facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Auberge Napoléon

Auberge Napoléon

Info

Sluitingsdagen:
Zaterdagmiddag, zondag en maandag

Geschiedenis

Auberge Napoleon heeft een geprivilegieerde ligging aan de Plantentuin van Meise en aan een oprit van de A12. Het gebouw dateert uit de negentiende eeuw en heette, in de tijd dat Brusselaars met de stoomtram op uitstap kwamen, Café Napoleon Laiterie. In 1960 werd de caféhoeve verbouwd tot volwaardig restaurant en werd de naam omgedoopt tot Auberge Napoleon.

Na een halve eeuw was het tijd om de oude herberg nieuw bloed te geven. De zaak werd grondig verbouwd door de familie Stallaert.
Het nieuwe interieur kreeg een frisse, lichte doch stijlvolle, eigentijdse look, waar jong en oud zich in kunnen vinden. Er werd ook een prachtig zonneterras aangelegd omgeven door een groene oase.

Tradities worden hier in ere gehouden. In de gedeeltelijk zichtbare keuken dragen de koks hoge koksmutsen en op het menu staan afgestofte Belgische en Franse klassiekers als garnaalkroketten, Schots gerookte zalm, chateaubriand, zeetong Meunière of gegrild, vers gedraaid vanille-ijs, enz. Voor zij die wat meer houden van een verfijnde, vernieuwde keuken is er het Menu Napoleon, dat om de 4 à 5 weken verandert.
In de zaal wordt voor de ogen van de gasten fazant of chateaubriand versneden, americain bereid en sabayon geklopt.

U kan hier terecht voor een business lunch, een gezellig familiediner of een romantisch uitje.

Jan Stallaert en zijn team kijken ernaar uit u te mogen ontvangen!

Adres: Bouchoutlaan 1 , Meise 1860, BE
Telefoonnummer: 02 269 30 78
Stad: Meise
Route: Bouchoutlaan 1
Postcode: 1860



op zoek naar gerelateerd: auberge napoleon lunch, menukaart auberge napoleon vaals, auberge napoleon menu, auberge napoleon meise lunch, auberge napoleon michelin, auberge napoleon jaarlijks verlof, auberge napoleon openingstijden, auberge napoleon gault millau
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Oppemse Hoeve Oppemse Hoeve 2 km Brasserie/ feesten Groot terras - lounge - kinderspeeltuin Oppemse hoeve te Oppem (M...
Recensies
Super lekker, goede, vriendelijke bediening, echt top
Een van de mooiste eethuizen van de ganse regio. Daarenboven is er ook een zeer groot terras beschikbaar. Uitstekende producten worden hier geserveerd aan redelijke prijzen. Eigenaar Jan Stallaert kent zijn vak, hij is alom tegenwoordig. Aanrader om prima maaltijden met goede wijnen te nuttigen.
Uitmuntend!!! Een echte aanrader voor wie een avond wil genieten.
Heel fijne bediening en super lekker gegeten. Echt TOP.
Er van genoten om ons weer te kunnen laten verwennen! Zoals steeds superlekker gegeten en top bediening!
Niet goedkoop maar een ware culinaire belevenis
super vriendelijk, professionele bediening, gegrild vlees een aanrader, vanille ijs vers gedraaid.... Top !!
Verfijnde keuken
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid