facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Australian Home Made Ice Cream Koksijde

Australian Home Made Ice Cream Koksijde

Info

ijsjeszaak te Koksijde

Adres: Zeelaan 274, 8670 Koksijde-Bad, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 058/522196
Stad: Koksijde-Bad
Route: Zeelaan 274
Postcode: 8670


Recensies
In mijn ogen de lekkerste. Kan er moeilijk voorbij lopen.
Vandaag met mijn 2 kids en vrouw ijsje gaan halen en een koffie. 20,00 EUR, niet goedkoop. Het ijs was goed, de koffie trok nergens op. Bruin schuim met een sopje. Bediend door een meisje, tegen haar zin, tergend traag. Ik vroeg een lepeltje voor de koffie, die uit totale nonchalance uit haar handen vloog... geen handschoenen tijdens deze coronatijden. . Geen coordinatie. Mi dan ook weinig hygiene. Mij zien ze daar niet meer.
Onze kinderen gingen om 19.45 u 4 ijsjes halen. Ze werden bediend door 1 grotere struizere jonge kerel. Hij was alles behalve vriendelijk en deed moeilijk over beschikbare smaken...Ze bestelden 1 uitgestalde smaak maar kregen deze niet terwijl dat deze voor hun neus stond uitgestald zonder verdere commentaar. Toen ze 2 ijsjes bestelden vond hij het blijkbaar vervelend dat ze nog 2 ijsjes nodig hadden, weinig klantvriendelijk voor zulke keten! De ijsjes waren middelmatig.
Steeds lekkere ijsjes en met de glimlach bediend. Ruim assortiment
Elke keer ik regio kust ben, MOET ik hierheen. Ook al moet ik een half uur rijden. Blijft toch echt een groot verschil qua kwaliteit vergeleken met anderen, vind ik.
Heb al veel lekkerder ijs gegeten. Weinig smaak in het ijs.
Ik vind het heel duur voor ijs dat ik niet zo lekker vind
Niet echt mijn ding maar anderen zijn er helemaal van onder de indruk. Centraal gelegen in de winkelstraat van Komsijde
Super lekker vers smakelijk ijs. 2,5€ per bol.
Lekkere ijsjes, ruime keuze qua smaken
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid