facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor AULOS music mgt

AULOS music mgt

Info

AULOS is een management- en boekingskantoor dat haar diensten aanbiedt aan hooggekwalificeerde nationale en internationale klassieke musici die hun leven wijden aan klassieke muziek.

Geschiedenis

AULOS is een management- en boekingskantoor dat haar diensten aanbiedt aan hooggekwalificeerde nationale en internationale musici die hun leven wijden aan klassieke muziek.

AULOS biedt een uitgebreid totaalpakket aan managementactiviteiten aan, waardoor de artiest zich onbekommerd kan toeleggen op de artistieke input , het creëren en performen. Zakelijke beslommeringen en/of administratieve verplichtingen worden overgenomen.
Variërend van netwerking met nationaal en internationale concertorganisatoren, opmaken en opvolging contracten, tot het begeleiden van promotionele activiteiten, CD-opnames , subsidiedossiers samenstellen enz…. Daarbovenop wordt het imago van de artiest zorgvuldig bewaakt en kan hij/zij dankzij zorgvuldig opgebouwde perscontacten rekenen op media-aandacht of publiciteit.

AULOS werkt aan een gevarieerd portfolio van getalenteerde artiesten, die ofwel jong maar zeer beloftevol zijn, ofwel reeds aan de absolute top staan. De artiesten kunnen individueel of in combinatie met elkaar ingezet worden.
Bij AULOS bent u aan het juiste adres voor een interessant, gedifferentieerd muzikaal aanbod. Een boeiend, klassiek repertoire wordt aangeboden, evenals transdisciplinaire projecten waarbij klassieke muziek een plaats krijgt naast theater, zang en dans.
Wij boeken en promoten solisten, ensembles en orkesten binnen uiteenlopende muziekgenres, zoals kamermuziek, jazz, contemporary music, oude muziek, wereldmuziek,…

Teamspirit

Marjan Hellraeth richtte AULOS op in 2011 als spin-off van Musica et Poetica, een vzw die zich sinds 2003 toelegt op de organisatie van huiskamerconcerten in Vlaanderen. Een uitzonderlijk format waarvan het succes tot op vandaag nog steeds aanhoudt! In 2015 kwam Ann Geerts het team versterken. Dankzij haar jarenlange ervaring binnen de evenementenbranche, en haar organisatorische en administratieve competenties, is de expertise die AULOS in huis heeft nog toegenomen.

Marjan en Ann dragen openheid, transparantie en persoonlijk contact hoog in het vaandel. Kwaliteit, efficiëntie en vertrouwen zijn waarden die dagdagelijks nagestreefd worden. Deze betekenisgevende idealen, gekoppeld aan een tomeloze inzet en gedrevenheid, maken van AULOS een geapprecieerde partner in een snel veranderende cultuurwereld.

“AULOS ondersteunt en begeleidt de musici op een transparante en zakelijke manier en handelt met evenveel passie als de artiest”

— Marjan Hellraeth en Ann Geerts

Adres: Missionarislei 66A, 2970 Schilde
Telefoonnummer: 0473 27 23 43
Stad: Schilde
Route: Missionarislei 66A
Postcode: 2970



op zoek naar gerelateerd: Music Management, Management klassieke muziek, Muziekmanagers belgie
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Carrousel Schilde Carrousel Schilde 918 meter Volg deze pagina voor al het laatste nieuws over de Carrousel zomeravonden in Schilde...
Yoltzin handmade Yoltzin handmade 5 km Handgemaakte kaarten voor alle gelegenheden.Handmade cards for all occasions.Tarjetas...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid