facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Augustina Brasserie Lummen

Augustina Brasserie Lummen
Adres: dorpsstraat 29, 3560 Lummen
Telefoonnummer: 013/66.84.03
Stad: Lummen
Route: dorpsstraat 29
Postcode: 3560


Recensies
Heerlijk : gezellig en aangenaam!
Vriendelijk en deftig personeel. Gezellig en verwarmd terras. Augustina-gras besteld met stoofvlees: frietjes waren niet lang genoeg gebakken, stoofvlees was taai en droog, saus was wel heel lekker. Dit gerecht is een paar euro duurder dan in vergelijkbare restaurants/brasserieën.
Verschillende gerechten met seitan op de kaart, na 5min opname bestelling komen ze af dat ze geen seitan meer hebben. Nog begrip hiervoor. Dan besteld mijn vrouw slaatje met geitenkaas, blijkt geitenkaas volledig zwart aangebrand aan de onderkant. Dit na meer dan een uur wachten! 16u20 besteld Jammer zeggen ze dan.
Zeer lange wachttijden en matige kwaliteit. Pas na een uur krijgen de een hapje van het huis. Hadden liever toen ons eten al gehad. Steppegras met steak viel tegen: veel teveel saus met plat steppegras als gevolg, vlees van slechte kwaliteit.
Frigo was stuk, dus geen flesjes bier...alhoewel het buiten maar 5°c was. Per tafel keuze uit maximum 4 gerechten. Waren met 8 waarvan 2 jongeren die graag hun ding eten, dan wordt het moeilijk kiezen met 6 uit nog 2 gerechten. Volgende keer 2 tafels van 4 , als die er nog komt.
De quinoa burgers met saus en dunne frietjes zijn fantastisch, een van de beste vegetarische maaltijden die ik ooit gegeten heb. Comfortable omgeving, mooi buiten terras en vriendelijke eigenaar. Een aanrader!
Eten was goed ,service minder ,het ergste wat we hebben ervaren is dat er gerookt werd in de keuken en dat de rook tot bij ons aan tafel kwam ,rookverbod in het restaurant maar niet voor de keuken jammer maar mij zien ze niet meer terug
Vorige keer veel beter gegeten! Helaas zijn jullie aan het verlummen! Slap gras zuur stoofvlees en er was absoluut geen truffel in de zwarte truffel saus!
Extreem lange wachttijd terwijl de zaak niet eens vol zat.. Eten was een teleurstelling, zeer zware en vettige sauzen. De zaak is er erg op achteruit gegaan. Jammer!
Zeer uitgebreide kaart goede bediening, soms wel lang wachten tijdens lunch moet het vlugger vooruit gaan Het eten is in orde
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid