facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Auntie/Cafe

Auntie/Cafe
Adres: Rue Grétry 25 , Brussel 1000, BE
Telefoonnummer: 02 223 14 24
Stad: Brussel
Route: Rue Grétry 25
Postcode: 1000


Recensies
TE TRAAG!,eten is normaal,werkers zijn onvriendelijk,tafels zijn vreselijk,we hadden gereserveerd voor 10 mensen ze gaven 2 tafels we hadden gevraagd of we mogen 1 groot tafel van maken ze waren echt onvriendelijk.Als we 2 tafels willen moesten we ook niet reserverenEten: 1/5
Het eten zijn lekker, praktische prijzen. Aanrader voor mensen die graag eet en praten tijdens het maaltijd.Eten: 4/5
Zeer authentieke keuken met gerechte die je nergens anders in Brussel zult vinden. Zeer lekker, niet duur, en het personeel is vriendelijk en behulpzaam.
Een eenvoudig restaurant met de ECHTE chinese keuken. Gewoon lekker!!
Het was heerlijk mijn moeder was vergitaris en toch hebben ze ervoor gezorgd dat ze iets kon eten! Maar het was niet wat ik had gedacht sorry...
Vegetarische menuopties: Tovoe gevulde met garnalen en in zwarte bonen sauce
Ik wilde geen mosselen eten, dus ik vond deze plek, maar het is geweldig. Ik heb verschillende keren bij een Chinees restaurant gegeten omdat ik al twee weken geen goed Koreaans restaurant kon vinden.De prijs is hier goedkoop en het eten is heerlijk. De eigenaresse is ook aardig en aardig.
Ons tweede bezoek aan dit restaurant.... Absoluut top Zeker een authentieke Chinese plaats. Goed gekookte gerechten, vooral de rijstnoedels, rijstnoedelbroodjes en de eend en charsui Het is ongebruikelijk om zo'n plek te vinden die eten tot een geweldige authentieke Kantonese standaard maakt. Als ik Brussel opnieuw bezoek, zal ik terugkomen voor heerlijk eten ??
Voor degenen die het meer authentieke Kantonese eten willen proeven, is dit een zeer goede plek om naartoe te gaan. Het zit vol met Chinezen. Binnenkomen, buitenkomen. Je ziet dat ze er graag in springen om te genieten van wat 'thuis' eten. Maar verwacht geen grote luxe, want ook het interieur is erg 'authentiek'. Het is alsof je wordt teruggeworpen in een van die Hong Kong-scènes uit de jaren 70.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Auntie/Cafe.

Brussel eten

openingstijden, locatie, vervoer. Rue Grétry 25 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Auntie/Cafe adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Auntie/Cafe. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Auntie/Cafe delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Open Kitchen Open Kitchen 112 meter
Waffle'shop Waffle'shop 507 meter
La Rose Noire La Rose Noire 638 meter Heel mooi boeket snel geleverd. Dankjewel!
Il convivio Il convivio 853 meter De schotels waren lekker en mooi verzorgd. Het is er wel heel lawaaierig en - jammer ...
Pro-S-Nack, Press Snack Pro-S-Nack, Press Snack 1 km Toffe gasten, goeie broodjes, lekkere dagschotels en gezonde dagsoep.
Colpan's Colpan's 1 km Zeer lekkere verse belegde broodjes! Vriendelijk personeel, gezellige eetruimte voor ...
Delheize Delheize 2 km
NB Sandwichs NB Sandwichs 2 km Een interieur van de jaren 90, maar alles kraakvers en met smaak en kunde gemaakt, de...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid