facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Aura

Aura
"Ellen beauty & styling is een salon waar je je als vrouw in de zevende hemel voelt. Je kan er terecht voor: gelaatsverzorging, make-up, Lashlifting, wenkbrauwstyling, gelnagels, massages, ontharingen, oorgaatjes zetten, kleuradvies, stijladvies, personal shopping en kleerkast opruiming.Verder kan je er ook terecht voor tal van workshops.Naast persoonlijke aanpak in het salon geeft Ellen ook workshops voor bedrijven op verplaatsing."
Adres: Cesar meeusstraat 23 , Zele 9240, BE
Telefoonnummer: 052 52 09 80
Stad: Zele
Route: Cesar meeusstraat 23
Postcode: 9240



op zoek naar gerelateerd: Ellen Care, Kleuren styling, Kleuradvies kleding, KD Beauty Zele, Schoonheidsspecialiste Zele, Care Beauty Center
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Allro-Invest Allro-Invest 187 meter
Juwelier Allemeersch Bruggeman Juwelier Allemeersch Bruggeman 270 meter Zeer prettige zaak. De zaakvoerder is ook uiterst vriendelijk en denkt mee met de kla...
Goossens/Frank Goossens/Frank 431 meter
Recensies
Samen met mijn mama en zus besloot ik naar Ellen Beauty en Styling te gaan voor een kleurenanalyse. Het werd een ontzettend leuke middag en een geweldige gelegenheid om quality time door te brengen met mijn mama en zus. Maar nog belangrijker is dat ik nu een compleet nieuwe kijk heb op mijn kledingkeuzes. Het kleuradvies dat ik van Ellen kreeg, heeft echt een groot verschil gemaakt! Sinds de kleurenanalyse raadpleeg ik telkens mijn kleurpalet wanneer ik iets nieuws koop. Het is zo handig om te weten welke kleuren mij echt laten stralen en welke ik beter kan vermijden. Het heeft mijn zelfvertrouwen enorm vergroot, en ik voel me nu veel zekerder bij het samenstellen van mijn outfits. Ik wil Ellen heel erg bedanken voor haar professionele begeleiding en expertise. Ze heeft me echt weten te overtuigen van het belang van een kleurenanalyse. Aan iedereen die twijfelt: geef het een kans! Het is absoluut de moeite waard, en je zult versteld staan van de positieve impact die het kan hebben op je stijl en zelfvertrouwen. Nogmaals bedankt, Ellen! Ik kan niet genoeg benadrukken hoe blij ik ben dat ik deze ervaring heb gehad.
Zeker een aanrader om Ellen eens een bezoekje te brengen..Binnen de week zie je er al veel beter uit .en je kan er super genieten van de verzorging.zeer profesioneel en vriendelijk.
Een bezoekje bij Ellen van Care Beauty Center staat gelijk aan een kwartiertje afzien om schoon te zijn alhoewel ze mijn wenkbrauwen ook met de grootste zorg aanpakt en dan een uurtje zalig genieten om vervolgens buiten te gaan met een stralende huid. Ik kijk er elke keer weer naar uit!
Langsgaan bij Ellen voor een gelaatsverzorging is altijd genieten en nagenieten!. Hele lieve madam die topwerk doet.
Ellen van Aurastyling zorgde voor de perfecte finishing touch van onze trouwdag! Onze op maat gemaakte trouwringen waren helemaal zoals we gehoopt hadden en mijn bruidsmake-up maakte van mij een stralend bruidje. Dankjewel Ellen!
Alweer mogen genieten van een deugddoende behandeling in een aangename sfeer. Dankjewel Ellen!
Vriendelijk ontvangst! Heb enorm genoten van de ontspannende gelaatsverzorging. Zeker voor herhaling vatbaar!
Collagen, tone booster en gelaatsverzorging: TOP ervaring! Bedankt Ellen voor de goeie zorgen en kleine attenties
Hier moet je zijn voor je algemeen welzijn. Ellen weet als geen ander hoe jij een ‘prinses’ kan worden!
Vlotte en vooral persoonlijke service! Topadres dat voortaan bij mijn favorieten zit...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid