facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Auberge du Coin

"A l'entrée des barrages de l'eau d'heure, l'Auberge du coin vous accueille tout au long de la journée. Petite restauration, plats de brasserie traditionnel et restaurant aux plats des plus copieux, tout y est fait pour vous faire plaisir.Venez aussi dégustez nos bières régionales!"
Adres: Chaussée de Beaumont 97 , Boussu-lez-Walcourt 6440, BE
Telefoonnummer: 0493 36 78 35
Stad: Boussu-lez-Walcourt
Route: Chaussée de Beaumont 97
Postcode: 6440


Recensies
Het restaurant is misschien niet erg fancy, maar dat doet niet af aan het eten! Het eten is vers en lekker, in goede grote porties. Het duurt wellicht wat langer, maar dan krijg je ook wat. Personeel is vriendelijk en hangt een gezellig sfeer.Eten: 5/5
Lekker eten, maar oplichterij. Neem geen voorgerecht als ‘plat’ of hoofdgerecht, want dit wordt dubbel aangerekend! In mijn ogen geen correcte service. Geen opmerking van gemaakt ter plaatse. Eten lekker en goed. Voldoende. Jammer dat slaatje niet vers was, zeker gezien de dubbele aantekening. €27 te betalen in plaats van €13,50. Ik was op de hoogte van de vergroting van de portie, maar geen communicatie over wat aangerekend zou worden. Daarbij ook te dikke frieten.
Met 13 personen avond eten. Alles heerlijk, alles tegelijk en warm aan tafel. En de vriendelijkheid en service van de man die alleen de bar en de zaal doet is heerlijk. Kunnen veel zaken voorbeeld aan nemen.
Voor wie lekker en gezellig wil gaan eten in de sfeer van een lokaal dorpscafé... eerlijke prijzen voor een lekkere keuken
We hebben super lekker gegeten. Ik had tomate crevette. Zeer veel garnalen en heerlijke cocktailsaus. De dochter heeft 1/2 kip met appelmoes gegeten. Verse appelmoes.
Salade norvegienne gegeten, verhouding sla tov zalm en garnalen is niet goed. Kids hadden hamburgers Chimay, dat was een enorme hamburger en smaakte goed. Hebben 5 kwartier moeten wachten op ons eten...helaas
Het duurde heel lang en je merkt dat de eigenaars nog redelijk onervaren zijn. Maar het eten was helemaal top. Super vriendelijk. Ondanks het lange wachten zou ik zeker nog terug gaan!
Lekker eten voor niet te veel geld. Voor , hoofd en nagerecht voor twee personen en een fles bordeaux en water voor nog geen € 90. Drankje van het huis toe. Vriendelijke ober, alles top .
Heel vriendelijke bediening. Heel lekker gegeten aan zeer betaalbare prijzen. Eerlijke en heerlijke keuken.
Een eenvoudig gezellig ingerichte zaak waar we verrassend lekker hebben gegeten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid