facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Auberge de la Fagne

Auberge de la Fagne
Adres: Route de la Baraque Michel 51 , Malmedy 4960, BE
Telefoonnummer: 080 33 06 54
Stad: Malmedy
Route: Route de la Baraque Michel 51
Postcode: 4960


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
La Boulinière La Boulinière 5 km Super lekker verfijnd restaurant. Wij aten als voorgerecht St Jakops en hoofdgerecht...
Recensies
Oud hotel wat super leuk is! Maar pas op helemaal vol met schimmel dan kan niet goed voor je gezondheid zijn. Overal vocht problemen en alles zwart van de schimel , bij het zwembad groeien er zelfs paddestoelen. Ga hier niet heen met je kinderen, of langer dan een weekendje. Oh en de gas, water licht kosten worden achteraf berekend wij moesten bizar veel bij betalen.
Private woning! Ondanks vele ruimten een gezellig huis. Aparte slaapkamers met sanitair. Bij aanmelding eigenaresse vriendelijk en kon zich verstaanbaar maken in Duits en Engels. Na week controle van huisbaas en werden we wat in Frans en Duits uitgekafferd! Geen terechte opmerkingen! Echt jammer en teleurstellend!!! We hebben het huis netjes achtergelaten.. Er bleek een deur op slot te zitten waar wij geen sleutel van hebben gekregen. jammer dat zaken soms zo lopen. Blijf wel fatsoenlijk graag eigenaren!!
dit is geen auberge meer! het is een private woning geworden!
Het is een schandaal, het huisje zit vol schimmel, de foto's van het huisje op de websites kloppen niet, we verbleven 7 dagen en ik heb nog nooit zo'n bouwvallig en slecht onderhouden huisje gezien. De schoonmaak is niet gedaan, de afwas is te zeldzaam en de stoelen ook. Ik raad deze plek niet aan, zelfs niet aan mijn ergste vijand. Aan de andere kant is het perfect voor het opnemen van een horrorfilm.
Pluspunten: De buitenruimte is erg mooi, lekker buiten zitten, mooie gemeenschappelijke ruimtes, goede keuken en woon/eetkamer, dicht bij het bos, tafeltennis, biljart, 2x TV en darts. Nadelen: erg vies, vervallen, oncomfortabele bedden, het zwembad is te veel gechloreerd, het water is extreem troebel en melkachtig, erg geïsoleerd. Conclusie: oké voor een weekend en dan oké als je er met een groot gezin bent, maar niet voor langer want het is ook erg duur en zou het niet waard zijn.
Prachtig vakantiehuis, overdekt zwembad sauna jacuzzi. Veel mogelijkheden voor wandelingen in het bos. bovenkant
Super huisje voor de lol, onberispelijk zwembad raad ik aan
Geweldige plek om te feesten met familie of vrienden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid