. Ik voel me belogen en bedrogen door deze zaak en raad niemand aan hier nog te komen.
Wij hadden een romantische huwelijksovernachting geboekt met late check-out voor vrienden, die uitgedraaid is op een vreselijke avond/ overnachting. Kort voor de overnachting hadden we anulatie mogelijkheden bespoken omdat de trouw omwille van een covid positief getest persoon niet kon doorgaan. Annuleren was geen optie, we moesten de volle 100% betalen, wat we wel begrepen door de nabijheid van de overnachting. Na overleg met onze vrienden vonden ze zich toch bereid om er het beste van te maken. Helaas liep het vanaf dan volledig uit de hand. De vrienden kregen geen toegang meer tot het verblijf omdat de eigenaar er van uit ging dat zij risico covid liepen. Na verschillende malen bellen en rustig uitleggen dat dit zeker niet het geval was, bleef de uitkomst hetzelfde: Niemand mocht de kamer betreden en we kregen geen terugbetaling. Zeer onbegripvolle telefoongespreken waarbij voldoende geroepen en beschuldigd werd van hun kant. We hadden zelf voorgesteld dat we zelf in plaats van de vrienden of andere mensen gingen zoeken om de overnachting door te brengen, maar niemand mocht de kamer betreden. Na het contacteren van de consumentendienst kregen we dan een klein uur voor inschecktijd een email, dat ze onze vrienden toch gingen ontvangen en dat indien er niemand incheckte, het een anulatie van onze kant betrof en de klacht ongegrond was. Wij hadden onze vrienden maar beperkt op de hoogte gebracht van alle heisa, want we wouden hun avond niet verder verpesten. Zij hebben dus uiteindelijk ingecheckt en vanaf de eerste minuut dat ze er waren zijn ze zeer onvriendelijk en onrechtvaardig behandeld geweest ondanks zij niets te maken hadden met de problemen voorheen en zelf amper wisten dat er iets aan de hand was. Tijdens het ontbijt was het zelfs zo erg dat ze beginnen roepen zijn met uitspraken als: ' we laten jullie hier nooit meer binnen'. Van een aangenaam huwelijkscadeau gesproken... Wij hebben er zelf niet verbleven dus over de kamer etc. kan ik me niet uitspreken, maar ik zou de plaats zeker aan niemand aanraden. Zo een overnachting wens ik niemand toe.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid