facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor August Wijnbar

August Wijnbar

Info

August is de nieuwe wijnbar en keuken van en naast Huis Vossen, gebaseerd op de culinaire visie van chef Sam Verstuyf.



"Even toegegeven… Waar kan je beter genieten van een heerlijk glas wijn met bijpassende culinaire creaties dan in een historisch pand dat zowel wijnwinkel als restaurant herbergt? De oude perelaars aan de gevel verraden de traditie van het gebouw. Het huis zelf werd gebouwd in 1745 en in 1860 werd de wijnhandel Huis Vossen opgericht. Sinds 2017 werd een deel van het gebouw omgetoverd tot AUGUST WIJNBAR.August Wijnbar, veel meer dan enkel een bar, is een plek waar je kan genieten van een 3 tot 7-gangenmenu met aangepaste wijnen of waar je de hele avond lekker lang kan tafelen met de meest hippe sharing plates."
Adres: Alfred Algoetstraat 2, 1750 Sint-Kwintens-Lennik, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: 0032 2 532 42 20
Stad: Sint-Kwintens-Lennik
Route: Alfred Algoetstraat 2
Postcode: 1750



op zoek naar gerelateerd: August Lennik lunch, August menu, August lunch menu, Wijnbar menu, August restaurant, Tripadvisor August Lennik, Sir Kwinten Lennik, Restaurant August Antwerpen
Recensies
Heel fijne ervaring. Je komt binnen en wordt hartelijk ontvangen + gezellig interieur. Eten was top! Mijn man heeft bij elk gerecht een aangepaste wijn gekregen en werd meer dan eens verrast door de smaken. Ikzelf ben zwanger en ook hier werd rekening mee gehouden in de keuken door bijvoorbeeld bepaalde vlees- of visgerechten wat langer te laten bakken of dergelijke. Zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar. Bedankt aan het hele August team!
Voor ons gisterenavond de 3° keer August en alweer een super beleving. Vindingrijke en superlekkere combinaties van topingrediënten. Het ene smaakbommetje na het andere. Het was genieten in een ontspannen sfeer van bij het aperitief tot het dessert. Super bediening ook niet te vergeten. Bedankt top team August ! Jullie verdienen een ster ! Wij komen zeker nog terug.
Ik had onlangs de gelegenheid om bij August te eten en ik moet zeggen dat ik erg onder de indruk was. Bij het binnenkomen konden we onmiddellijk genieten van rustgevende en gezellig interieur. Maar wat echt opviel was de kwaliteit van het eten en de service. Allereerst het eten: elk gerecht dat we bestelden was prachtig gepresenteerd en smaakte verrukkelijk. De ingrediënten waren van hoge kwaliteit en de smaken waren goed in balans. De chef-kok had duidelijk veel aandacht besteed aan de bereiding van de gerechten en we hebben ervan genoten. Maar niet alleen het eten was indrukwekkend. De service was ook uitstekend. Het personeel was attent en vriendelijk, en ze zorgden ervoor dat we ons welkom voelden vanaf het moment dat we binnenkwamen. Over het geheel genomen was mijn ervaring in dit restaurant uitstekend. Ik kan het ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een heerlijke culinaire ervaring met uitstekende service. Ik zal zeker terugkeren naar dit restaurant voor een volgend diner.
Zeer verfijnde en vooral moderne keuken waarin veel gespeeld wordt met verrassende combinaties van smaken en texturen. Je start sowieso met een selectie amuses, nadien 3, 4 of 5 gangen. De amuses zijn trouwens zo uitgebreid en lekker, dat ze bijna een gang op zich zijn. Tempo zat er goed in, geen lange wachttijden tussen de opeenvolgende gangen. Aangepaste wijnen pasten goed bij de gerechten, en er is ook een BOB-formule beschikbaar halve glazen. Attente service alleen een beetje lang moeten wachten op de rekening. Enige minpuntje was wat rumoer vanuit de keuken, waar we schijnbaar naast zaten de afscheiding was enkel een gordijn. Vergeleken met andere restaurants van dit niveau overall een zeer billijke prijs/kwaliteit-verhouding. Aanrader!
Zéér aangename ervaring! Leuke setting, jong maar zeer bekwaam personeel en heerlijk eten. Voor elke gang een aangepast wijntje of zelfs non-alcoholische keuze. Niets was het team teveel! Wij komen zeker terug.
Zeer rustige en toffe plaats. Ingang beetje verstopt. Bediening vriendelijk eten geen opmerking. Fijne avondEten: 4/5
Uitstekende maaltijd, vriendelijke service, niet te stijf, kleine bemol, irish was ver te zoeken in de irish coffee.
Heel lekker, zowel het eten als de wijnen. Gezellig ook, en een heel vriendelijke gastvrouw. Top!
Super team. Eten was een voltreffer, alle smaken waren top en pasten bij elkaar. Aangepaste wijnen proeverke waren heel lekker. Interieur gezellig. Doe maar zo voort. Wij komen zeker terug.
Fantastische ervaring bij het aspergedinertopgerechten met vriendelijke bediening en uitbater is fier op zijn personeel!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid