facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Audiomix HiFi

Audiomix HiFi

Info

TV / HIFI / CAR AUDIO / MULTIMEDIA / DJ SHOP

Geschiedenis

Audiomix staat vandaag voor een zeer uitgebreid gamma aan audiovisuele apparatuur.

Adres: Liersesteenweg 321, 3130 Begijnendijk
Telefoonnummer: 016561062
Stad: Begijnendijk
Route: Liersesteenweg 321
Postcode: 3130



op zoek naar gerelateerd: Audiomix DJ, Audiomix car hifi, Hifi winkel, Audiomix garantie, Audiomix vacature, Audiomix Facebook, Audiomix ipad, Hifi herstellen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Audiomix DJ Shop Audiomix DJ Shop 0 meter Tv besteld via bol door Audiomix, kreeg een mail dat hij niet meer leverbaar was, te ...
Recensies
Tv besteld via bol door Audiomix, kreeg een mail dat hij niet meer leverbaar was, te laat van de side gehaald, kreeg een aanbod voor een nieuwer model wat ik niet kom weigeren ,wat een service, volgende dag geleverd , top televisie, Bedankt Auidiomix Groetjes Toon Hoebeke
Mijn high end Onkyo AV receiver van 5 jaar oud had de geest gegeven. Niet bij Audiomix gekocht dit zet ik recht bij mijn volgende aankoop, maar ik kon bij navraag wel beroep doen op hun eigen ! hersteldienst. Wat een service! Vriendelijk ontvangen, en een goede week later was de versterker hersteld voor een meer dan schappelijke prijs! Top! Uiteraard ook in de winkel een kijkje kunnen nemen. Wat staat daar van moois bijeen! Zalige winkel voor kwaliteit beeld en geluid!
Top bedrijf heb lg oled c1tv besteld was door bug in systeem voorraad niet op orde sturen ze ter compensatie nieuwe c2 model op dat noem ik nog eens service audiomix top bedankt voor ons een dikke 10 en zal zeker vaker aan jullie denken bij de eerst volgende aankoop
Voor de vervanging van mijn verouderde surround systeem én toevoeging van enkele bijkomende audio-elementen kreeg ik bij Audiomix een zéér klantvriendelijke begeleiding én perfect commerciële ondersteuning voor een gefaseerde installatie. Met deze nieuwe klant hebben ze er ineens een trouwe klant bij !
Mijn eerste ervaring met Audiomix was erg prettig. Mijn bestelde product bleek niet meer leverbaar; dit hebben zij goed opgelost door een nieuwer model te leveren. Naast de goede service was de communicatie hieromtrent heel goed.
Mooie winkel met ruim assortiment kwaliteit hifi. Eerste bezoek voor herstelling versterker McIntosh. Zeer tevreden over de herstelling van mijn McIntosh versterker. Goede service en vertrouwen zijn belangrijk bij aankoop van de betere hi-end hifi! Aanrader.
Enorm goed advies bij de aankoop van een Pioneer XDJ-RX3. Super vriendelijke verkoper en zette zelfs de doos in de wagen. Top zaak en dank aan Diederik!
Aardige mensen die erg behulpzaam zijn. Mooie deal kunnen maken voor een televisie en deze werd keurig geleverd in Nederland.
Vandaag een soundbar gekocht. Eerst even rondgekeken in de winkel dan kwam een vriendelijke verkoper naar ons. We hebben een degelijke uitleg gekregen met verschillende demo's van het geluid. De verkoper nam ruim de tijd voor een volledige uitleg. Er werd ook niet aangedrongen om iets te kopen. We hebben het toestel gekocht. Installeren is voor morgen...tevreden klant.
Supertevreden met de nieuwe luidsprekers Q550. Helder en ruimtelijk. Gecontroleerde basweergave. Ze gaan niet superdiep maar vol en diep genoeg. Ik hou ervan. Altijd een zwak gehad voor kef. Ze hebben mijn mordauntshorts 914i’s vervangen. Ja als je denkt het kan niet meer evolueren mispoes. Ik hou van klassiek met vocalen en ook jazz. Ik ben oldschool but so what. Met deze 2 dames kom je ver qua geluid en dat voor een superprijs. Gewoon top jongens. You’ve made my day.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid