facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Aurigoleau

Aurigoleau

Info

Smaragdlaan 30 -Av de l'Emeraude 30 1640 SGR - RSG [email protected]

Geschiedenis

Piscine thérapeutique ou personnes de toutes ages peuvent retrouver ou apprendre du plaisir, la technique et la santé et ceci avec du respect pour la diversité mentale et physique
Een uniek en aantrekkelijk centrum waar jong en oud in het water plezier, techniek en gezondheid kunnen vinden/leren en dit met respect voor mentale en fysieke diversiteit !

'if you treat an individual..as if he were what he ought to be and could be, he will become what he ought to be and could be.
and
'If somebody can't get pace with his companons, it's probably because he hears another drummer. Let him walk with the music he hears, whatever the rhythm of how far away...



"Het beste zwembad om te leren zwemmen maar ook om te revalideren in St Genesius Rode in een ideale, veilige, moderne covidproofomgeving.Persoonlijk aanpak voor jong en oud. Speciaal opgeleid, meertalig Team"
Adres: Smaragdlaan, 1640 Sint-Genesius-Rode
Telefoonnummer: 0479784780
Stad: Sint-Genesius-Rode
Route: Smaragdlaan
Postcode: 1640


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 20:30
Dinsdag: 09:00 - 20:30
Woensdag: 09:00 - 20:30
Donderdag: 09:00 - 20:30
Vrijdag: 09:00 - 20:30
Zaterdag: 08:30 - 14:30


op zoek naar gerelateerd: Hydrotherapie kinesitherapie, Zwembad Sint-Genesius-Rode
Recensies
Sinds enige jaren heb ik een ernstig neurologisch probleem en omdat ik bijna niet meer kon lopen, ben ik in 2021 onder begeleiding van de kinesiste Lieve Vanlaere begonnen met hydrotherapie in AuRigoleau. Deze methode werkte fantastisch, want doordat ik me kon verplaatsen in water verloor ik minder mijn evenwicht, had ik minder moeite om mijn benen op te tillen en kon ik gemakkelijker stappen en draaien. Helaas moest ik met de hydrotherapie stoppen omdat ik een ernstige huidallergie kreeg door mijn medicatie. Nadat men in begin 2022 eindelijk ontdekte dat ik aan Parkinson leed, moest ik tweemaal per week kinesitherapie volgen. Daar AuRigoleau gespecialiseerd is in neurologische problemen en ik een zeer goede ervaring had met de hydrotherapie, ben ik teruggekeerd maar nu voor de kinesitherapie. Onder begeleiding van de kinesisten Marion Van Beurden en Bjarne Vandervoort doe ik oefeningen voor mijn evenwicht, mobiliteit, coördinatie, houding, spierkracht, enz. De resultaten zijn geweldig. Met plezier ga ik iedere keer weer naar AuRigoleau, omdat de oefeningen zeer afwisselend en opbouwend zijn, als patiënt ik gestimuleerd word en de kinesisten zeer professioneel en begaan zijn met de patiënten. Bovendien is de sfeer in AuRigoleau echt “rigolo”. Jean-Pierre Dewit
Ik volg hier hydrotherapie voor fibromyalgie onder begeleiding van de fantastische kinesist Bjarne. Genees ik hiervan? Nee, maar hierdoor blijven mijn spieren soepel en verstevigen ze wel. Kan ik relaxen en werken ze op te hoge spierspanning. De kracht van water is super, en iedereen die er werkt is geweldig! Begeleiding op je eigen tempo, in een zeer professionele infrastructuur. Ik kan dit iedereen aanraden die kine nodig heeft!
Fantastische persoonlijke begeleiding. Na het volgen van gewone therapie gedurende 2 maanden, zonder resultaat, maakten we de overstap naar Aurigoleau. Via hydrotherapie voelde mijn dochter zich in no time als een visje in het water. En na enkele sessies boekten we grote vooruitgang. De hydrotherapie werkt helend voor je lichaam en geest. Het hele team van Aurigoleau is TOP!
Na operatie aan de kruisbanden was het een fantastisch gevoel om in het water te revalideren, de kinesisten zijn er voor je, ook al gaat het moeilijk, ze staan voor je klaar en in het water revalideren doet echt goed met je lichaam
Aurigoleau heeft het helemaal begrepen als het over 'customer intimacy' gaat. Zeer zorgzaam, doorgedreven empatisch, en hyper professioneel.
Uitstekende plek om je kinderen te leren zwemmen: van de eerste watergewenning tot en met de brevetten! Dank aan de hele ploeg van Aurigoleau!
Eerste stage van de zomer en eerste keer ‘zwemmen’. Spannend voor Arthur en voor ons ;- Het was geweldig! Alles was supergoed georganiseerd. Arthur kwam elke dag doodmoe maar oh zo blij thuis. Merciiii aan het hele team!
Zeer professionele en kundige begeleiding. Kleinschalig en zeer kwaliteitsvol. Mijn beide dochters hebben het plezier in zwemmen her/gevonden dankzij Lieve en haar team.
Professionele medewerkers!
Vertaald door Google Deze plek is geweldig, een echte oase van rust. Au Rigoleau combineert vakbekwaamheid, vriendelijkheid en sereniteit. Ik werd daar heel goed verzorgd. Daarnaast is er de mogelijkheid om na de sessie in het zwembad gratis gebruik te maken van de hamam. Absoluut een aanrader! Origineel Cet endroit est génial, un vrai havre de paix. Au Rigoleau combine compétence professionnelle, bienveillance et sérénité. J'y ai été très bien soignée. De plus il y a la possibilité de profiter gratuitement du hammam après la séance en piscine. A recommander absolument !
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Aurigoleau met het openbaar vervoer


Sint-Genesius-Rode Ten Broek 230 meter
153
155
574
Sint-Genesius-Rode Ten Broek 270 meter
153
155
574
Winderickxplein 410 meter
122
40
Alsemberg Winderickxplein 410 meter
153
155
574
Winderickxplein 430 meter
121
122
40

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid