facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Augustijns Keukens

Augustijns Keukens

Info

Augustijns Keukens is gekend voor de productie in eigen beheer van keukens, badmeubels, dressings, interieurmaatwerk,…

Geschiedenis

Augustijns Keukens is gekend voor de productie in eigen beheer van keukens, badmeubels, dressings, interieurmaatwerk,… Bij elke stap van ontwerp tot uitvoering staan wij onze klant bij met persoonlijk advies en raad om zijn realisatie te verwezenlijken. Ons motto kwaliteit wordt hierbij steeds hoog in het vaandel gedragen.



"Naar aanleiding van de versoepeling van de maatregelen in het kader van het Coronavirus zullen onze toonzalen terug geopend zijn vanaf 1 december 2020.Daarnaast blijven we telefonisch en online beschikbaar voor al uw vragen.Contacteer ons op het algemeen nummer 03/669.60.84, wij helpen u met alle plezier verder!"
Adres: kalmthoutsesteenweg 193, 2990 Wuustwezel
Telefoonnummer: 03 669 60 84
eb.snekueksnjitsugua@ofni
Stad: Wuustwezel
Route: kalmthoutsesteenweg 193
Postcode: 2990


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00
Zondag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: augustijns keukens klachten, augustijns keukens vacature, augustijns keukens ervaringen, augustijns keukens openingsuren, augustijns keukens, kalmthoutsesteenweg, wuustwezel, augustijns keukens openingstijden, augustijns keukens review, augustijns keukens adres
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Top Running Top Running 290 meter Grote ruime winkel met brede keuze in loop- en wandelschoenen. Altijd vlotte service ...
Van de Weijer Interieurtimmerwerken Van de Weijer Interieurtimmerwerken 338 meter o.a. Maatkasten, keukens, dressings, winkelinterieur.
Ribbens Farm & Truck BVBA Ribbens Farm & Truck BVBA 539 meter Uitstekende service en kwaliteit
Dubbel:punt Dubbel:punt 2 km Ruime winkel, toffe dames, fijne workshop en grote keuze in stoffen, leer, kurk en al...
Guido Hensen Wooninrichting Guido Hensen Wooninrichting 2 km Geweldig geholpen, goede service en vriendelijk personeel
Toerisme Wuustwezel Toerisme Wuustwezel 2 km Super gemeente om te wonen
Relax & Refresh Relax & Refresh 2 km Wie zijn we? R&R is een mini-onderneming opgestart door een aantal leerlingen uit het...
Aspi-Deluxe Aspi-Deluxe 2 km Aspi fuif van de Aspi's van Chiro Wuustwezel
De Coster BVBA De Coster BVBA 3 km Ondanks de drukte, er staat een vrachtwagen te lossen, ben ik vlug en vlot geholpen
Bernaerts Mechanisatie Bernaerts Mechanisatie 3 km Goed geholpen, en fijn zaken doen
EC Exterior Cleaning EC Exterior Cleaning 3 km EC biedt een volledig exterieuronderhoud aan.
Tuinwerken Roels Tuinwerken Roels 4 km Tuinwerken Roels is een jong dynamisch bedrijf dat opgericht is door Vincent Roels. W...
Afsluitingen De Bruyn Afsluitingen De Bruyn 4 km Omheining en poort laten zetten: Zeer tevreden, kennis van zaken, volgens de regels ...
Brimmies Brimmies 4 km Dit is mijn vaste snackzaak en beveelt ze iedereen aan! +Altijd lekker eten bereid me...
FUNtastisch FUNtastisch 5 km Unieke familiale vakantieopvang voor kinderen van 2,5 tot 12 jarige. Tijdens onze cre...
PuurKeto PuurKeto 5 km Alles om een ketogene levensstijl te starten én te onderhouden. Uitgebreide info, z...
Recensies
Lotte en Jef geven ons een kijkje achter de schermen. Top ontvangst. Van A tot Z uw keuken op één locatie afgewerkt, chapeau!
Ik had een stroompanne waardoor de kabels in de vloer moesten vernieuwd worden . Deze bevonden zich onder het kookeiland wat een pittige uitdaging werd . Augustijns heeft dit zeer professioneel en snel opgelost . Bedankt !!!
- Alle Leggers zijn 6,5 cm te kort in de kasten. Zie foto - Slechts 2 leggers per boven kast terwijl er ruim 3 in kunnen zodat je meer kan opbergen - Minderwaardige geleiders voor lades. Reeds 3 stuk op minder dan 10 jaar. Ikea heeft betere geleiders. - slechts 2 vijzen per geleider voor de pottenlades. Geleiders hebben meerdere gaatjes voor vijzen... De achterste vijzen stonden los op punt er uit te vallen! - Te kleine dampkap voor het kookeiland, met afvoerleidingen met scherpe bochten en flinterdunne geribbelde leidingen in plastiekfolie. Een dampkap die maw zelfs geen Kleenex kan aanzuigen. Ze was achterstevoren gemonteerd en de afvoerleiding niet vastgezet waardoor er luchtlekken waren. Er zijn nog lekken op plaatsen waar we niet bij kunnen..:. - er is geen stopcontact in de buurt van het fornuis voor een soepmixer bv. De stopcontacten voor het kookeiland zitten in de plint... niet echt handig. Dit zijn wel feiten, geen interpretaties. Kleine schande. Serieuze tekortkomingen en minderwaardige kwaliteit voor een keukenbouwer die wel kwaliteit en duur spul uitstraalt. Contact opgenomen met de servicedienst en we kunnen het aan uurtarieven 75€ of zo boven het marktgemiddelde de tekortkomingen laten herstellen. Neen dank. Blijkbaar heeft het bedrijf geen zin om eigen fouten recht te zetten! Er zijn leveranciers die kwaliteit voor hun prijs geven. Niet bij Augustijns.
De service van deze firma laat zwaar te wensen over. Wij bestelden er een op maat gemaakt badkamermeubel. Na onze eerste bezoek aan de toonzaal waren we nog enthousiast, door de vriendelijke verkoper die met goede ideeën kwam. Nadien begon het echter mis te lopen. We werden eerst en vooral in het ongewisse gelaten over het moment van plaatsing, dat uiteindelijk later bleek te liggen dan beloofd. De enige vorm van communicatie van hun kant, was het sturen van facturen. Zelf bellen was de enige manier om ietd te weten te komen. Bij de plaatsing van het meubel werd dit onafgewerkt achtergelaten ontbrekende laden. We zouden hiervoor nog gecontacteerd worden, maar dit gebeurde niet. We moesten alweer zelf de plaatsingsdienst contacteren, daar werden we van hot naar her gestuurd. Uiteindelijk kwam er dan toch iemand langs. Bij het zien van het afgewerkte meubel waren we niet te spreken: laden niet uitgelijnd schots en scheef dus en ronduit smerig achtergelaten =vol zwarte smeervlekken, ook op de vloer. Alweer de plaatsingsdienst gecontacteerd, ze zouden iemand sturen. Intussen zijn we ettelijke weken verder en is het nog steeds niet in orde. Qua uiterlijk vertoon doet deze firma het goed: sjieke toonzaal, professionele verkopers, etc. Maar van zodra het er op aankomt, laten ze het qua service zwaar afweten. Wij hebben spijt dat we zoveel geld betaald hebben voor een dergelijke povere oplevering!
Meest hopeloze firma ooit. Keuken besteld november 2018, start plaatsing sept 2019. De keuken is nog steeds niet klaar, het is nu al maart 2020. Wij blijven kamperen. De kastjes die al geplaatst werden hangen scheef en wel zeer zichtbaar scheef, het werktablet hebben zij beschadigd bij plaatsing omdat het maatwerk blijkbaar toch niet zo op maat gemaakt was, ter plekke worden veranderingen aan het design van de keuken aangebracht zonder overleg. Er zijn nog massa's andere gebreken. Kortom, deze keuken is 1 groot gebricoleer. Daarbij komt dat er ondanks massa's telefoons en mails door ons, herbezoeken van de showroom, geen oplossing door hen geboden wordt. Sinds oktober 2019 hebben we niemand meer gezien en heeft er ook niemand meer ons gebeld. Een echte afrader!! Jammer dat ik 1 ster moet aanklikken om te kunnen posten want zelfs dat zijn ze niet waard.
Dienst planning laat te wensen over. Er is geen enkele vorm van opvolging of communicatie. Enkel als je zelf belt 'geven ze het door aan de collega's'... Echter zonder gevolg. Ondertussen leuk aan het kamperen zonder werkblad en kookplaat. Zelfs geen 1 ster waard!!
Mooi ingerichte showroom en super vriendelijk personeel. Geen moeite is teveel. Zeker een aanrader!
Er werd, intussen 2 jaar geleden, een keuken van Augustijns Keukens geplaatst in onze sleutel op de deur woning. Jammer genoeg het het pijnpunt van onze woning. Zo werd er bijvoorbeeld geen besteklade voorzien. Hun fout laten rechtzetten zou ons 250 euro kosten. De zaakvoerder zou hier nog op terugkomen. Ik heb hem niet meer gehoord!
Kwalitatief slechte keuken, slechte plaatsing. Na twee jaar kwam het werkblad al los. Uiteindelijk vervangen en dit is ook mindere kwaliteit. Ik zou NOOIT meer een keuken van augustijnen laten zetten.
Zeer persoonlijke en correcte uitleg tijdens onze afspraak ter plaatse. De plaatsing was perfect en heel hoogwaardig afgewerkt De dienst na verkoop is er ook top. De gootsteen kwam na een aantal weken los en dit euvel werd perfect opgelost! Bedankt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid