facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Auberge du Sabotier

"Depuis mai 2022, la famille DEWALQUE a ouvert les portes de son hôtel « La Fontaine du Sabotier » et de son restaurant « L'eau Antique ».Nichés à Awenne, un petit village situé non loin de Saint-Hubert, cet ancien relais de poste du 17e siècle offre, outre sa gastronomie, un écrin de verdure reposant et ressourçant à tous ses hôtes."
Adres: Grand rue, Saint-Hubert (België)
Telefoonnummer: +32(0)84366523
Stad: Saint-Hubert
Route: Grand rue



op zoek naar gerelateerd: La Fontaine du Sabotier, Auberge du Sabotier Awenne carte, Auberge du Sabotier restaurant, Sabotier vertaling, Mirwart Ardennen, Miroir Saint-Hubert, Auberge du Prévost, Mirwart cafe
Recensies
De wijnkaart is gewoon indrukwekkend, het eten superlekker en alles geserveerd met oprechte vriendelijkheid. Kortom een heel warme sfeer.Kamers: 5/5
Oud en vervallen hotel. Smerige kamers, personeel niet geïnteresseerd hoe je verblijf was. Slechte prijs kwaliteit verhouding. Nooit meer..
De nieuwe eigenaars zijn al helemaal ingewerkt: papa is een zéér goede kok de kinderen geven je een jeugdige, kwaliteits bediening en zijn super vriendelijk Het hotel is authentiek ingericht; ideaal voor wie houdt van gezelligheid en familiegevoel ! De kamers waren heel proper en zeer goede bedden Wij hebben weer een tof plaatsje ontdekt in de Ardennen !
Kamers zijn gedateerd en veel te duur voor wat je krijgt. Geen verwarming op kamer oktober bij aankomst. Na vraag werd deze wel aangezet maar aangezien het hier om een verouderde installatie gaat duurde het zeker nog een uur vooraleer er iets van warmte was in de kamer. Badkamer is netjes maar verouderd. De tuin is groot maar ligt er verwaarloosd bij. Het avondeten was dan weer zeer lekker en de wijnen zijn uitmuntend! Ontbijt was om 9u al geplunderd. Wij zouden er wel terug gaan voor het eten maar niet meer logeren.
Zeer lekker gegeten; dit is gastronomie voor een correcte prijs. Vriendelijke vlotte bediening. Familiale sfeer. Foto's op de site doen het interieur geen eer aan naar mijn mening; werkelijk een mooi authentiek gezellig en warm interieur. 10/10. Wij komen zeker terug!
Zeer lekker gegeten. Beperkte kaart maar zeer correcte prijs kwaliteit verhouding! Mooie wijnkelder. Gezellige tuin. Aanradertje
Kamers: De kamers zijn prijs-kwaliteit echt niet in orde en vragen om een stevige upgrade in combinatie met het gastronomisch restaurant als dit. Zeer kleine badkamer met zeer verouderd sanitair, verroeste radiator en geen netjes gevoel. Terras was niet proper en tafels lagen er vuil bij. Eten en drinken: Het gastronomisch menu was zeer lekker. De wijnkaart verbaasde ons, en duidelijk ook andere gasten in onze omgeving. Slechts enkele betaalbare wijnen, verder gemiddelde prijzen van 200€/fles tot zelf een tiental flessen aan 15.000€ en duurder !. Een goede sommelier herken je aan een betaalbare, lekkere wijnkaart en niet door met onbetaalbare wijnen uit te pakken. Dit neigt sterk naar snobisme en past niet in het kader van dit restaurant. Jammer.
Verbleven in het hotel als een gezin met een klein kind. Check-in was snel en de dame bij de receptie was vriendelijk en behulpzaam. De kamer zelf was ongemakkelijk, het is een zolderverdieping en je moest constant bukken om te voorkomen dat je je hoofd tegen de houten balken stoot als je door de kamer loopt. Er was geen zeep in de kamer, alleen drie individuele wegwerpshampoopakketten. Het was niet erg schoon, er lag een servet dat door iemand in de la van het nachtkastje was gebruikt - helaas. Voor het ontbijt had ons gezin een tafel apart van de grote gemeenschappelijke ruimte, waar andere vakantiegangers ontbeten. De reden is niet erg duidelijk. Ik denk het zeker, maar dan is het triest dat het hotel mogelijk wordt gediscrimineerd op basis van nationaliteit. Afzonderlijk wil ik het meisje bedanken dat bij de receptie werkt en de tafel voor ons dekt voor het ontbijt, het leek me dat het niet haar idee was en ze schaamde zich. Ze was ook attent en vriendelijk bij het ontbijt.
Charmant hotel in bosrijke omgeving. De kamers zijn niet de allermodernste. Aan de andere kant verdient het restaurant alleen al extra sterren! Het personeel is erg aardig.Kamers: 4/5
Een gastronomische tafel van hoge kwaliteit. De baas is omringd door zijn familie en we voelen dat ze allemaal met passie, enthousiasme en een goed humeur werken. Ik beveel met name de combinaties van eten en wijn aan. Bedankt allemaal, we komen terug!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid