facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Auberge du Pêcheur

Auberge du Pêcheur

Geschiedenis

Auberge du Pêcheur

Hier, in deze idyllische bocht van de Leie stroomt het water langzaam. Neem de tijd om te genieten. Van lekker, verfijnd eten. Van uw gasten op het perfecte feest. Van de stijlvolle bediening in een authentiek decor. De luxe op sfeervol ingerichte hotelkamers.

U overnacht niet op hotel, u logeert in Auberge du Pêcheur

In vier gebouwen, op een steenworp van elkaar, heeft Auberge du Pêcheur 32 stijlvolle hotelkamers ingericht. Tijdens de grondige verbouwing was het geen optie om te raken aan de authenticiteit van het hoofdgebouw of de villa’s. De architect heeft daarentegen wel optimaal gebruikgemaakt van de beschikbare ruimte.

Alle kamers zijn stijlvol en eigentijds ingericht. Ze beschikken over een badkamer, televisie en gratis WiFi. Het onderscheid is vooral gebaseerd op de beschikbare ruimte. Door de sfeer van de gebouwen en de inrichting heb je echter nooit het gevoel in een hotel te verblijven maar voel je je gewoon thuis in Auberge du Pêcheur.


Brasserie The Green

Het eigentijdse interieur van brasserie The Green is een aangenaam decor voor een moment van onthaasting, tijdens een drukke dag of om ’s avonds ontspannen na te praten. Bij mooi weer is het moeilijk weerstaan aan het terras op het ruime binnenplein. In de winter maken we het gezellig op het overdekte gedeelte, zodat rokers zich ook dan welkom voelen.

Chef Dennis De Reu serveert de klassieke brasseriegerechten en vult de kaart aan met een dagschotel, suggesties op basis van seizoengerechten, frisse salades, grillades, snacks en pastabereidingen. Zijn zorgvuldig samengestelde menu’s kan u met of zonder aangepaste wijnen bestellen.

Een uniek familiefeest langs de oevers van de Leie

We maken er een erezaak van om u het feest van uw leven te bezorgen. Onze ervaring in het organiseren van stijlvolle evenementen en onze professioneel bedieningspersoneel staan garant voor een feilloos verloop van uw huwelijksfeest, communie, jubileum, verjaardagsfeest, ...

Bij ons kan u letterlijk in het huwelijksbootje stappen

Dankzij de unieke ligging in het groene landschap van Deurle, is Auberge du Pêcheur een gedroomde locatie voor een romantisch huwelijksfeest. Uw gasten zijn bij ons in goede handen. Bij mooi weer kan de receptie aan de boorden van de Leie plaatsvinden. Het feestmaal serveren we in een van onze feestzalen, op maat van uw gezelschap, of in onze luxetent.

Voor het bruidspaar reserveren we graag de bruidssuite en ook de gasten die lekker lang willen doorfeesten, kunnen na het feest in ons hotel overnachten.

Vergader- en seminariezalen voor meetings van 4 tot 200 personen

In Auberge du Pêcheur hebben we 10 vergader- en seminariezalen van verschillende grootte. Er is airconditioning en ze zijn uitgerust met een projectiescherm, whiteboard, overheadprojector, flipchart en WiFi. De zalen zijn ondergebracht in verschillende villa’s van Auberge du Pêcheur en laten gezelschappen van 4 tot 175 personen in alle privacy en in een huiselijke sfeer werken.

In combinatie met onze verblijfsaccommodatie en restauratiemogelijkheden

Bedrijven en organisaties die van de seminarie-infrastructuur gebruik willen maken, kunnen vanzelfsprekend ook een beroep doen op onze hotelinfrastructuur en restauratiemogelijkheden.



"Auberge du Pêcheur biedt u een combinatie van hotel, brasserie, event- en vergadermogelijkheden vlak aan de oevers van de Leie. Het hotel biedt plaats aan 32 kamers. In onze brasserie kan u ontbijten, lunchen of dineren. Van maandag tot vrijdag bieden wij tevens een businesslunch aan. Naast hotel en brasserie kan u bij Auberge du Pêcheur steeds terecht voor de organisatie van evenementen, feesten, meetings, opleidingen... van klantevent tot huwelijksfeest aan de oevers van de Leie met alle natuurpracht op de achtergrond. Een unieke setting voor uw event, vergadering of vakantie! Auberge du Pêcheur en zijn omgeving heeft heel wat te bieden! Voor elke vraag werken we een unieke beleving uit op een authentieke locatie."
Adres: Pontstraat 41, 9831 Sint-Martens-Latem
Telefoonnummer: +3292823144
Stad: Sint-Martens-Latem
Route: Pontstraat 41
Postcode: 9831



op zoek naar gerelateerd: auberge du pecheur menu, auberge du pecheur trouwfeest, auberge du pecheur openingsuren, auberge du pecheur boottocht, auberge du pecheur michelin, auberge du pecheur restaurant orangerie, auberge du pecheur brunch, auberge du pecheur barbecue
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
d' Ouwe Hoeve d' Ouwe Hoeve 252 meter Wij hebben daar super gegeten en het was daar super gezellig Zekers een aanrader hier...
Deboeveries Deboeveries 880 meter Lekker eten aan een betaalbare prijs? Zoek niet verder. In De Boeveries kan je terech...
L' Homard Bizarre L' Homard Bizarre 2 km Kreeftenmenu op zondagavond: een hele lekkere en verrassende menu. We hadden gereserv...
Bistro Apero Bistro Apero 2 km Met het goede weer heb ik daar op teras een koffie gedronken een goede bediening het ...
D'Oude Schuur Restaurant D'Oude Schuur Restaurant 3 km D’oude Schuur in Latem… er zijn nog zekerheden. À la carte grandioos. Ook de maandmen...
De Klokkeput De Klokkeput 3 km Heel rustig gezellig restaurant aan de kerk. Lekkere lunch, de Caesar salad is een a...
Brasserie Latem Brasserie Latem 3 km Hun hamburgerkraam is een aanrader! Koop lokaal ipv troep uit de ketens
Baarle 90 Baarle 90 4 km Heel mooi en gezellig kader. Eten was heerlijk en de bediening prima. We komen hier z...
Recensies
Auberge du Pêcheur viel heel erg tegen. Het diner in het restaurant was ronduit slecht. Garnalen kroketten zonder smaak, slecht vlees rib eye, met niet goed gebakken vetrand, vette niet goed doorbakken friet met afstand de slechtste friet die ik ooit in België gegeten heb en niet het bestelde toetje, maar een - niet geslaagde - variant erop. De hotelkamer was zeer donker, zodat het stof ! op de kamer niet goed te zien was. Het bad was niet schoongemaakt, waardoor het vuil van de vorige gasten nog aan het bad kleefde. Smerig! De plaatsing van de televisie in een hoek van de kamer zorgde ervoor dat slechts één van de twee gasten vanuit bed televisie kon kijken. De pretentieuze prijzen werden nergens waargemaakt. Pluspunten waren er ook wel: goed ontbijtbuffet, smakelijke cocktails zowel met als zonder alcohol wel minimaal € 14,00 per stuk; wederom te duur en vriendelijk personeel. Mijn bevindingen heb ik bij het uitchecken gedeeld met de receptioniste. Ik kon één cocktail € 14,00 van de totaalrekening € 268,50 aftrekken. Helaas een dikke onvoldoende voor dit hotel. Geen aanbeveling. Niet als hotel en zeker niet als restaurant!
Zeer mooie lokatie en uiterst vriendelijk personeel. De keuken is zeker niet slecht maar totaal niet verfijnd. Vb Carpaccio is te dik en te veel rucola erbij, salade niçoise mist ansjovis en aardappeltjes en heeft. Veel te veel sla. Het is best gezellig maar veel te duur voor wat je krijgt. Parkeren: Voldoende parking nabijgelegen, tegenover de Auberge
Wat een prachtige locatie. Top bediening echt 1ste klasse. Super lekkere menu. Gezellig zitten. Zeker aan te raden!
Leuke kamer, vriendelijk personeel en lekker ontbijt! 2 kleine minpuntjes zijn de frietjes welke te vettig en niet goed gebakken waren en was een laadpaal handig geweest.
Lekker gegeten, en zeer aangename sfeer in de orangerie. Een goede formule voor ons familiefeest
Wij hadden een arrangement in de luxe kamer met terras geboekt . Konden bij aankomst pas om 17uur op de kamer dus wilden we eerst een drankje gaan drinken aan de pop-up , maar dat was niet mogelijk .Ook teleurgesteld over de kamer, verduurd en heeft opfrissing nodig . Groot terras maar met uitzicht op de tent , zo spijtig . Dus geen uitzicht op het water ‍Diner met 3 gangen was simpel maar wel lekker met zeer vriendelijke bediening en goed ontbijt .
Prijs-kwaliteit geen goede verhouding… weinig smaak in het eten, borden werden afgeruimd zonder enige communicatie of het lekker was en of alles in orde was.
Prachtige locatie op een warme zomeravond. De zeebaars suggestie was geen 35€ waard, de côte à l'os daarentegen wel, met saus inbegrepen! De dames toilet is veel te klein en de zeepdispensor leeg....geen hapjes bij 4 aperitieven, enkel een dip met harde taco, de visreepjes to share weinig voor 17€.
In de bijna 3 uur dat we er hebben gegeten is niemand van het personeel komen vragen of we nog wat wilden drinken. We werden totaal genegeerd! Toen we zelf nog maar om het dessert vroegen met het verzoek of het wat vlotter geserveerd kon worden, werd er heel geïrriteerd gereageerd, heel vervelend!
Genoeg beschikbaarheid, maar half september , dus ver buiten het hoogseizoen, accepteert deze club geen reservering op MAANDAG [! met een voor hen een gegarandeerde waardebon van €135 voor een nachtje. Let op. 135 euro voor een nachtje slapen.. weigren ze… Ze kunnen per kamer dus blijkbaar meer vragen. Arrogante zooi. Gaat van het lijstje LEUKE PLEKKEN OM OOIT TE BOEKEN. Af.. U bent gewaarschuwd. Ik begrijp van meer recensies dat ARROGANTIE hier woont. Lees vooral door! En ontwijk deze plek.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid